Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sony – em mutattunk meg mindent””

Bár a Sony Interactive Entertainment E3 2017 konferenciáján pár mondaton kívül szinte csak játékbemutatókat villantottak, mégis voltak olyanok, akiknek ez kevés volt. A show után több Sony-fejes is beszélt arról, hogy az egy órás műsorba “ennyi fért bele”, és az összeválogatott játékok “a 2018-as marketingstratégiára épültek”, azaz nem véletlenül azokat a címeket mutatták, amiket.Persze ennél sokkal több volt a tarsolyukban.Jim Ryan például konkrétan kimondta, hogy voltak olyan IP-k, melyeket az “utolsó pillanatban” vettek ki a műsorból, és voltak olyanok is, amiket “most egyáltalán nem is akartak” villantani.Shuhei Yoshida később egy interjúban arra irányuló kérdést kapott, hogy lesz-e valami nagy durranás az őszi Tokyo Game Show-n. Ő a szokásos vigyorával megspékelve titokzatoskodott, mondván “nincs betervezve, hogy erről beszéljen”, de példának okáért az E3 2017-nek nem volt része a Sucker Punch (inFAMOUS) stúdió, Hideo Kojima, és a From Software sem, akik mindannyian “dolgoznak valamin”…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hol van a fent említett címeken túl a Dreams a Deep Down a Wild és az Agent?

  • Agentel is mi lehet de azt a Rockstar kalapálja nem? Ha igazak a Bully2 pletykák akkor kizárt szerintem hogy a közeljövőben megjelenjen! Meg ugye jön az RDR2, meg a GTA6 alapjait is heggeszteni kéne! De nekem jöhetne egy LA Noire 2! Persze

 2. Mondjuk az E3 konferenciájuk előtti órába is sokat mutattak. Ott adták a Ni No Kuni 2-t… GTSPORT-os videót ahol bemutatta KAZ a PD műhelyét… stb.Pont mondtam is, hogy basszus, ha itt ilyeneket és ennyi mindent mutatnak, mi lesz a konf. alatt?

 3. Nem is baj. Ff7 is tul koran lett bejelentve.

  • Az a baj, hogy MINDEN túl korán van mostanság bejelentve.Amikor már Második… HARMADIK E3 amin részt vesz egy játék az már régen rossz. Sajnos sok címet még a tervezési asztal fázisban bemutatnak de onnan még jobb esetben minimum 2 év mire hozzánk kerül.Én ezt a fajta sok E3-at megjárt játékbemutatásokat nem szeretem. Jelentsék be akkor amikor már majdnem kész fél év/max 1 év.

   • BG&E2 ugyanezA legutóbbi vivendi felvásárlási kísérletnél az ubi hirtelen sorra jelentette be miket készítenek. Jöttek a koncept rajzok is. Nem tudom ezzel mi volt a céljuk, kire hatnak ilyenkor, de akkor nem sikerült a többségi tulajdon megszerzése a vivendinek. Gyanítom ezt a BG&E2-t semmi másra nem használják mint csigázásra. Pont mint a soha el nem készülő half life3. Sokan várják, de valójában soha nem fog elkészülni. Igazából mi lehet az oka annak,hogy egy folytatást belengettek már a ps3 hajnalán és azóta sehol se tart a játék. Nem is foglalkoznak vele. MOst mondták,hogy igazából a játék nulla fázisban van. Volt egy előre elkészített trailerük. Ennyi. Ötletelnek ,hogy hogyan működjön a játék (ők mondták). Szóval szó szerint sehol se tart. Állítólag vmi motort készítettek alá. Minek. Több sandbox játékuk van mint másnak és akkor ehhez egy külön motor kéne nekik? Gyaníthatóan ez is az lenne.

 4. Érthető, nem őket védem, de ezzel is simán nyerik az E3-at… A Nintendo az év hátralévő részét exkluzívok terén nyeri, de ennyi, összességében magasan a Sonyé lesz ez az év is, ahogyan 2018 is.Ha most ellövik a nagyobb, távolabbi dolgokat, akkor később mit mutatnak? Teljesen logikus döntés volt.

 5. Hol a faszomba van a Wild?

  • Az engem is érdekelne, a fejlesztő stúdió Facebook oldalán kB fel éve kerestek munkatársat, azóta nem nagyon volt hír felőlük. Szerintem nem lesz semmi abból a játékból. Ha lesz is, akkor ilyen No Man’s Skype féle gép generálta üresség amit válhatunk.