Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sony/PlayStation – nyomás alatt

A tegnapi nap folyamán több (sok) user is jelezte világszerte, hogy gondjaik vannak a PlayStation Network elérésével és problémamentes használatával. A Sony Computer Entertainment hamar közleményt adott ki róla a PlayStation felhasználóknak, hogy a PSN-en “karbantartási munkák folynak”, ezért előfordulhat, hogy az internetes kapcsolat “szakadozik”.A dolog háttérben ezúttal sajnos nem egyszerű technikai okok lapulnak, hanem valami sokkal súlyosabb és dühítőbb esemény.A PlayStationLifeStyle.net híre (és más oldalak tényfeltáró cikkei) alapján a Sony ellen “háborút hirdetett” egy “Anonymous” nevű hackerszervezet, akik egy összehangolt DDoS támadással megbénították a Sony.com és a PlayStation.com (köztük a PlayStation Store PC-s felülete) működését. A hackerek ügyködése miatt lekapcsolásra és újraindításra volt szükség több alkalommal is, források azontúl úgy tudják, hogy a sonypictures.co.uk és a sony-europe.com is veszélyben van – bár ott inkább csak lassulás és nehézkes működés tapasztalható, leállás (egyelőre) nem.(A hírhez eredetileg vaskos és a digitális nyomdafesték tűrőképességét feszegető magánvéleményt akartam illeszteni, de végül lemondtam az opcióról. Remélhetőleg a megfelelő hatóságok rövidesen példát fognak statuálni. A kinti játékosközösség véleményét a hírforrás [A http://playstationlifestyle.net/2011/04/04/sony-and-playstation-com-brought-down-by-anon-attack-more-to-follow/]kommentjeinél olvashatod[/A].)[B]*UPDATE*[/B]Érdekes új fordulatot vett a “hackerháborús” sztori. Az Anonymus saját oldalán közleményt adott ki arról, hogy leállítják a PSN stabilitására irányuló támadásaikat és békén hagyják a PlayStation Nework rendszerét.Az ok prózai: a PSN megpiszkálása nem a Sony-t sújtotta jobban, hanem az ártatlan felhasználókat, akik az interneten keresztül – itt a PSC-n is – zúdították dühüket a hackerekre.Az Anonymous bocsánatot kér a userektől, ugyanakkor kijelenti, hogy a támadásokba több más kisebb hackerszervezet is “beszállt”, akiknek tetteiért ők [I]már nem tudnak felelősséget vállalni[/I].Ez a puska visszafelé sült el – mert lehet packázni nagyvállalatokkal, de SOHA nem lehet szórakozni a videojátékos közösséggel. Ezt tudhatták volna a hackerek, hisz állítólag ők is a szcénáért harcolnak…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ja és FÁKKKKK az összes hekkkkernek…..Na Ennyi

 2. Mi a ku..a anyukájukat gondolnak ezek magukról?Inkább tolnák el a tetves feneküket egy kút mellé és vetnék bele magukat mintsem másokkal szórakozzanak!!!! Ja és a saját pöcörőjükkel játszadoznának inkább mint milliónyi ártatlan felhasználóval!!!!!!!!Én reggeltől estig gürizek mint az állat évek óta,kuporgatom a zsetont a PS3-ra és pár játékra hogy neten is játszhassak (mint megannyi mások),stb….ezek meg csak röhögnek a markukba!!!!!HHuuuhhhhhh! ÁÁÁÁÁÁHHHHHH Inkább nem írok többet……. :-/

 3. Pont ezen gondolkoztam, h ezzel a játékosokat szopatják és nem a Sony-t … ezen a héten amúgy sem tudtam játszani, szóval annyira nem éreztem meg a dolgot =D

 4. 🙂

 5. Ja, hogy abbahagyják a támadást mert nem volt szép dolog, aha, az a mendemonda járja, hogy az FBI cyberterrorizmus elleni csoportja lépett az ügyben…

 6. “””‘hogy hullna ki az összes foguk,csak a fájós maradjon…!!! ‘”””

 7. Ezt benézték :DA Playstation közöséggel nem érdemes szórakozni.

 8. “””akiknek tetteiért ők már nem tudnak felelősséget vállalni””Dehogynem! Ha már elkezdted öreg és bevontál több embert akkor azokért is te felelsz, mert te voltál a felbujtó.”

