Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sony – emelkedik a PlayStation Plus ára

A Sony bejelentése szerint 2016 szeptemberének végétől (22.) emelkedik az amerikai régiós [B]PlayStation Plus[/B] előfizetések ára. A drágulás mértéke függ majd attól, mely időtartamú szolgáltatásról van szó: jelen információk szerint nagyjából 20-40%-os emelésre lehet számítani, ahol az éves PS+ kisebb, a 3 hónapos pedig nagyobb mértékben változik. Az előfizetések árának változása régiónként is eltérő lehet a különböző valuták árfolyamának köszönhetően.Az US PlayStation Plus szolgáltatás 2010-ben kezdődött, ára azóta nem változott.[A http://blog.us.playstation.com/2016/07/27/playstation-plus-free-games-for-august-2016/](forrás)[/A]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Mondjam, hogy örülök?Persze, hogy nem de nem is bánom. Ugyanúgy elő fogok fizetni.

 2. Mèg soha nem fizettem elő, pedig lehet èrdemes lenne.

 3. Volt éves előfizetésem… nem tudtam kihasználni. Szerintem nem is veszek többet.

 4. valamiért mi magyarok nagyon érzékenyek vagyunk mindenféle áremelkedésre, az nekünk mindennél rosszabb 🙁

 5. Ps4 előtt x360 volt.Saját tapasztalat,hogy az se nem jobb,se nem rosszabb a PSN-től.Sokat játszok offline és Online is.Semmi extra híbát nem tapasztaltam soha.Talán csak a pár évvel ezelőtti karácsonyi cumi nem eset jól,de azóta sem volt olyan,ezt most le is kopogom 🙂

  • Ismerek nem egy srácot és rengeteg olyanról olvastam akik X1-ről váltottak PS4-re. Még generáció váltáskor (amikor ugye még nem rajzolódott ki ennyire az új gépek erőviszonya) kitartott bennük a márkahűség de igen hamar cseréltek mert maga a gép problémás, a Win 8, illetve most már a 10 fos rajta és jóval kevesebb a normális exkluzív rá. A multiplatform játékok közötti különbségekről ne is beszéljünk.

 6. Ki jön velem a játszótérre rugdosni a rakétát? Minden szar!

 7. Apám, itt aztán olyan szintű Sonyseggnyalás van, hogy egyesek már kvázi meg is köszönik az emelést.

  • Ott mi van, ha itt az van?

  • Értő olvasás egyes, ülj le fiam. Az AMCSI PSN előfizu ára 2010 óta NEM változott. Mindenhol máshol tavaly EMELT a Sony, így várható volt, hogy mikor fog ott is EMELNI. Semmi köze az UK/EU/HU PSN-hez.

  • Senki se köszöni meg, mi több senki sem örül neki, de tudomásul vesszük, hogy ez van. Szolgáltatás, néha muszáj emelni ha indokolt ha nem.

   • “A szervereket a kiadók üzemeltetik (vagy ha p2p akkor még azok se)Szóval, elárulod miféle “”szolgáltatás”” ez úgy mégis?”

    • Mi? A PSN?Az oké, hogy a szervereket a kiadók üzemeltetik, de ez csak a multis játékokra igaz, sokszor még ez sem (például a CoD félék ahol egy host játékos a szerver) igaz. De ugyebár ha nem multizol akkor is van PSN amivel vásárolsz és töltesz le, küldheted az üziket, party chat-ban dumálhatsz és közvetítheted amivel játszol. Valahogy ezt az egészet össze kell fogni valamivel, nem?

     • Én anno ps2 korszak elején kezdtem el játszani,úgy igazán hobbi szinten.Aztán a Flaselés miatt jött a 360.Ott alap volt,hogy fizetni kellett az online játékért,meg magáért a virtúális létért partizás a haverokal,böngészés,néha a jó goldhoz kötött ingyen játékért…..Ps4 engem ez nem ért tragédiaként.Sőt meg sem lennék sokáig plusz tagság nélkűl.Ha nincsen rá szűkséged akkor szard le,hogy mennyibe kerűl,és mindenki boldogabb lesz.

