Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Spec Ops: The Line – nem lesz folytatás

2012 egyik legelkondolkodtatóbb és legeredetibb kreatív elképzelése volt a [b]Spec Ops: The Line[/b], és többször felmerül a kérdés: lesz valaha folytatás?A válasz – legalábbis egyelőre, és egy jó ideig – egy határozott nem. A játékot kiadó 2K Games anyavállalata, a [a https://www.videogamer.com/news/max-payne-3-and-spec-ops-the-line-sales-lower-than-anticipated-take-two]Take-Two kereskedelmi bukásnak tartja az alkotást (a Max Payne 3-mal együtt)[/a], de ettől függetlenül sokak érdeklődtek a folytatással kapcsolatban.Egy kiváncsi rajongó kérdésére felelte az író, Walt Williams, a [a https://twitter.com/waltdwilliams/status/915344356919439360?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dualshockers.com%2Fspec-ops-line-didnt-sell-wellteam-eat-broken-glass-making-another%2F]Twitteren[/a], hogy azért nem lesz folytatás, mert “brutális, fájdalmas fejlesztése volt és mindenki aki rajta dolgozott inkább enne üvegszilánkokat, mint dolgozna egy másik részen. Ráadásul alig vették meg”.A játékot fejlesztő Yager jelenleg a [i]Dreadnought[/i]on ügyködik, és többször nyilatkozta, hogy nem lesz folytatás: a csapattagok túllépnének és szeretnének könnyedebb projekteken szorgoskodni.A [i]Spec Ops: The Line[/i] 2012-ben jelent meg PlayStation 3-ra.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Számomra ez a játèk nagyon is emlèkezetes volt! A törtènet az az ami igen beütött soakaknak ajánlottam,de hàt a tömeg igènye olyan mint a demokrácia: sosem az èrtelmesebbek vannak többsègben!

 2. Kár érte, kíváncsi lettem volna egy PS4-es folytatásnak.

 3. elég szomorú, hogy ezt és a max payne-t bukásnak kellett elkönyvelni…

 4. Nagyon szerettem még most is a polcomon ücsörög 🙂

 5. Nekem bejött a játék.FUBAR módot a mai napig nyögöm….Embertelen szar helyeken mentett,sokat szoptam vele de mikor platina lett úgy éreztem a világ ura vagyok 😀

 6. egy remekbeszabott történet volt ez a játék, én örülök is hogy nem folytatják, nem kell meindig ezt a sequel témát erőltetni. így is egyre több olyat folytatnak (legyen szó filmről, könyvről, képregényről, sorozatról vagy játékról) amit vagy egyáltalán nem kéne (mert gey fos pl furious filmek) vagy úgy kerek ahogy van (pl a sepc ops: the line), vagy csak elrontják azt amit addig felépített (pl taken c. film folytatásai).jó ez így ahogy van, aki játszott vele és tudja értékelni, az tudja hogy miért.

 7. Ahogy mondták nem vették elegen ezért bukta. Szerintem az emberek többsége (milliók) akkor tolták csak amikor PS PLUS-ba kaptuk ingyen. Lehet hogy tetszett sok embernek (nekem is), de utólag nem vettem meg csak ezért külön is a játékot, így a kiadónak ebből már nem volt bevétel.

 8. LOL mindkettő jó játék volt, de nem érdekes, ne folytassáktok, nem kell…bohócok.

 9. Jó kis akció játék, jó történettel de nem kell mindent folytatni. Kerek sztorija volt, három vagy mennyi befejezéssel.

 10. Mindjárt sírva fakadunk. 🙂

 11. Nagyon jó játék, imádtam. De semmi szükség folytatásra, egy kerek sztori volt az egész.

 12. Meglehetősen középszerű volt, nem is csodálom.

  • A játékmenet, bár az is tudatos volt. A sztori és történetvezetés viszont az egyik legjobb.

   • Jó volt a sztori valóban, de maga a játékmenet egy generációval elmaradt, és ezt nem kompenzálták semmivel se. Nem véletlen, hogy fel se merült a kiadóban a folytatás. A háború borzalmait egyébként baromi hatásosan ábrázolták, az anya a gyermekével a karjaiban kb mindent vitt.

    • Egyetértek, de szerintem a játékmenet is valahogy ezt szolgálta: a háború nem szórakoztató, embereket ölni nem buli.Viszont kereskedelmi siker nélkül fel se merül a folytatás lehetősége.Bár őszintén, nem is tudom miképp lehetne folytatni. Egyáltalán kell-e.

    • “Dehogynem, az elmaradt játékmenetet pontosan az erős sztorival és karakterekkel kompenzálták. Rendkívül súlyos cucc, technikailag valóban egyáltalán nem tartozott a csúcspontok közé anno, de remekül ráillett az 576 Konzol “”… ki tudja, talán még rá is kattansz?””-idézete.”

  • Én pl nem is emlékszek erre a játékra .

 13. Pedig jó game volt, èn nagyon szerettem.