 9. “Ennyit erről : ilyen amikor visszanyal a fagyi !!! “”Nagyeszű”” GeoGAY !”

 10. Amúgy nem értem:Mit tudtunk volna mi játékosok tenni ellenük, ha tovább bénítják a PSN-?Semmit?!

 11. na végre befejezték……….

 12. “a hackerek kapják be, xetrontól megkérdezem, hogy a “”ponton áron”” az mit akar jelenteni? :D”

 13. Több a szcéna mint a szalma.

 14. Nem is tartott sokáig nekik, h erre rájöjjenek…

 15. Picit fura!!!

 16. “Én megértem a hackereket is, hogy valamilyen szinten “”büntetni”” akarják a sony-t, vagy ha nem is azt, legalább felhívni a figyelmüket arra, hogy a háború amit folytatnak az rossz fronton folyik. Teljes mértékben megértem a sony-t, hogy nem örülnek, hogy feltörték a gépet, és megindult a kalózkodás, de hogy ezért keresztes hadjáratot folytassanak egy szem srác ellen (főleg), akinek csak az a bűne, hogy okosabb volt mint a sony szakemberei (mert gh ugye nem engedte a warezt a cfw-jén), az nonszensz. Röhej hogy így akarnak példát statuálni. Az erősebb kutya baszik elv nem tudom kinek volt valaha is szimpatikus. Van ps3-am, szeretem, de szerintem a sony-s arcok faszfejek.”

  • Szánalmasnak tartom olyan ebereket, akik kedvenc konzol gépjüket másolt kacatokkal nyomják tele . Főleg a ps3 ami régiómentes . Régen érthető volt a dolog, mert egy game volt 25e ft n64-re, de most, amikor a világ bármely pontján lehet rendelni gamet olcsón, ponton áron vicc sztm . A hacker-hez annyit szánalmas csirák, remélem ezek után a sony is vlamit csinál a psn . PL: biztonsági szint növelés . Egy jó net böngésző jó lenne )

 17. Na végre.

 18. Idióták….máglyára velük!

 19. “A nagy “”erkölcsük”” duma…”

 20. Ennyit erről. Arra még az elején nem gondoltak, hogy nem a sonyval fognak kicseszni hanem a közel 43 millió ps3 tulajjal. Ezek is lekésték amikor az észt osztogatták.

 21. Anonymous rájött, hogy nem a legjobb megoldás a PSN-t ütni:Anonymous is not attacking the PSN at this time. Sony’s official position is that the PSN is undergoing maintenance. We realize that targeting the PSN is not a good idea. We have therefore temporarily suspended our action, until a method is found that will not severely impact Sony customers.

 22. Mennyi-mennyi értelmes hozzászólás 🙂

 23. Huzzanak a kurva retkes annyukba !

 24. “Unatkozik a sok “”csira”” pont amikor kedvem van gémelni akkor erre ök qurnak …… Hate Hackers Son of a Bitch!! Remélem a sony megoldja ….”

 25. Na akkor ezért nem tudunk mi normálisan gémelni, hurrá, hogy **** meg őket a lipicai ménes!

 26. Nyilván ez a mizéria nem fog pár napnál tovább tartani, hiszen a Sony egy gigavállalat a legjobb mérnökökkel meg számítástechnikai szakemberekkel. Amit a hackerek csinálnak meg keményen bűncselekménynek számít, és jogerősen akár évekre is lecsukhatják őket! Volt erre már példa az utóbbi években. Manapság meg már elbújni sem lehet annak aki számítógépet meg internetet használ. Ezért kérdezem én, megéri ez nekik?…

 27. Idióta k*rva anyjukat.

 28. Golyót nekik sorban, de csak szépen egymás mögött hogy a golyóval is sporoljunk….gyökerek….

 29. Na most mehet el az összes anonymous-os kis lelki nyomorék a jó édes anyjába. Nem lehet belépni a psn-be, miért? Mert még nekik áll felljebb, amiért a hackertársaikat beperelte a sony. Mégis mi a fenét vártak, hogy a sony szó nélkül hagyni fogja? Csak azt nem értem, hogy ezért miért azokkal kell kibaszni, akik rendeltetésének megfelelöen használják a gépet. Közönséges senkiházi banda.

