Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SoulCalibur V – két új kép

Két új screenshot szivárgott ki mostanság a Playstation 3-ra is rövidesen megjelenő Namco Bandai fegyveres versus bunyóból, a [B]SoulCalibur V[/B]-ből. A képeken két karakter a főszereplő: Kilik és Elysium.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Jól néznek ki..remélem egy demot adnak azért

 2. Elysium új kedvenc! Tetszik a stílusa!

 3. Sziasztok!Amikről Reita beszél, részben igaz. Korábban már kifejtettem a véleményem egy két karakterről, nem szeretném ismételni magam. Jogos meglátás, hogy sok benne az anime-s elem. Legjobb példa Xiba karaktere. Olyan mintha a majomkirájt ötvözték volna a fiatal Gokuval… Meg persze Dampierre. Tipikus japán humor. (rosszabbik fajta) De azt azért hozzátenném, hogy SCII-ben az endingeken tudtál változtatni, egyes billentyűk benyomásával, és pár karakter befejezése elég animésre sikeredett. – Hang effektek/poénok/arckifejezések/stb.A karakterválasztó tábla, szerintem őrzi a hagyományokat. A 2-es rész óta minden részben – így ebben is – a képernyő közepén van függőlegesen vagy vízszintesen. Ellentétben a Tekken részekkel és az SC 1-el, ahol a kép alján 2 sorban voltak.A gameplay messze a 3-as részben volt a legkiválóbb. Gyors, kiegyensúlyozott, kombóbarát, és gyönyörű grafika. A 4-es visszaesés néhány tekintetben. ( balance, gyorsaság )Az életerőcsík tényleg a 3-asban volt a legszebb és mondhatni a kornak megfelelő hangulatot idézte. A kombók közben pedig összeadódtak a pirosan lepottyanó darabkák:) Aki játszott vele tudja miről beszélek. Imádtam! Ez az új, kék, szögletes dizájn valóban idegen egy kicsit.

 4. Az Elízium ( Elysium ) olyan túlvilági hely a görög mitológiában, ahol azok kaptak helyet, akik az istenek kedveltjei voltak életükben, szemben a keresztény pokol funkcióját ellátó Tartarosszal. Gyakran nevezték a boldogok mezejének is, mivel az itt lakók gond és baj nélkül éltek, és sohasem éreztek fáradtságot, éhséget vagy szomjúságot. Az ókorban úgy gondolták, hogy a világ nyugati peremén helyezkedik el.- idézet egy internetes portálról.Szinte minden görög mitológiával kapcsolatos film, sorozat érintett ebben a témában pl. Herkules, Xena.

 5. ….na királyság, igen tetszetős a karakterek felhozatala, nagyon várományos a cucc 🙂

 6. A karakterválasztó menü szerintem az SC széria stílusához nem passzol egyáltalán ( meg olyan hatása van kb. mint egy rajongói képnek ). Inkább valami 2D-s rajzolt bunyós game-hez tudnám elképzelni ezt, nem egy ilyen kardos, lovagos történetbe. Mondjuk az SC széria a IV-dik rész óta elég szétesőben van ( már a stílusjegyek tekintetében ). Pallosok, kardok csattognak, nagy páncélos figurák rohangálnak, de a design ( főképp a HUD ) ettől teljesen eltérő képet mutat, mintha valami futurisztikus fighting cucc lenne, meg az effektek és a karakterek megjelenése is egyre ízléstelenebb, giccsesebb.Pedig ha egy kicsit a korhoz hitelesebb, igényesebb ábrázolást kapna, úgy jobban érdekelne a játék, mert a PS2-es részekig jól elvoltam vele. Ezeknek a nagy verekedős címeknek eddig ebben a generációban nem sikerült maradandót alkotniuk.

  • SF4!

  • “Videókat kell nézni erről, abban kirajzolódik a teljes HUD, ami szerintem sokkal korrektebb, mint a IV-es vagy a II-es HUD-ja (bár a legjobb szerintem mind a mai napig az Soulcalibur és az SCIII HUD-jai). Az egy dolog, hogy ott a mangás behatás, de futurisztikusnak egyáltalán nem mondanám.A képekről: fórumon azóta is folyik az új karakterek tárgyalása (a két karakter, Kilik és Elysium, illetve a két “”hidden character”” Alpha Patroklos és Omega Pyrrha). Mindegyiket mimicri karakternek kiáltották ki a “”hivatalos”” források, ám 3 mimicri túlságosan is sok, pláne úgy, hogy állítólag lesz még mimicri, szóval ezeket az ötleteket elvetve több, mint valószínű, hogy ezek új, vagy visszatérő stílusok lesznek…reményeink szerint.Alpha Patroklos = Setsuka harcstílusa, az biztos.”

   • A HUD-ok szerintem messze a III-ban voltak a legszebbek. Az az életerő kijelző telitalálat volt. És az effektek is ott voltak a legszebbek. Ott is volt egy kettő hatásvadász látványelem, de sikerült megőrizniük az egyensúlyt.

    • “Szerintem sok embert az zavar be, hogy nem vörös vagy zöld az életerőcsík, hanem -kék-. Ami, valljuk meg, rohadt szokatlan egy verekedős játéktól, mert vagy vöröst vár el az ember, így a “”HP”” csíkra asszociál az RPG-kből, vagy zöldre, ami az újabb változat, amikor ugye zölden még “”friss””, sárga rosszabb és pirosan a legrosszabb, stb. Később ebből lett a “”csak simán zöld””.Ez a kék minden, csak nem szabvány. Fura. Hozzá kell majd szokni. :D”

 7. Botkardos játék.Nekem furcsa, hogy ebben a játékban a kard = a bottal.

 8. nincs a várólistán.

 9. Mindkettő jól néz ki. A lenge ruci nagyon rendben van.

 10. Elysium nagyon jól fest 😀

 11. Nagyon szar ez a manga feeling, bíztam benne, hogy nem ilyen gyerekmesés hülyeség lesz, de ezek szerint tévedtem..:((

 12. Ezio is benne lesz? Felülről az 5.

 13. Ez nem az én harcom……

 14. No1

 15. Megnyugodtam, azt hittem a majom csávó lesz Kilik helyett, de szerencsére megtartották.

 16. Jól van akkor, nem maradok Kilik nélkül 😀

 17. Alig várom, kedvenc bunyós sorozatom és eddig jónak ígérkezik. Nightmare kis képe olyan, mint valami Gundam 😀

 18. Hát annyira nem voltam nagy SCs sohasem. Bár PS2őn a III-al (vagy IV-el?:O) elvoltam story módban.De majd ezt is kipróbálom előbb utóbb Oni barátomnál.:D