     • Hopp ez nem neked ment Mentoloshypo,csak úgy bölcselkedtem 🙂

 8. Nem tudom, hogy kinek mi baja a psn-nel, de nekünk semmi bajunk vele. 5-en szoktunk együtt játszani. Inkább az adott szoftver szervereivel szokott gond lenni, de az meg nem a sony hibája.Nálam 240-es upc van, de egy masik barátomnál a legkisebb upc van és ő sem panaszkodik a psnre.Nem keveritek a játékok saját szervereivel a problémát?A letöltés is simán megy nálam.

 9. Én meg war thunderezek igaz nem minden nap de viszonylag rendszeresen. Nincs is vele gond csak nagyon ritkán ennek ellenére hidd el,hogy a psn egy elég kezdetleges rendszer az ms hasonló megoldásához képest. Használtam mindkettőt. Igaz az ms-ét csak 360-on anno de már az is jobb és stabilabb volt mint ez.Persze tudom most azt fogod mondani,hogy akkor használjam azt ugye? De én a sony exclusivokat szeretem az ms játékok már 360-on se érdekeltek ezért is vettem ps3-at anno. De nem vagyok vak és elfogúlt sem szóval látom,hogy még van hova fejlődnie a psn-nek.De örülök,hogy Te tökéletesen meg vagy vele elégedve!

  • Az első pillanattól fogva tudtam, hogy mit akarsz mondani, de azt akartam, hogy végre te mondd ki. Neked nem a PSN minőségével van bajod, neked az ingyen játékokkal van bajod

 10. Szerintem nincs rossz áron az éves előfizetés. Kicsit emelkedik, az se gáz (de egyenlőre Európáról nem volt szó).Azért idén is volt pár cím, ami miatt megérte. Mikor megvettem a Vitat, akkor is volt cím, ami miatt nagyon megérte. Mindig volt, ami miatt megérte az előfizetés. Ha csak az online játékért való fizetséget néznénk, akkor is havi ezerpárszázról beszélünk ,de címeket is dobnak mellé. Volt 1 hónapja az NBA 2k16. Igaz, ha nem zsánered, így jártál, de azért az nagy cím és mindig mindenkinek nem lehet jó…De van egy ötletem: menjetek Xboxozni 🙂

 11. Egyébként ez az emelés várható volt. Profit orientált cég a Sony is, és biza most csak a PS hoz nyereséget, szinte minden más veszteséges náluk, szval mindent ki akarnak sajtolni belőle amit csak tudnak.

 12. Namivan Sony? Kell a lóvé az új szerverekre mert nemsokára jönnek a 4K és VR játékok mi ? Akkor már ne csak árban, minőségben is lépjünk már végre szintet,mert naggyon tré a PSN Network stabilitás és a letöltési sebesség szempontjából is,mert ha jönnek a száz gigás 4K játékok nehogymá egy hétig tötsük őket a vinyóra jó?

 13. A néhai nagyapám ( aki megélt 2 világháborút, 40 év diktatúrát, forradalmat, Trianont, gazdasági válságot, padláskisöprést, a Pengő bedőlését ( amikor a házra nehezen összekuporgatott pénze egyik napról a másikra már egy csirkét sem ért ), rendszerváltást és még ki tudja mit ) most nyilván azt írná a kommenteket olvasva, hogy: Irigylem a problémáitokat.

 14. Bocsánat elírtam bemásolom: Starting on September 22nd, 2016, prices for PlayStation Plus memberships will change from $49.99 to $69.99 for twelve months.

 15. Egyébként nekem email is jött már ma hogy az Amerikai plusom 49-ről 59-dodóra emelkedik..

 16. De ez az EU PS+ árakat nem érinti?!

 17. 🙁

 18. “Szeretem az ilyen jó alkalmazotti hozzáállást/hozzászólásokat vagy azt ha valaki az agyát egy befőttes üvegben tárolja…Ezek szerint itt az emberek többségének nem volt cége soha és nem is gondolkodik.Miért? Mert egy nem állami cég (értsd magán tulajdonú – ami lehet 1 ember vagy sok ember) mindig a profitot fogja “”hajszolni””. Abból él meg ő is és az alkalmazottai. Ebben az is benne van, hogy emel árakat bizonyos időközönként. Így működik a piacgazdaság.Szerencsére nem kötelező a Sony PS Plus szolgáltatása. Ha valakinek nem tetszik/nem tudja megfizetni, akkor nem kell használni. Ez ennyire egyszerű. Van választék mellette más is. Itt az is, hogy nem választasz semmit.”

  • Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy a szolgáltatásokat bizonyos időközönként minőségileg fejleszteni is szokták az áremelések mellett, (ami valóban szükséges) mert ez a kettő erősen összefügg. Én nem vagyok meggyőződve arról, hogy a PS Plus fejlődött az elmúlt évek alatt, pláne az új generációban.

 19. Mellesleg még mindig vicces a sok olvasni képtelen proli, aki egy olyan dolog miatt verdesi a picsáját a földhöz ami semmilyen módon nincs hatással az ő konzolos életére. Teringettét.

 20. Várható volt, hogy az észak-amerikai régió is kap emelést. Csak mi ne kapjunk még egyet.

 21. Eszméletlen mik vannak, talán a benzin árát is emelni fogják!? Oh wait…

 22. Pénteken még a benzin is felmegy 5 forinttal, a hisztimaffiára nehéz idők járnak. 🙁

 23. valamikor év elején járt le a pluszom, és egy darabig marad is így

 24. Nekem most 2018 februarig megvan az elofizetesem, szerintem szeptember 22-e elott lehet veszek meg plusz 2 evet es akkor majd 2020-ban lesz idom az aremeles miatt aggodni 😀 Amugy sem veszes ez az emeles szerintem, 6 evente 1x azert belefer

 25. Most lett PS4-em, de az elmúlt hónapokban követtem a havi Plus kínálatokat. Ha jól rémlik, nem voltam lenyűgözve sohasem, egy ideig talán nem lesz érdemes előfizetnem, elleszek a lemezes cuccokkal.

 26. 50.

 27. Egyrészt csak US és Kanada, másrészt nem olyan hűde nagy drágulás, évi +10 dollár nem nagy összeg. Most már nem 4.16 dollár havonta hanem 5. Azta mindenit. 2 csomag cigivel kevesebbet szívsz az évben, vagy kevesebb sört iszol pár üveggel…

  • Nem vagyok fukar se paraszt de felejtsuk mar el ezt a kevesebbet dohanyozz/szeszelj combot. Ha 10.000ft lesz 3 honapra akkor meg a szivj 5 dobozzal kevesebbet szoveggel rukkoltok elo? : DIgaz felesleges a felhaborodasom mert semmire sem jutok vele de nem fizetnek elo ra ha a multis jatekok nem kivannak meg.

  • Sőt, számoljunk úgy, hogy nem havi $0,84, hanem heti $0,21 az emelés. Sőőőőőt, akkor már számoljunk úgy, hogy napi $0,03 és az már tényleg olyan, mintha nem is emelték volna!Ez a szép a fanboyokban, hogy a saját torkukon önként gyömöszölik le a pélót és még szépen le is vezetik maguknak, hogy az milyen jó 🙂

 28. Épp a múltkor írtam egy hozzászólást, a PS4K és a szar Plus felhozatal kapcsán, hogy nagyon aljas, amit a Sony is csinál már az elmúlt 1-2 évben, hogy mikkel próbálnak a lehető legjobban lehúzni, cserébe szart adni, de sosem lépnek egyszerre nagyot, hanem mindig csak egy kicsivel próbálnak több szart ledugni az emberek torkán, hogy lemenjen, és hogy kíváncsi vagyok, mi lesz a következő, amivel megpróbálnak majd még jobban lehúzni. Hát nem sok idő telt el, és ki is derült. Régen arról szólt a játékipar, hogy a lehető legjobban le legyenek nyűgözve a vásárlók, hogy megvegyék, most meg arról, hogy mi a legtöbb szar, amit még le tudnak nyelni amellé, hogy ha játszani akarnak.

  • Ez a No Man’s Sky beárazás is vicc kategória, csak hogy az aktuális dolgoknál maradjunk.

   • De erről miért a Sony tehet?