 30. Rohadék , buta , kockafejű köcsögök . B@…ák meg őket most már tényleg . Sz@r , senkiházi 0-ák . Bocsesz , de már elêg idegölő , hogy mindig ledob , laggol , sz@rakszik , nem jelenkezik be , nem talál semmit .

 31. Nemtok egy jót játszani miattuk, Menjenek a kurva anyjukba!

 32. Sztem ezek túl sokszor nézték meg a Die Hard 4-et, aztán csinálják itt a tűzvészt, mert ettől áll fel nekik. Kapja be az összes.

 33. “Sok a sikhulye itt. Nagyon. Mi lenne ha olvasnatok is neha, es rajonnetek, h qrvara nem azert toljak a ddos-t mert a sony beperelte geohot-ot meg graf-ot, hanem ahogy viselkednek a birosagon. Neten fent vannak a papirok, ha olvasni tudtok fel perc es megtalaljatok, h milyen “”erdekes”” donteseket hozott a biro egy kis “”rabeszeles”” utan.”

  • Szerintem meg az egész azzal kezdődött hogy egy hülyegyerek nem tudott kussban hackelni, áá nem, nyílvánosan kell blogolni mert ő a fasza gyerek, mindenki csodálja! Aztán mikor ez miatt kiveszik az OSt még neki áll feljebb, és még be is szól. Ez után még szép, hogy szarrá szívatják a bíróságon miután végül sikerül neki.Ezeknek meg ha ennyire ég a picsájuk akkor támadják csak a Sony-t, de ne a Store-t meg ezeket mert azzal csak a játékosokkal basznak ki.

  • Ja, igazad van. Szóval csak hogy a többiek is tudják, az nem tetszik elsősorban az anonymous-nak, hogy kiadták a geohot firmware-t letöltők ip-címét a sony-nak.

 34. Remélem kicsontozza őket az ottani igazságszolgáltatás!Nem is értem!azt hiszik hogy ha verik a mellüket egy eleve illegális cselekmény mellett akkor történik valami?!Persze megint az átlag,normál júzerek szívnak a leállások miatt!

 35. Annyira sz@rok rá, hogy nem lehet linux-ot telepíteni rá. Nekem a PS3 média centerként funkcionál, van egy külső 2,5-es 300 Gb-os vinyóm, az tele van nyomva zenével képpel meg sorozattal. Filmet meg bluray-en nézek. Ha van valami mkv formátumban azt pár perc alatt átteszem mp4-be az mkv2vob progival vagy a multiAVCHD-val. Aki saját programot akar csinálni, annak ott a pc, fejlessze arra.

 36. Szerintem ráfért ez a Sonyra, túl nagy volt az arcuk ezzel a mindent megtehetünk mentalitással.Az egy szomorú mellékhatás, hogy a játékosok is szívnak vele. 🙁

 37. Hogy ez miért jó nekik, remélem elkapják őket…

 38. szerintem a sok boxos fellázadt 😀 XD

 39. Gyűlölöm az ilyet. Csosszák meg.

 40. sztem inkább ezek DLC ellenesek………………

 41. “Nem értem ezeket az embereket. Nem jut el a hangya****nyi agyukig, hogy “”mukájukkal”” tönkrevágják az egész iparágat?! A digitális szórakoztató média nagyrészét teszik ki a videójátékok, ha végleg megölik mihez kezdenek majd? Csinálnak ezek ebből egyáltalán profitot? Mit nyernek vele? Miért csinálják ezt?Mintha nem lenne így is elég ramaty a helyzet pont az ilyen senkiházik miatt. Kreatív fejlesztőcsoportok húzzál le a rolót, szinte minden hónapban hallunk ilyet. A kiadók már nem mernek kockáztatni, megcélozzák inkább a casual réteget. Minden második játék shooter (És minden harmadik fps!), HD remakek özönlenek, ha egy játék körül csak egy kisebb fan bázis is alakul abból kihúznak vagy 5 folytatást, aztán a folytatásoknak is folytatása lesz, rókabőr-rókabőr, a színvonal meg egyre csak lejjeb és lejjebb megy míg végül eljutunk addig, hogy a játék nem lesz más, mint egy 5-6 órás QuickTimeEvent, vagy egy infinite ammo/auto aim/god modeos shooter. És akkor majd elmondhatjátok, hogy igen b*zdmeg, megcsináltuk! Legyetek átkozottak, k*csögök!”

