Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sony – bocsánat

A PlayStation Networköt ért hackertámadásról és annak következményeiről – állítólagos adatlopás, a szolgáltatás leállítása – szinte biztos vagyok benne, hogy már minden PlayStation.Community látogató olvasott. Az sem titok már, hogy rövidesen újraindul a rendszer – persze lépcsőzetesen -, és minden egyes korábban regisztrált PSN felhasználó kártérítést kap: [B]30 napos PS+ előfizetést[/B] (mellyel adott játékokat és digitális tartalmakat lehet ingyen letölteni, plusz kedvezményesen vásárolni kiegészítőket), és [B]régiónként eltérő PSN játékot/játékokat[/B] (ezek pontos listája rövidesen nyilvános lesz).Arról, hogy ez a kárpótlás megfelelő vagy sem, mindenki maga dönt. Nyilvánvaló, hogy nevelés, igény, hozzáállás, habitus, és egyéni intelligencia függvénye az erről alkotott vélemény.Az viszont, ahogy a témát a Sony Computer Entertainment tálalta vasárnapi sajtótájékoztatóján, mindenképpen példaértékű – nem csak a videojáték iparban, de az élet bármilyen területén.[30432]Kaz Hirai, az SCE nagyfőnöke két kollégájával karöltve [B]főhajtással kért bocsánatot[/B] a PlayStation Network userektől a komplikációkért.[30431]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. adják vissza azt a rohadt péesent hiànyzik a jo online móka sony azonnal ADJÁTOK vissza a péesent most

 2. valaki nem tudja hogy mikorra tervezik a psn store visszaállítását? tom még a psn sincsen meg de elvileg ezen a héten lesz viszont storról azt irják hogy még nem kapcsolják be..

 3. ne hajolgassanak hanem csinálják már meg

 4. Közben olvasva a neten a híreket, egyre kuszább, és sajnos úgy néz ki a Sonytól minden jön csak az igazság nem 🙁 . Leginkább az aggaszt, amit a Guardianon írnak (és ha jól tudom az nem bulvár kategória), hogy egymás után jelentkeznek a visszaélések a kártyákkal… 🙁

 5. Reméljük hamarosan helyreáll a Ps Network

 6. Ez szép és jó, a gond, ahogy eljutottak idáig (a ködösítésekre gondolok), illetve még mindig a bizonytalanság: hozzáfértek-e a bankkártya információkhoz (köztük a CVV-höz) vagy sem, mert a (szerintem) legfontosabb információról még mindig a csak bulvár alapján lehet valamit sejteni. Az, hogy nem küldenek egy emailt se a felhasználóknak az érthető, hisz ők maguk mondták, hogy kezeljünk mindenféle üzenetet a Sonytól óvatossággal mostantól…

 7. Reméljük a régiós játék nem valami régi arcade game lesz

 8. annyád 😀 (bocsi)ez igen még jobbat tett nekünk a hekker támadás 😀 NAGYON KÖSZI Georgeörök hálámeasyrider öcsém,easyrider

 9. szerintem nem is kellene kárpótlást adni. a mi adatainkat védték. a hackereknek kéne fizetni nekünk… de persze ez hülyeség. viszont nekik hatalmas kiesés volt, ezrek pártoltak az xboxhoz közben. ez a 30 napos plus, max egy reklámfogás.

 10. Hát igen… ilyet a microsoft embereitől biztos nem láttunk volna :))

 11. Az ujjlevagast kihagytak :[ (csak vicc de tenyleg kihagytak 😀 )

 12. Tök jó, hogy a többség megbocsát és meghatódik itt a kamu regelt adataival 🙂 Nem tudom,hogy egy igazi érintett PSN felhasználó , akinek az összes valós személyes adatait és -ami a legfontosabb itt- a bankkártyájának az adatait szerezték meg mennyire elégedett és hatódik meg egy meghajlástól…én személy szerint üvöltenék!