    • Manapság egyre ritkább, de lehet még sikeres az ember úgy, ha továbbra is azt a modellt választja, hogy szívét-lelkét beleteszi, és a lehető legjobbat próbálja kínálni, a lehető legjobb áron, és ezzel győzni meg az embereket.Jó példa erre a CD Projekt Red a Witcher szériával, ami sikeres lett. Vagy a Sony, amit az előző generációban csinált a PS3-mal, rossz nyitás után, szuper felhozatalt tettek le az asztalra. De amit most csinálnak, a PS4 eljövetele óta, a közelető előfizu, a szar plus felhozatal, gagyi exkluzívok, ez az áremelés is, de a PSN még mindig sokat szarakszik, kíváncsi vagyok a PS4K részleteire, de ha a pletykák igazak, az is jó nagy lehúzás lesz.

     • Aki olyat ír, hogy a Plus = kötelező, az instant figyelmen kívül lehet hagyni, bármit is mond.Rohadtul nem kötelező.

     • Hs nem kötelező a ps plus, akkor áruld már el légyszíves hogy hogy a rákba játszol anélkül online hmm

     • Végülis valahol lehet igaza van, konzolt se, meg játékot sem kötelező venni!

     • Lehet multizás nélkül is nyomatni. Engem már nem is igazán érdekel a multi, azért nem vagyok plus tag. Remekül el lehet szórakozni így is. Néhanapján valamelyik játéktól kapok 2 nap plusz trialt, azalatt kimultizom magam aztán vissza régi kerékvágásba, Szóval ez nem olyan dolog ami nélkül használhatatlan a gép. Az emelés meg várható volt, hisz minden inkább csak drágul, ez miért ne?

     • Kötelező online játszani?Kötelező játszani?Kötelező PS4-en játszani? Hagyjuk már ezt a felesleges hisztit.

     • “Újabban “” sajnos”” az esetek nagy részében igazat kell adnom. :)”

     • A PS Plus kínálattal nem vitatkozok, de hogy szar exkluzívok? Uncharted 4? Bloodborne? DriveClub? Infamous SS Until Dawn? És még amik jönnek: God of War 4? Horizon zero, GT Sport és még lehetne szerencsére sorolni bőven…Ezek mocskosul jó játékok széles műfaji kínálatban, aki itt nem találja meg a számításait az tegye le a lantot mert más platformon se kap jobbakat, sőt.Az árazáshoz meg annyit, hogy sose a két szép szemünkért készítettek játékokat illetve konzolokat. Régen is a pénzről szólt az ipar, most is.

     • U4, BB okés, a többit inkább hagyjuk, illetve ami még nem jelent meg, azt is, mert nem tudni, hogy sikerül.Persze, hogy korábban is a pénzről szólt, de egyre magasabb szinten művelik a ganéjkodást (és nem csak a Sony), ami azt jelenti, amit 1-2 hozzászólással lejjebb írtam, hogy a lehető legjobban le legyen húzva az ember, nulla tartalom, fizetős DLC-k meg úgy mindenféle újkeletű dolog, hogy az ember már egyre ritkábban érzi úgy, hogy na ez egy rohadt jó vétel volt, mert az azt jelenti, hogy még drágábban is eladhatták volna neki, ezért próbálják úgy beárazni dolgot, hogy még pont a határig elmenni, amit még éppencsak hogy bevesz az ember… érted. Ezért eltűnnek a kiváló ajánlatok.

 29. de király h amcsi accountom van xDDD

 30. Októberben lejár a PLUS-om… A biztonság kedvéért azért szeptemberbe hosszabbítok. 🙂

 31. “Most komolyan…. Nem értem a “”hisztit””. Talán várható is volt. Mondjatok egy olyan szolgáltatást bármelyik iparágból, aminek nem emelik évente-két évente az árát. Mozijegy…Bérlet….Belépők…Fodrász…Autószerelő……stb.Ez a dolgok rendje. Így működik a piac.Azt gondolom 5-6 évig tartani egy árat példaértékű és vásárló/felhasználóbarát.De megértem hogy a pénztárca másik oldalán kellemetlen a szitu, hiszen én is ott állok. De nézzetek már néha át a falakon. :)”

  • 🙂

  • Sztem meg sok, mert csak a penzunket veszik el es a psn meg fos.

   • Nálad meg főleg mindig is fos volt.

    • Nalam minden ami sony az fos.

     • Miért nem váltasz akkor jobbra?

     • Jelenleg nincs jobb, elhiszem, h kell a penz a sonynak mert kinek ne kene, de ha mar fizetunk akkor nyutsanak is vmit.

