Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SoulCalibur V – TGS11 média

Nem hiányozhatott a Tokyo Game Show 2011-ről a Namco Bandai versus verekedős (fegyveres) játéka, a Playstation 3-ra is készülő [B]SoulCalibur V[/B]. A kedvcsinálóban az eddig bejelentett szereplők mellett 2 új is villan: Viola és Astaroth.Viola 24 éves és amnéziás. Fegyvere a Quattuor Orbis, stílusának neve Ars Planetarum.Azr Ss Trzaous, vagyis Azaroth egy új tenyésztésű hibrid, technikailag 1 éves. Fegyvere egy hatalmas fejsze, a Kulutues. Stílusa a Gyulkus.[YOUTUBE]AWGHp31D0fc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. kiváncsian várom a fejleményeket!!!

 2. Gyönyörűek a karakterek. Kár hogy nem lehet őket megfogni.

 3. Patroklos úgy néz ki, mint Hayden Christensen, úgyhogy ebben a részben is lesz Darth Vader :)Amúgy Patroklos Achilles unokaöccse volt, láthattuk csúf végét a Trója c. filmben.

 4. a graf az tenyleg szep.. de nekem a 4 se adta mar itt van a polcon, de tuti be nem rakom a gepbe tobbeta 2. es a 3. volt az igazi.. ez a resz mar egyaltalan nem erdekelmaradok a Mortal-nal 🙂

 5. Viola = Vega (Street Fighter) + Rose (Street Fighter)A negyedik részben csalódtam a nagyszerű harmadik rész után. Így ez most semleges, nem érdekel.

 6. Grafikailag nagyon szép.

 7. Tuti vétel lesz, mindig is szerettem a SC-t.

 8. Továbbra sem tetszik 🙁

 9. …mondjuk az az egy pont nem tetszik, hogy az eddig bemutatott két vadonatúj karakter (Viola és E.I.N.) a valóságtól teljesen elrugaszkodott stilusban küzd, jobban örülnék, ha maradnának inkább a valódi harceszközöknél, bőven van még olyan, ami nem szerepelt a sorozatban. Kusari-gama, valaki?

  • A témába, és a világba beleférne kezek a harci eszközök, de ettől függetlenül osztom a véleményt. Mondjuk engem aztán nem izgat az SC. A II volt az utolsó amit szerettem.

   • “Az SC világára sokan hivatkoznak fantasyként, de én ezzel nem tudok egyetérteni. A játék a mi valós XIV. századi világunkban játszódik rengeteg hiteles történelmi ténnyel és utalással kiegészitve, és bár a régebbi részek is tartalmaztak fantáziaszülte kilengéseket, de annyi még bőven belefért, a harcstilusokat tekintve két lábbal a földön maradt, valóságban létező fegyverekkel folyt a harc. Nem szeretném, ha átérnénk Középföldére.Nálam az SoulCalibur “”A”” játék, de ettől függetlenül megpróbálom objektivan és kritikusan szemlélni, ezért is adtam hangot lejjebb nemtetszésemnek.”

    • Teljesen érthető.

    • Oooo es Ivy?

     • Igen, a valóságban nem létezik Ivy blade (bár Indiában van egy hasonló koncepciójú fegyver, ha nagyon kukacoskodni akarnék :), de végsősoron valós fegyverekre épül: kardra és ostorra. Egy semmiből megjelenő szellemfarkast és egy össze-vissza cikázó gömböt viszont sehova nem tudok visszavezetni, ezek már túl fantasztikusak.Mellesleg megvan az a félelmem, hogy ellenségként nehezebb lesz kiismerni őket, mondjuk azt a gömböt szemmel elég nehéz lesz megszokni, ha térben bármerre cikázhat, így lereagálni és védekezni ellene macerásabb lesz talán. De ne így legyen.

 10. Na, ez nemhogy elsőnapos, hanem CE verziós vétel lesz, jöjjön az disznóbőrkötéses, vagy bármilyen változatban.