Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SoulCalibur V – látnivalók

Befutott egy adag látnivaló – screenshotok, karakter- és pálya-artworkök – a Playstation 3-ra is fejlesztés alatt álló [B]SoulCalibur V[/B]-ből, mely stílusát tekintve versus bunyós cucc. Jellegzetessége, hogy szereplői különféle fegyvereket használnak a harcban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. “No, hát én is beköszönnék ide, mint a “”0. rész”” óta hivatalos rajongó. Nekem iszonyatosan bejöttek az eddig látottak, és pontosan az tetszik, hogy a már bevált grafikát megtartották, és nem cserélik le fölöslegesen, így tudnak koncentrálni a fontosabb dolgokra, pl. a történet, új karakterek, karakterkreáló stb.A történet idáig nekem tetszik, az új karakterek többsége is elnyerte a tetszésemet, szóval igazából már csak a karakterkreálóról várnék több infót, és tuti előrendelném a gyűjtői változatot. Valamiért számomra ez a széria sokkal mélyebb tartalommal bírt, mint az összes többi verekedős játék. Hiába szeretem a Tekkent is, meg az új Mortal Kombat is elnyerte a tetszésemet, de valahogy a Soulcalibur az mindig Soulcalibur marad, és még a 4. rész is, ami jóval gyengébb volt az elődökhöz képest, is képes volt arra, hogy napokat, heteket ott töltsek a gép előtt a játékkal, hogy minden egyes apróságot feloldjak a játékban – ami a legtöbb mai játéknál ritka.”

  • Üdv a klubban 🙂 A SoulCaliburral pont úgy vagyok, mint te, minden 3D-s verekdőssel aktívan játszom, de ha a kedvencemet kellene megnevezni, akkor az az SC lenne, már a Soul Blade óta.Ha van kedved írogass majd egy kicsit te is az SCV itteni topicjába, mert nem igazán pörög a topic, én viszont szívesen csevegnék valakivel a készülő ötödik részről.Plusz ha esetleg Pesti vagy, netán a közelben laksz, akkor azt is megemlítem, hogy minden második csütörtökön fight club van a C4P-ben az Ó utcában, ahol más bunyós játékok mellett most már az SC is rendesen pörög. Ha van rá lehetőséged nézz le, szívesen várunk!

   • Köszi, én is örülök, hogy kezd ennyire népszerű lenni ez az eddig sajnálatos módon alulértékelt játék. Rendben, rákeresek majd a fórumra és írok a topikba mindenképpen, mert most lesz miről 🙂 Pestinek meg pesti vagyok (legalábbis félig-meddig), de pont szerdán és csütörtökön vagyok délutánig/estig a suliban, szóval az odaérkezés kicsit problémás. DE ha lesz SCV, akkor már megpróbálok majd odaérni (meg akkor már szemeszter vége, és új órarend, szóval abban is bízom).

    • Szerintem eddig sem volt alulértékelve a játék, csak itthon nem kapott akkora visszhangot, mint külföldön szvsz. Bár az SC1 játéktermi automatája mind a mai napig sláger még itthon is.Nem baj, ha csütörtökön este végzel, mert az ilyen partyk 6-kor kezdődnek, és 11-12 körül érnek véget, tehát nem gond ha később esel le. Mi már elkezdtük az ötösre való felkészülést a négyessel 😀

 2. Itt a specialis kiadas :Ohttp://www.gamesradar.com/soucalibur-v-comes-out-january-31-gets-snazzy-special-edition-and-preorder-bonus/

  • Na ez az, ami tuti meglesz. Bár jól néz ki, de olyan sokat mégsem kapunk: artwork book, soundtrack cd, két extra páncél a character creation-ban -ugyanez volt a négyesben is, csak zene helyett polót kaptunk. Mindegy, kelleni fog. De az milyen dolog, hogy LaBello csak az előrendelőknek jár? Oo(Ja, és most látom, hogy február eleje a megjelenés. Miért olvastam én valahol jövő nyarat? O_o)

   • Én is erősem gondolkodom rajta, hogy meg kellesz venni. Egyébként meg én is ugy emlékeztem, hogy jövő nyáron jelenik majd majd.Az persze nem baj, ha hamarabb jön, ha fasza lesz. . 🙂 Legalább hamarabb játszhatunk vele.

 3. A tartalmilag kissé gyengécske negyedik rész után úgy tünik a sorozat végre ismét teljes pompájában fog ragyogni. Végre lesznek ismét normális pályák, tartalmas single player, mindent vivő grafika, amivel -más verekedős játékok trailerével összevetve- egyedül talán majd a DoA 5 veheti fel a versenyt minőségben. Csak a megjelenés ne lenne olyan messze…

 4. Legalsó képek az NG2 Sky City Tokyóját idézik, főleg a baloldali, az például tök olyan, mint ahol a Buddha szoborral küzködtünk…

 5. “””Let us celebrate your demise!””Raphael always rulez!”

 6. JEeeeeeeeeeeee XD

 7. Raphaelnek tetszik az új szerkója. Knightmare, rémesen néz ki, és ki a csaj? Xianghua?Az arénák fantasztikusan festenek (Ezek közül főleg az erdei tetszik)

  • Szerintem Xianghua. Egyébként nekem is az erdős pálya jött be így elsőre a legjobban, bár a többi is hangulatos. Jó lesz ez ugy érzem.

   • Nem, ő nem Xianghua, hanem a lánya, Leixia. És bár nincs megerősitve, de sejthető, hogy az apuka nem más mint Kilik -ha jól megnézitek, Leixia nyakában ott figyeg annak a dwapara-yugának egy darabkája, amit Kiliknek kellett állandóan viselnie a testében megbújó negativ energiák miatt. Valószinüleg a lánya is örökölte ezt az átkot, igy most neki és védelemre van szüksége ez ellen.

    • Igaz, elbasztam. 🙂 De legalább a harci stílusát eltaláltam, legalábbis a képekről az jön le, h Xianghua harc sítlusát fogja képviselni.

     • Ne légy ilyen kritikus magaddal szemben, ha nem tudtam volna előre, hogy a lánya lesz benne, én is azt mondtam volna talán, hogy ő Xianghua 🙂 Elvégre detto ugyanúgy néz ki, csak az arca más egy kicsit.

 8. A képeken egész videlhető már a grafja 😀

 9. A 2. képről hirtelen White Kinght Cronicles lovagja egy beoltott Darksaiders War jutott eszembe, fura ez a Nightmare sisak.