     • Nem nincs jobb, olyan nincs, ami nálad jó lenne. Mint már kb. ezerszer elmeséltem, nálam DIGI van, ahol kimegyek pisálni egyet bekapcs után, és lent van a 17GB frissítés.szaranetedennyi

     • nem olyan rossz a helyzet, mint sokan írják, de egy nagyobb frissítés vagy játék bizony sok idő. a beyond two souls 3 óra alatt jött le, ugyanez az adatmennyiség torrenttel max fél óra. és digis net

     • Persze van olyan, ezt senki sem tagadja, de ez ami a forumon megy, egy kabaré. Korrekt router, jó beállítás, jó szolgáltató, kábeles kapcsolat, egyedül legyél rajta, és minden ok.

     • Lemezes verziót kell venni, amiből csak lehet, azt hamar installálja.

     • Na azért ne túlozzunk! A psn minden csak nem stabil meg gyors! A legutóbb a witcher 3 blood & wine-t töltöttem le a psn-ről mert hiába vettem meg dobozosban letöltőkodos volt. Délelött 11-kor hozta meg a futár azonnal elkezdtembletölteni aztán elmentem otthonról és amikor délután 5-kor hazaértem még mindig nem jött le!!!!Amielött még azt mondod,hogy szar a netem az ncore-ról a cuccok villámgyorsan jönnek le! Ne fényezzük már ennyire a sonyt mert az tény,hogy az igéretek ellenére a fizetős psn behozatala óta nem sokat javúlt a szolgáltatás a ps plusszos játékfelhozatal meg egyenesen kritikán aluli! Nagy fanboynak kell lennie annak aki ezt nem látja.

     • Nekem villámgyors. Nevetségesen gyors. DIGI.

     • Hát persze 🙂

     • Ne bassz már fel, Szerinted frankón hazudok?

     • Nem Martin nem azt gondoltam,hogy hazudsz hanem csak azt,hogy elfogúlt vagy a sony irányában és nem veszed észre vagy nem tulajdonitasz jelentőséget a hibáknak.

     • Tuco minden nap immar evek ota egy 4 playeres Online coop játékot viszek. Minden áldott nap, kozel 1500 órám van benne. Szerinted ha szar lenne a PSN nálam nem anyaznek?

     • Lehet (szerinted) gyenge a Plus szolgáltatás minősége, meg kritikán aluli, ésatöbbi. Viszont vedd már figyelembe, hogy mennyi egy éves előfizetés.

     • Nem mondtam semmi olyasmit,hogy kritikán alúli a szolgáltatás! Viszont ahhoz képest,hogy milyen volt ingyenesen ps3-on nem fejlődött annyit amennyit kellett volna vagy amennyit ígértek,hogy fejlődni fog amikor fizetőssé vált. Arról nem is beszélve,hogy a plusszos játékok szinvonala hatalmasat esett. Szóval számomra ez egyértelmű visszaesés amit most drágitanak. Nézd meg milyen szolgáltatást nyújt az ms ugyanezért vagy,hogy milyen játákokat ad hozzá ráadásúl azokat meg is kapod! Nem azt mondom,hogy sok ez a pénz egy éves előfizetésért hanem,hogy nincs arányban a szolgáltatás minősége az árához képest ahhoz meg pláne,hogy milyen volt régen amíg még ingyenes volt. Ettől még nem rossz a psn csak azért amikor fizetőssé vált azért ennél jobbra és többre számitottunk.

     • “:D 😀 :DPS3 vs PS4Xbox vs PS4Akkor vegyük az elsőt. PS3-on a szolgáltatás annak bevezetésekor egyáltalán nem volt nagy szám. Aztán amikor már kifutóban volt a PS3, akkor elkezdtek “”ingyen”” adni rá jó játékokat.Most PS4-en mit adjanak? AAA játékokat, amik fél-egy éve jelentek meg? AAA játékokat, amik 2-3 éve jelentek meg? Semmi értelme egyiknek sem. Legalábbis nem sok, mert egyik drágább, mint egy éves előfizetés, a másik pedig van annyira olcsó (előfizetés mellett méginkább), hogy egy akció során már rég megvette, akinek kell.Mondj már egy játékot, amit örülnél, ha adnának PS4re. Komolyan kíváncsi vagyok, hogy min megy a nagy hiszti.A másik. Xbox-ra azért adnak (szerinted) jobb játékokat, mert az MS mindent megpróbál annak érdekében, hogy versenyben tudjon egyáltalán maradni. Teljesen értelmetlen összehasonlítani a két szolgáltatást, már csak azért is, mert mire mész PS4-en a Gold előfizetéseddel?”