 42. Én az ilyen hekkerköcsögöknek feldugnék egy-egy slimet a seggükbe. Azt hekkeljék meg! Vagy kiraknám őket vasárnap hajnalban a 8 kerbe. Megnézném mekkora arcok!

 43. Tegnap én is vásároltam a store-on, de csak annyi volt, hogy néha kidobott egy hibaüzenetet egy hibakóddal. Mivel miután körrel eltüntettem folytathattam tovább a nézelődést, így nem is tulajdonítottam neki komolyabb jelentőséget.Habár én kis naív eljátszottam a gondolattal, hogy talán épp most helyezik üzembe a magyar store-t, és ezért akadozik a szolgáltatás, gyors meg is néztem a magyar felhasználómnál mi a helyzet. 🙂

 44. ahj de ezeknek ez mér jó?????? nyomják a microsoftnál azoknál már ugy is mind1 -.-

 45. nah jó ennek tényleg nézettek utána!!!mert lecsekkoltam és tényleg PSN email volt. PS3-as, sony-s ghostbusteres tárgycímmel . vmi angol vírus illetve kamu gyanús szövegeléssel. és a feladó meg a címzett és totál ismeretlen volt. de a levéllistán, megnyitás előtt meg egyik ismerősnek a nevét használták. ezt szerintem ezek a nyomorékok küldözgetik a PSN-en megadott emailcímekre. ha van még olyan szerencsétlen aki az eredeti címét adta meg, az vigyázzon.

 46. “fasza, mert most néztem az emailjeimet, a hivatalost, amit megadtam a psn id okosságnál is és látom, hogy az egyik ismerőstől jött email. az ő nevén, csakhogy angolul van és videojátékos tartalmú a szöveg. mint mikor a battlefield online után kapok leveleket meg hasonlókat.csak ezt a “”sony küldte””. rohadt jó.bakker remélem nem ezeknek az egyik terméke ez most…ezért adok meg mindig kamucímet. a francba, hogy psn-nél a rendeset adtam meg….”

 47. Köszönjük, Anonymus.

 48. egyesek mennyire unatkoznak

 49. “Szóval ezért vág le most állandóan a KZ3 multiról! Köszi “”kedves”” hackerek…”

 50. Ezt az egészet tényleg azért csinálják, mert a sony elvette a linux telepítés lehetőségét? Minek tenne rá az ember egy konzolra linux vagy bármilyen már operációs rendszert? Hogy megnézze az emailjeit vagy minek? Tiszta szánalom ez az egész történet.Majd figyeljétek meg, hogy a sok támadás miatt majd át kell szerveznie a sonynak az egész PSNt, rázúznak majd egy rakat pénzt, hogy biztonságosabb legyen, és az amúgy is veszteséges PSN majd jól átmegy fizetősbe és leverik a tisztességes felhasználókon az egészet. Mi meg nézhetünk majd, mint hal a szatyorban. Minket játékosokat tudnak csak szívatni senki mást. Jól megisszuk majd a levét ennek az egésznek.

 51. azt a buzeráns tetves fejüketugyanolyan csűrhék mint az anarchistákXY év múlva meg benő a fejük lágya, azt a merciből, meg egy vállalati magas poszt mögül fognak az ilyenek erkölcsről papolni, meg védekezni,hogy fiatalok voltakakárhányévesek is remélem akkor is élvezik a hekkertámadást,ha majd szüleik számláját csapolják meg

 52. jé, ezek a 4chonos hülyegyerekek. nézzétek má’ tudom használni a loic-t, milyen getszi menő vagyok XD igazi l33t h4xx0r LOOOLbaromarcúak

 53. XBOX fanboyok? XDMindegy, ez engem is felhúzott.Idióta buzeráns kretének! Mi hasznuk ebből ezeknek a debil kockafejű szarjancsiknak??? Eszem megáll… Remélem elkapják őket…megérdemelnék, kicsit eljátszadozzanak velük…Ezzel sem kevés ember szív…

 54. Kapják csak be nyugodtan…!

 55. Ez az anonymouse brigád a f*s kis fórumáról már egyáltalán nem mókás. Azt kellene csinálni velük is, mint amit egy Counter Strike felhasználó csinált anno a csalókkal. Feltörte a telefonközpontot és kamu történetekkel (drogdíler, fegyverkereskedő, pedofil, stb.) ráuszította pár tíz de egyes források szerint akár 100-nál is több troll csalóra a kommandósokat és rendőröket. Voltak páran akikre álmukban törtek rá. Azóta gondolom tudják, hogy a fagyi képes visszanyalni is.

