Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sony – új refund rendszer a PlayStation Store-on

A Sony Interactive Entertainment e héten frissítette “refund” szabályait a PlayStation Store-ra vonatkozólag. Ennek értelmében minden vásárlónak lehetősége van rá, hogy “visszaváltsa” azon digitális tartalmait – azaz visszakapja a vételárat -, melyeket megvett, de nem használt fel.Az új szabályok alapján tehát vásárlás után 14 nap áll rendelkezésünkre, hogy visszakérjük a játékok és kiegészítők (DLC) árát, [U]de csak abban az esetben[/U], ha az adott tartalmat még nem töltöttük le (download) a PlayStation Store-ból és nem is telepítettük azt (install).Ugyanez a szabály vonatkozik mostantól az előrendelt (pre-order) tartalmakra is. Ha egy játékot előrendeltél, de még megjelenés előtt meggondolod magad, visszakérheted az árat, megjelenés után pedig még 14 napig – [U]amennyiben még nem töltötted le és nem installáltad a tartalmat[/U].A refund az előfizetős szolgáltatásokra – PlayStation Plus, PlayStation Now, Spotify Premium – is vonatkozik, ha a 14 napos “trial” periódus alatt mondja vissza azokat a felhasználó. Ha ezen túlhalad, a Sony az “eltelt idő arányában” térít vissza a fogyárból.A refund – más szolgáltatók rendszereihez képest – nem automatikusan működik. A vevőszolgálat közreműködése egyelőre alapfeltétel.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. mar bocsanat de ez eleg nagy faszsag, legalabb adhatnanak jatszani a jatekkal 1-2 orat es ha nem tetszik visszalehetne kerni a penzt. ha nem tolthetem le ennek mi ertelme van, semmi, maximum akkor ha a gyereked ranyom valamire veletlenul es akkor visszatudod hivni a penzt, de egyebkent ez eleg nagy hulyeseg, steamen visszalehet kerni a penzt 2 ora jatekon belul

 2. A visszaterites Sony aranyban tortenik a walletbe?

 3. “tetszik amikor valaki””véletlenül””vettem meg szöveget ír.Nekem még ilyen soha nem sikerült,főleg mióta még a bank kódot is kér a vásárláshoz.Több mint 300 vásárolt termékem van.”

 4. “Kár, hogy van ez a “”letöltéses”” szabályozás, ha nem lenne, már ebben a minutumban kérnék vissza minden egyes fillért, amit a Metro Reduxra költöttem.”

 5. És amit kiplatináztam de utána tényleg hamar meguntam? Megoldható h legalább a felét visszaadják?

 6. Ennek így kb.semmi értelme sincs!Ha nem próbálhatod ki akkor honnan a fenéből tudhatnád, hogy hibás vagy szar…

  • Olvasol róla tesztet, nézel róla jutub videót.

   • ez se 100%-os megoldás.legutóbb a Monster Hunterrel fürödtem be, mindenki orrba-szájba dicsérte, egy év után megvettem 25 dollár-ért, 4-5 óra után le is töröltem, annyira jó volt 😀

  • Előrendelés esetében pedig érthető, ott hosszú az idő. Tesztek stb. alapján mégsem kell, vagy hirtelen jól jönne vissza az a pénz. Az egyéb vásárlást én se nagyon értem, mert én úgyis azonnal leszedem, amit megveszek. Max. azt tudom elképzelni, hogy ha egy akció utolsó napján valaki betáraz kétes címekből, utána két hétig még variálhat, utánaolvashat.

 7. Ebben mi az újdonság?