Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Spectrum – új bejelentés a SEGA-tól

Források szerint új bejelentésre készül a SEGA az E3 2013 kiállításon. Bár eddig csak egy kép került nyilvánosságra, amin a “Spectrum” felirat mellett pár színes rombusz látható, egyesek máris “új hardvert” kiabálnak…[46078]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. SEGA konzol bejönne . :]

 2. De komoly lenne egy old school konzol most a SEGA-tól. 🙂 Ááá régi szép idők, mikor még a Nintendo versus Sega dumák voltak az alapok egy gamer beszélgetésben.. Mivé lettetek óriások?

 3. Hát nem tudom, én ettől a képtől nem vizionálok új konzolt.. 😀

 4. Komoly lenne egy új gép! Mondjuk, ha az lenne nem adták volna el a Bayonetta jogokat!

 5. Nehezen hiszem, hogy jelen gazdasági helyzetben ahol mondhatni 3 konzolgyártónak is keményen meg kell dolgozni a pénzéért éppen a Sega jönne vissza. Merész lenne.Sajnálnám ha az olyan jó kis Sega címek eltűnnének a PS kínálatából, mint a Yakuza, Valkyria Chronicles, Vanquish, …

 6. Kevés az esély rá hogy új gépet adnak ki. De én személy szerint örülnék neki, régen jó kis konzolokat gyártottak csak hát a játékfelhozatal kinyírta őket.

  • Khm, azért azt nem mondanám, hogy a játékkínálat miatt ment mondjuk a Dreamcast csődbe, melyre olyan játékok jelentek meg, mint Sonic Adventure, Sonic Adventure 2, Soul Calibur, Crazy Taxi, Samba De Amigo, Jet Set Radio, ChuChu Rocket!, Ecco The Dolphin Defender Of The Future, Cannon Spike stb, valamint ott is megjelentek erős multi címek, mint Legacy Of Kain Soul Reaver, Resident Evil Code Veronica, Dead Or Alive 2, Dino Crisis stb…A Dreamcast-et az EDGE magazin nem kicsit oltári nagy PS2 imádata (mely igen gyakran a Dreamcast kárára ment, úgy kezelve, mintha a PS2 találta volna fel a spanyolviaszt), valamint a kalózkodás és a tény, hogy nem minden játék jutott el minden régióba.Szóval igen, jó lennee gy új SEGA konzol, de ilyen anyagi helyzettel már nem mit kezdeni, max valami hordozható konzolt.

 7. “Azt írja, hogy “”a szórakoztatás új világa””? Merész. :)”

 8. A képen látható 4 színt a tintasugaras nyomtatók alkalmazzák.Jobban mondva ilyen színű patronokat.Cián, magenta, citromsárga és fekete.

 9. Milyen szép is lenne… az X kipusztul, a Sega visszatér és a Nintendóval meg a Sonyval lennének hárman a piacon.Ennek a szoftverfejlesztőkre is hatása lenne szerintem, hiszen így talán visszább szorulnának a CoD-féle anyagok és előtérbe kerülhetnének – számomra – értékesebb, lélekkel telibb játékok.Mint ahogyan arra a Sony szerintem nagyon jól ráérzett, hogy a kis garázsfejlesztésű, alacsonyabb költségvetésű, ámde minőségi okosságokban is van potenciál, ezeket is érdemes felkarolni, ösztönözni.

 10. iOS vagy Android APP.

 11. Valószínűleg az a SEGA, akinél most voltak hatalmas leépítések, és már alig ad ki AAA kategóriás játékot, most berobban egy konzollal. Szép is volna.