Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SoulCalibur V – bejelentés helyszíni videóval

A Namco Bandai a mai napon Dubaiban hivatalosan is bejelentette azt a játékot, melynek készültéről egy pletyka alapján már egy ideje tudunk: Playstation 3-ra is érkezik a [B]SoulCalibur V[/B]. A game 2012-ben debütál.Hisaharu Tago a Project Soul stúdió producere saját maga lépett a színpadra Dubaiban, hogy közölje a világgal a hírt. A SoulCalibur V 17 évvel a SoulCalibur IV eseményei után játszódik: fejlesztett harci rendszert kap, sok már újítás mellett. A sztori mód főhősének neve Patroklos, aki Sophitia Alexandra fia.Az SCV biztosan kap majd a szokásos “vendég-karakterekből”: mint legutóbb Yoda mester és Vader nagyúr, úgy most is lesznek meglepetés figurák, de kilétük egyelőre titok.A game-től az ígéretek szerint “könnyedebb, élesebb és elegánsabb” küzdelmeket várhatunk. A kombózás egyszerűbb lesz, a speckók előcsalogatása felhasználóbarátabb.[YOUTUBE]kHmLtgY3S6c[/YOUTUBE][YOUTUBE]VbIjwEHgtbc[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nemreg vettem a 4et.. Nekem csalodas.. minthahianyos lenne.. A 2. 3. Reszt meg imadtam…

 2. Már alig várom !

 3. nagyon jó hír 2. és a 4. rész megvan és nagyon kedveltem öket mos be kell szereznem egy páratlant is a szériábol

 4. “Béna noobok miatt mindent leegyszerűsítenek. 🙁 Nem is tudom min lepődök meg.”” Felhasználóbarátabb””…mindig utálom, ha ezt látom egy hírben.”

 5. Szerintem pont ez hiányzott a sorozatból, az elegancia. A karakterek miatt volt még számomra másodvonalas játék, viszont vívni ennél tökéletesebben és szórakoztatóbban nem lehet más játékban. Csak mire elsajátítja az ember lehet rá is un (egy játékban se ilyen fontos ismerni az ellenfél mozdulatát). Ebben lehetne segíteni sokat, legalább is én szívesen venném, bár mostanság vettem elő a harmadik részt és így is elkapott.

  • De lehet. Anno a Bushido Blade-ben.Azóta sem láttam ahhoz foghatót.

   • Az nagyon jó volt! Nem bánnám, ha a SC-t is abba az irányba mozdítanák el.

    • Mai napig várom, hátha valaki felkarolja azt a sorozatot.A 2. már elég gyengus lett, de az 1 el mai napig játszom.Nincs hozzá fogható, forradalmasíthatta volna a fighting genre ét.

     • Nekem már az is elég lenne, ha a stílus a realitás felé indulna meg, mert az eltelt generációk alatt, csak távolodik attól (felgyorsított animációk, irreális mozdulatsorok, irreális védekezésmechanika, stb…).Sajnos a Bushido Blade 2 kimaradt, de ezek szerint nem vesztettem semmit. Az első részt szerettem, a mai napig vadászom rá.

     • Én is valami reálisabb harcrendszert várok! 🙂

     • Még az irrealitás meg vér hiánya egy dolog a Tekken is ilyen, de mégis jó cucc.Egyszerűen az SC t a hihetetlen egyensúlytalansággal rontották el eddig is.Míg Tekkenben minden mozgásnak van valami haszna szinte, SC bben vannak mozgások amik annyival gyengébbek más mozgásoknál, hogy egyszerűen használhatatlanok.Legyen ez akár frame, range vagy tracking szempontból.

 6. Ez az egyszerűsítés dolog nem tetszik így is rém egyszerű volt megcsinálni a dolgokat, kivéve a just frame eket. Ez is zülleni fog…Nem kéne.Eddig se szerepelt valami jól a 3 óta.Sztem azok már nem milfek lesznek hanem GILF ek…

 7. Remelem szep lesz es jatszhato, hegeszthetnenek mar egy uj virtua fightert is 🙁

 8. Nem tudom mit lehet tovább egyszerűsíteni, irány plusz gomb és csinálta a mozdulatokat, volt pár kétszer előre vagy kétszer hátra plusz négyzet, háromszög vagy kör, meg egy két negyedkörös speckó, nem tudom hova lehetne még egyszerűsíteni. Félek el fogják baszni.

 9. “””Fejlesztett harcrendszer””? Pár új mozdulat, meg kibalanszírozzák azt, amire nem maradt idő az SC4-nél? Még nagyobb teret adnak (itt is) a juggle-nek? “”Sok más újítás?”” Túlbonyolított öltöztető mód? Egy újabb térképes játékmód?Félek az ígéretek csak ígéretek maradnak. Pedig egykoron kedvenc volt, de a 4-ben csalódtam.”

 10. 17 év? Micsoda MILF lesz Sophitiából és a többi sc csajból. 😀 😛

  • LOL :DDD Ezen besírtam!Ivy mint vénlány! :DDD Bár neki valszeg ismét mégjobban felpumpálják az idomait! Taliból legalább felnőtt nő lesz (:

 11. Még a SCII idejében történt hogy annyit nyomtam, hogy a bal kezem szinte teljesen lebénult, majd 2 hétre. Inhüvelygyulladás bal hüvelyktől, könyékig. Várom ezt is! 🙂 Voldo RLZ!!

 12. “Nem szeretem a teaser trailereket. Csak arra jók, hogy húzzák az idegeket és készítsd be a malacperselyed “”halála”” napjára :)”

 13. Vendégkarakterek tipp: Arthur és a kerekasztal lovagjai! 😀

 14. Fenn van már a videó normális minőségben is:http://www.youtube.com/watch?v=VbIjwEHgtbc&feature=player_embedded

 15. VV Patroklos 😀 A vendégharcos Frodó lesz !

 16. Nem sokat látni

 17. Már várom, bár a 4-et is be kellene pótolni. Mondjuk boxon toltam, te egy saját ugye jobb lenne, na mind1, majd meglátom.

 18. Hát sztem a bónuszkarak az Kratos lesz mint mindenben mostanság 🙂

 19. Pont 17 évvel? Oh, Sophitia fia pont 17 v. 18at tölti majd be. Érdekes. Kíváncsi leszek hogy fog ez a story mód működni.A felhasználóbarátabb kezelőfelületnek nagyon örülök. Némelyik kombóláncot nagyon nem bírtam előcsalogatni, (Pl Tali hosszú kombóit) bár nem a legkomplexebb harcrendszere volt (Mondjuk én pont azért szerettem) de eszméletlen szórakozást nyújtott! (Kivéve mikor ki akartad nyitni a ruhákat towerben. Na az kontrollergyilkos volt 😀 )

 20. Pár hónapja az SC3 miatt b*sztam földhöz az egész ps2-t. Jó buli volt. Várom…..