  • Hajra, 2008-ban 7-8k ember ment el tuntetni toluk, mostanra mennyien lehetnek…? Arra pedig figyelnek rendesen, h ne deruljon ki kik is ok, automatikusan kikerulnek a csoportbol ha kiderul. Irtak paran, h sony majd elintezi oket. Mult honapban a Bank of America-tol szerzett korrupcios papirokat dobaljak a netre. Ha a BoA nem tud veluk mit kezdeni, sony sem fog tudni…Esti mese: http://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_(group)

 56. azert ez nemkicsit nevetseges. persze egy ceg sem angyal ezt is alairom de nalam ott kezdodik a dolog hogy miert kell eleve feltorni barmilyen konzolt jatekot stb, es utana meg perlik az elkovetoket es meg ok vannak megsertodve es ilyenekkel szorakoznak a tobbi jatekos karara… mellesleg geohot is eleg jo penzeket kap mar innen-onnan szoval telik neki jatekra, de ha nem telik akkor meg nem kell konzol… nem letelem egy haztartasban sem szerintem.es persze megy a sok kocka kozott a versenges hogy na ki jon ki ujabb toressel egyeb megoldassal. remelem mihamarabb elkapjak az emberkeket azt nem mondom hogy rogton peldamutatas kell mert nem az az egy ember fogja elkovetni ezeket hanem tobben, talaljak meg mindet de ne csak ejnyebejnye legyen hanem tenyleg elrettento buntetes.

 57. remélem lecsukják mindet aztán ott nem fognak pattogni mert seggbe k**ják mind….

 58. Hát ez nem valami jó……………… 🙁

 59. “Inkább valami értelmes/hasznos dologra használnák a tudásukat . Vagy ha már bosszút akarnak állni a SONY-n , akkor azt velük tegyék , NE velem /veled /velünk , felhasználókkal-játékosokkal . Törjék fel vmelyik fejes számláját és adakozzák el Japánnak , de ezenkek ennyi “”eszük “” már nincs , legalábbis erre nincs . Rossz a célpont , GeoGenyó ! Vélemény : -röviden , tömören-Csukják le az ilyeneket ( + pénzbírság , + soha a büdös életbe NEM vehetne mégy egy TELEFONT sem , de még KÁVÉFŐZŐT sem . Kis vuzik.”

 60. Remélem a Sony példát statuál gehot ügyében, aztán ez a sok kis fasztarisznya csíra is megtanulja hol a helye.

 61. A linuxról meg annyit, hogy én is megpróbálkoztam a telepítésével, fel is ment, de lényegében használhatatlan volt. Több változatot is kipróbáltam, de egyik sem futott rajta normálisan, és nem volt ember a földön, aki a 4 év alatt, míg volt rá lehetőség egy használható porttal előálljon. Egyszerűen lesz*rták, mindenki. Amióta nem lehet rá legálisan felrakni valahogy rohadtul fontos lett.

 62. Patkányok voltak, vannak, lesznek. Ezért kell tisztán tartani a környezetet…

 63. Dühít engem is.Haragszom a hackerekre de nem kívánom, hogy e miatt bárkinek fizikai bántódása essék.Büntessék meg őket pénzben vagy egy kis hűsöléssel.

 64. megint más:tegnap végre megérkezett a gépem, szép fólia rajta, csilli-villi külső, de ma ismét vihettem vissza ugyan azzal a problémával vissza!!!most már kezd tele lenni a hócipőm a sanyival.ha az első gépem lenne, még el is fogadnám, de sajnos nemaz!!!

