Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SoulCalibur V – az első kép

Az Electronic Gaming Monthly magazin digitális kiadása, az EGMi következő számában kiemelt témaként foglalkozik a Namco Bandai által felügyelt vadiúj fegyveres-verekedős játékkal, a Playstation 3-ra is bejelentett [B]SoulCalibur V[/B]-tel.Az EGMi egyelőre egy darab screenshotot hozott le, amolyan kedvcsinálóként. Ezen a game sztori módjának főhőse, Pyrrha Alexander (Sophitia és Rothion Alexandra lánya) vív egy másik harcossal. A kép kísérőszövege szerint a stáb anime és manga alapokból dolgozik, és nagy figyelmet fordít a fény-árnyék hatásokra.Az első SoulCalibur V trailer elvileg holnap debütál.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nagyon úgy fest , hogy az MK után lesz még egy verekeóős gamém . :]

 2. Szép a kép alapján, a korábbi részek egyikével sem játszottam, pontosabban csak a 4 demójával. Azért kíváncsian várom a játékot, elképzelhető, hogy ez lesz az első rész, amit beszerzek.

 3. Talán valamivel szebb mint a 4, de nem lényeges. Már a 4 is grafikailag teljesen rendben volt. Más téren szeretnénk fejlődést látni!!!

  • Mire gondolsz?Én nem vagyok annyira otthon a bunyós cuccokban, így érdekelne, hogy te mire gondoltál más fejleszteni való alatt.

   • “Hát pl ha visszahoznák a “”térképen kalandozós”” kampányrendszert amit a háromban láttunk, annak nagyon tudnék örülni (:”

 4. Nem tűnik szebbnek, de várom! 🙂

 5. Miért nem Ivy? Kicsit több kedvet kaptam volna hozzá…

 6. Szépnek tűnik!Szeretem a sorozatot, bár az előző kimaradt!

 7. “Csak a gyengébbek kedvéért az a “”másik harcos”” Mitsurugi…”

 8. Várom már azt a trailert 🙂

 9. Egy verekedős játék ami maximum 2db nyomorult karaktert mozgat a képen, nem képes elérni a 2008-as MGS4 grafikus színvonalát 2011-ben.Ezt most csak úgy megjegyeztem, a képet nézegetve jutott eszembe.

  • Hát igen, ez elég érdekes.

  • Most, hogy így mondod a grafikát nézve tényleg PS2 és PS3 között van. Bár azt mondják nem rég kezdték a munkát.

  • egyszer csak fejlődik már az is 😀

  • óriási különbség van teknóban a kettő között. egy verekedős stuff 60 fix fps-el KELL futnia míg az említett MGS4 30 fps-el operál az se mindig stabilan, ami erőforrásban csak a felét igényli ugyanazon a hardveren!bunyóstól ebben a generációban ne várjatok olyan színvonalat mint egy mászkálós vagy sport játéktól ott lehet ilyen trükköket alkalmazni a szebb látvány érdekében.másrészt hozza már most a 4. epizód látványát ami nagyon is rendben van ilyen téren, és értelemszerűen az új rész csak jobb lehet teknóban.szerintem a motion blur miatt tűnhet pár textúra low-resnek, nagyon is patent cucc lesz ez minden téren.

   • “””ami erőforrásban csak a felét igényli ugyanazon a hardveren!””Ez nem egészen így megy, sok a félreértés az FPS-el kapcsolatban, de erről majd úgyis írni fogok egy blogot.És nem akartam senkit megbántani, csupán közöltem egy számomra vicces észrevételt.”