     • Ha nem tetszik a szolgáltatás (értékben, vagy bármi másban), akkor nem kell fizetned érte. Ellenben ha meg fizetsz, akkor teljesen egyértelmű, hogy szerinted megéri az árát (ami nevetségesen olcsó). Ebben az esetben felesleges károgni.Ha szerinted nem éri meg az árát, de mégis kifizeted, akkor meg magadra vess. Nem a Sony hibája, hanem a tied.

     • 100/100 digi netem van, pcrol toltok vmit nincs problema, ps4-en atlagban 85/75 merek.

     • Ha te 85/75-tel nem tudod használni a PS4-et, tényleg keress más platformot.

     • Pff. Nekem Tré-Hóm 20-as netem van, ami PS4-en 12-13al hasít maximum. De legalább ez stabilan, multihoz meg mindenhez elég. Max élő közvetítéshez kevés, de szerencsére nem élek vele.

   • Vegyél X1et ott minőségibb a gold játékok sora is,meg a szolgáltatás is 🙂

  • Én szolgáltatást nyújtok amikor dolgozok, még sem emelnek évente a fizetésemen 🙂

 32. Ez van akkor ha piacvezető vagy. Azt csinálok amit akarok. Köszi Szotyi, remélem ez azzal is jár hogy nem fossa össze magát a retek PSN, vagy lassul szarrá, esetleg törik fel. Ámen.

 33. “Most majdnem írtam egy csúnyát, de aztán tudatosult, hogy ez “”ránk”” nem vonatkozik.”

 34. KEK

 35. na gyorsan veszek egy éveset,hátha hozzánk is elér az emelés.

 36. mikkor még aktív gamer voltam , fizettem rá párszor, de tiszta baromság volt , most meg pláne nem érdekel .

 37. Igazuk van! A minőséget meg kell fizetni! Forevör sony

 38. Néha bedobnak valóban értékes, értékelhető játékokat. Melyek általában előtte/utána 8k körüli áron mennek, 5k-nál olcsóbban sehol nem kapnád meg…Szóval 3 ilyen egy évben, és 0-n áll az ember.

 39. Köszi az infót. Az USA store most, este 8 órakkor még a régi, 50 dolláros áron adja az éveset, ha valakit érdekel, be lehet vásárolni.

 40. Ennyi 🙂 ezen nem veszünk össze

 41. Ja az egy éves változatlan… Akkor no problem

 42. Tavaly emelték az egy és három hónapos plusz árát.

 43. Ja, usában nem változott (ahogy az eredeti cikk is írja), de eu-ban volt már emelés.

 44. anyjuk picsájának a retkes faszát!

 45. Teljesen jogosan emelik az árát, egyre csak jobb és jobb a szolgáltatás, ennek ára is van.

  • És aki szimplán csak multizni akar 1-2 címmel? És nem érdeklik az egyéb szolgáltatások, akciók, ingyen játékok stb.? Drága ez. Ennyiből tényleg jobb a PC.

   • Aki multizni akar az fizessen elő, egyszerű a játékszabály.Az, hogy most te 1 vagy 100 multis játékkal szeretnél játszani már a te dolgod.

 46. Basszák meg. Én 4 év óta most először nem fizettem elő 2 hónapja, de ha emelik akkor csak meg szivatnak, mert elő kell újra fizessek. Ja és igazad van én is drágának tartom, de az a jó magyar erős forint miatt van.

 47. Felesbe vegyétek a pspluszt, úgy nem számít ez a 10dolláros emelés 🙂

 48. Ez hülyeség mert pont 2 éve emeltek lásd 13.000 ft volt az éves és 15000 let

 49. Bazz én meg még drágáltam a mostani árat:D

 50. De akkor had válaszhassajam ki én, mejik game jár nekem ingyé. Minnyimum!

 51. F u sony