 65. sajnos most is bebizonyosodott, hogy a multi vállalatok mindent megtehetnek büntetlenül, következmények nélkül. az egyik legjobb reklám erre az a Toyota reklám mikor kivesznek mindent a verdából, ami alap felszereltség volt. nyugodtan lehet hasonlóságot keresni a szeretett konzolunk közt.azért tegyük fel a kérdést, hogy ezt csak unalomból teszik, vagy esetleg a Sony-nak is van valami vaj a füle mögött?más:régebben pénzt ajánlottak annak az embernek aki feltöri a PS3-at, de amikor ez megtörtént a pénz helyett per lett belőle. most ez hogy is van?biztonsági okok miatt eltávolították végleg a linux telepítési lehetőséget, mert a gép védelme fontosabb. ezzel nincs is semmi gond, de kiderült, hogy nem is kellett a töréshez. viszont azt mondták ezt a funkciót nem tudják már visszaállítani, később kiderült, hogy ez se fedi a valóságot. mindkét fél szempontját figyelembe véve, nem tudok igazságot tenni, de remélem eljön egyszer az a nap, hogy a magánszemélyek is rendelkezhetnek olyan jogokkal majd mint bármely multi vállalat!persze most mi felhasználok isszuk meg a levét, de ez mindig is így volt sajnos!

  • Tökön szúrom magam. Most komolyan hány ember használt linuxot magyarországon a ps3-ján??? A világon is elenyészően használták. ( úgy tudom az usa légiereje, de ők max nem frissitik a gépeket úgysem játszanak rajtuk)… ettől komolyan a falra bírok mászni…A magánszemély is rendelkezik jogokkal… a felhasználás jogával. Így van ez mióta a világ a világ… majd ha a magán ember is beleöl dollár milliókat a fejlesztésbe akkor lesznek olyan jogai mint a cégeknek…Eskü egyes emberek itt a világ alap pilléreit támadják… de gondold bele milyen jó lenne, ha lenne egy almafád. Te gondoznád nevelnéd és valaki mindig rájárna ás lopkodna róla… hogy esne neked? Erre ő azt mondani nekem jogom van ehhez…..szv

   • “én se használtam, de vannak akik igen! sőt a tesóm is!”” Eskü egyes emberek itt a világ alap pilléreit támadják “”ha szerinted minden rendben van a mai világgal, akkor egészségedre, és még sok ilyet és hasonlót neked ( ezt most nem rosszindulatból mondom )amíg vannak olyan emberek, vállalatok, hogy bármit megtehetnek következmények nélkül ( emberölés, népírtás, vagy a mai úgynevezett világválság, stb…) addig ezeket a pilléreket igen is le kell dönteni!!!sajnos ezeket a pilléreket mindig úgyanazok állítják helyre, szóval esély sincs a változtatásra, hacsak…….. ( most ebbe ne menjünk bele részletesen )almafa:ha te veszel az almafámról egy almát, és a magjából ültetsz egy fát, akkor nekem van jogom követelni az almafáról a termést,mert az én almából van a fád.hülye példa, de te hoztad fel, de azért egy kicsit más tészta. szóval a gépet nem módosíthatom, de nyugodtan felgyújhatom,mert az enyém?furi!”

    • Módosíthatod a gépet, de itt sosem a módosításon volt a hansúly, hanem azon, hogy olyan játékokat futtatnak rajta amit nem vásároltak meg….Vannak cégek akik ellen harcolni kell elismerem, de ennyi erővel a gonosz autógyárakat is lehetne, hogy nem adják ingyen a kocsijukat. ( autótolvajoknak jó hivatkozási alap lenne) Én is akarok ilyet de nincs rá pénzem….

     • a kalózkodás elítélendő PONTha veszel egy kocsit, akkor az a tiéd. mi a különbség a konzollal?viszed a verdát kötelező szervízre, és azt mondják sok bele az az 5 henger, egyet kiveszünk, de nem kárpótolnak érte, pedig te kifizetted a saját pénzedből, vagyis értékek cseréltek gazdát. ott se szabnak feltételeket, hogy mit csinálhatsz a pénzedért vett tulajdonnal.

     • “A példa ezért rossz, mert a Sony sosem nyúlt a gépedhez. Nem vett ki belőle procit, hűtőt, lejátszót, stb-t.Csak a szoftvert változtatta rajta. Ráadásul azt sem kötelezően. Választhattál. Maradsz az eredetinél (ahogy megvetted a boltban), vagy letöltöd a “”biztonságosabb”” verziót és felmehetsz a PSN-re.”

     • Kivetek a PS2 kompatibilitásért felelős CPU-t.

     • képletesen

     • És van még olyan is, aki nem hogy nem vásárolta meg, de még módosít is rajta…

    • Egy PC-vel ellentétben itt senki nem mondta azt vásárláskor, hogy olyan programot futtathatsz a gépen amit akarsz. A döntés meghozatalakor mindenki tisztában volt azzal, hogy mit kap a pénzéért. Nem értem, hogy így utólag miért fáj az, hogy a gép nem módosítható, és miért lenne elemi jog, hogy úgy módosítsam a szoftverét, ahogy nekem tetszik. De miért nem akarják ugyan ezek az emberek megtenni ezt mondjuk egy BD lejátszóval, hogy mondjuk kenyérpirítónak is lehessen használni (persze csak a hülye példa kedvéért). Valahogy ott mindenki elfogadja a tényt, hogy azt arra lehet használni, amire a gyártó kitalálta. Egy konzolnál ez miért nem megy (költői kérdés)?

     • “””De miért nem akarják ugyan ezek az emberek megtenni ezt mondjuk egy BD lejátszóval, hogy mondjuk kenyérpirítónak is lehessen használni (persze csak a hülye példa kedvéért).””Csak várd ki a végét. Én már csinálom is az anonim videót a lejátszóm gyártójának, megkeserülik amiért nem ehetek pirítóst. :D”

    • Mit tud a PS3 a linux-szal amit nem tud egy 15ezer forintos régebbi pc (néhány helyen láttam ennyiért p4eseket)?

 66. “Miért nem a Sony vezérigazgató bankszámlaszámát támadják meg ezek az ügyes hackerek?Ha ennyi idejük van, akkor állítsanak össze ezek az “”ügyesek”” egy feltörhetetlen konzolt. Ráadásul kompatibilis legyen az összes eddig megjelent konzolos és PC szoftver. Nem csak a játékok, hanem a különböző “”munkaszoftverek”” is!”

 67. Nekem is beköpte a légy tegnap este (sajnaos)

 68. “miután ma már a hackelés nem csak a backup-ok futtatásában merül ki, és azokat is érinti akik nem élnek vele, így remélem az összes gy*kér megy a sittre.eleve rühellem azt az álszent takarózást, miszerint, “”csak azért csináltuk, hogy a felhasználók emulátorokat, homebrew programokat tudjanak használni””..persze, gondolom mindenkinek a vágya, hogy egy 2Tflops-os gépen és 40″”-on játszhasson 25 éves NES játékokat újra…”

 69. “A “”SonyRecon”” is beszállt a ringbe, ők a sony alkalmazottak személyes adatait tervezik ellopni, majd visszaélni velük.”

 70. “Azok a “”pattanásos kis kockák”” felnyomták a PS3-at, és leütöttek egy pár Sony szervert (vajon mennyit, ha a Store megzizzent?). Hajlamosak vagytok páran ezt úgy kezelni, mint tizenéves taknyosok napközi helyetti bohóckodását. Ha az lenne, akkor a feltörhetetlen PS3 az is maradt volna, és a (gondolom nem belépő szinten managgolt) Sony kiszolgálók sem rogytak volna térdre.Nézzük a másik oldalról, legyen már a Sony, mint szolgáltató is hibás egy kicsit: miért nem lehetett úgy megoldani a PSN-t, hogy ne jelentsen problémát egy ilyen ddos kampány? Kifizettük a nem túl olcsó konzolt, vesszük a nem pont chips árban hajigált játékokat, költünk a Store-on, akkor most nem futja szakemberekre és infrastruktúrára?”

 71. Úgy látom itt senki nincs tisztában miért történt ez.A végletekig leegyszerűsítve: ha a $unyi elfelejtette tájékoztatni a felhasználókat, hogy a pénzért vásárolt konzolja nem a saját tulajdona, hanem csak a bérlője, akkor ilyen alapon megmutatják hogy a $unyi domainjei sem a tulajdona, csak bérlője. Bár ezt sztem hiába próbálnám magyarázni itt a tökéletes fogyasztói társadalom berkein belül 🙂

  • Engem nem érdekel a háttértörténet. Tudod mi érdekel???1.: Hogy NE kelljen regisztrálnom a játékom, mert egyesek feltörögetik a PS-t.2.: Hogy zavartalanul élvezhessem az online játékot, megszakítások, ledobálások nélkül, mert egyesek feltörögetik a PSN-t.3.: Hogy ne kelljen felbaszódnom a csalókon, mert egyesek feltörögetik a multiplayer játékokat.Sztem itt csak TE nem nem vagy tisztában dolgokkal.

 72. Gratulálok, ezzel sokat fognak bizonyítani. Mindegy, legalább látom ismét a napot ezen a héten.

 73. Igen ezzel az a baj, hogy nem csak a sonyval basznak ki, hanem a gamerekkel is.

 74. Ezért nem kell arcoskodni és akkor nincs ilyen:)

  • Tudod eléggé el van fajulva ez a világ… jó, hogy nem a Sony a köcsög ,hogy nem hagyta annyiban a dolgot….Reméljük valami előrelépés lesz ez ügyben mert uncsi, hogy ezek a pattanásos kis kockák ezzel menőznek…..

 75. Nagyjából ennyi a hozzáfűznivalóm. http://www.youtube.com/watch?v=DC3T0rA-hnoLehet nem ide illik. 🙂

 76. Remélem elkapjak őket és csúnyán eldadazak őket!!!

 77. “Az ilyenek szivatásokban azt “”bírom””, hogy mindig azok szívnak a legjobban akik nem célpontok.”

 78. Miért nem tudnak csak simán nyugton maradni???Miért kell már a konzolosokat is támadni????Takarodjanak a f*szba!!!!

 79. Az összes hacker màsszon vissza abba a baromba aki megszülte,az èlükön GeoHot-tal,mert ez is elsősorban az ő sara.

 80. sajnálatos ezt hallani, h most a sony lett a célpont. mondjuk jobbat nem is vártam tőlük. remélem elkapnak párat közülük és példát statuálnak.

 81. Akkor ezért nem tudok belépni pc-n keresztül a profilommal. Köszi az infót. A hackereknek a kezét fognám és a satuba szorítanám úgy, hogy még a legjobb sebészek se raknák össze az ujjaikat.

 82. Hihetetlennek az emberek…mindig van egy kettő aki csak dacból, mert ő neki nem tetszik valami, tönkretesz valamit csak, hogy egy percig röhöghessen h de rossz lett másoknak…(a többit nem írom le amit gondolok)

 83. Régen ha vki lopott, levágták a kezét.Ma az újjakat kéne ritkítani >)

 84. Most már tudom, hogy miért nem enged a konami szerverre:(/rohadjanak meg kis tetűk/

 85. Ha elb@sszák a hekkerek a trófeáim, akkor nagyon buta leszek. XDD

 86. Várható volt.

 87. Az ilyen Hackeseket kéne megszünteni világ szerte !! 😀

 88. Nemhogy valami hasznos dologra fordítanák tehetségüket,miért kell felesleges köröket futniuk a hackereknek.Akár,kis kompromisszummal,szerintem a Sony-nak is dolgozhatnának.

 89. a vége az lesz, hogy az egész Anonymus csapatot GeoGay-el az élükön alkalmazza a Sony, mint belsőelhárításszupport-tímet…

 90. Még most szólnék – mindenki moderálja magát mielőtt bármit idebüfizik, ami nem ide való.

 91. én is remélem, h a Sony összeszedi magát és lecsavarja a f@rkukat 😀

 92. mire fel a háború?

  • Ja jogos a kérdés!

  • Biztos GeoHot rend társukat akarják megbosszulni. Szánalmas és nagyon dühítő. Nem írom le őszintén hogy mit gondolok a társaságról. Remélem a Sony megszorongatja a töküket.

  • “GeoHot miatt van az egész. A Sony nagyon rászállt a gyerekre folyamatosan pereskedik vele és úgy néz ki, hogy a Sony nagyon jól áll az ügyben. A többi droid meg úgy érzi, hogy “”bosszút”” állnak GeoHot-ért és hadat üzentek a Sonynak.Felmerültek olyan hírek is, hogy GeoHot Dél Amerikába menekült a perére adományozott pénzekből:D”