  • “mas meg ennyit se tesz, max azt mondja hogy hat ez van. esetleg erdemes utanaolvasni a japan kulturanak akkor talan erthetobb lesz hogy ez nem csak “”egy sima meghajlas”””

 13. kaptam emailt,hogy elloptak az adataim…meg jo hogy nem fizettem kartyaval

 14. “Állítólag az ilyen feltörések mögött, rengeteg minden van. Itt van pl a Sony részvények látványos zuhanása, amivel egyébként milliókat keresnek emberek, a másik viszont az hogy több cég érdeke is lehetett, hogy egy picit meggyengítsék a japán óriást. Nekem az nem fér a fejembe ha “”egyszerű”” hackerek törték fel akkor ők valóban a kártya adatok miatt csinálták, de viszont adatlopásról kártyafeltörésről nincs infó. Tehát nem lennék meglepve ha a nyomozás végén kiderülnének, hogy több cég keze is benne van. Érdekes lesz figyelni. :)”

 15. “´´Ajándék, meg nem is´´””We’re happy to give you a month of PS+ for free!, but as soon as that month runs out, anything you’ve gotten for free as a member goes away unless you keep paying!, YAY!””[if you buy something with a PlayStation Plus discount, you keep it ]Szóval, ha ingyenes dolgokat veszel PS+ user-ként,(ami amúgy pénzbe került volna) csak addig használhatod azokat, amíg az előfizetésed tart !Kivétel a leárazással (discount) vásárolt játékok.Source from IGN”

 16. Én igazából nem stresszelek a leállás miatt, szerintem az adataim rendben vannak, az offline játék is felettébb szórakoztat. De azért hamarosan tényleg újraindulhatna a PSN, mert az újonnan szerzett fontjaimat szeretném levásárolni.Bőven sok ez a 30 napos PS+ előfizetés, én nagyon örülök neki.

 17. Nálam a bocsánatkérés megtette a hatását. Szép gesztus. Hajrá szamurájok 🙂

 18. Szerintem a SONY többet bukott mint mi. Nem ugy gondolja mindenki ?

 19. Kíváncsi leszek mit adnak, bár már rég PS+-os vagyok angol accal. Leginkább az érdekel, mit vállalnak be. Elfelejtettem beleírni a hírbe, hogy 7 másodpercig voltak nekünk meghajolva. Final Fantasy VII Lucky Seven Fever! Go PlayStation.

  • Olvastam a neten, hogy a japán kultúrában 4 meghajlási típus van:- az eshaku, 15 fokos szögben történő bólintás- a keirei, egy meghajlás 30 fokban- a shaikerei, ami egy teljes, 45-90 fokos meghajlás- a dogeza, ami egy teljes legörnyedés, kifejezendő a mély sajnálatot.A meghajlásoknál számít, hogy mennyi ideig tart a mozdulat és az a kontextus is, amiben mindez történik.

 20. Hàt EZ A MINIMUM DE JAJRÁ!

 21. Igazán Nemes lelkű Nép!

 22. Én Csak Tisztelni tudom öket Respect Sony

 23. annyit mondok hogy ők tisztelik a felhasználókat és én is meglennék a külön ajándék nélkül is főként a két kép alapján

 24. Hát igen, van mit tanulni tőlük. A képet látván én megelégednék külön ajándék nélkül is.

 25. na ezek a japánok de ha magyarok lenne a sony akkor b@sznának az egészre

 26. Bocsánat teljes mértékben elfogadva !!!!Sony Hajráá :))

 27. Én erre annyit mondok!Oss! Otogani rei!

  • Tán csak nem karatés kolléga? :)(Azért remélem azt tudod, hogy ez a két kifejezés, azért elég ritkán fordul elő együtt…)

   • Kai Sei Karate Do – Sotokan(Igen tudom! Mi (gondolom akkor Ti is) edzés elején, illetve versenyeken használjuk egymás felé való tiszteletadásra (meghajlás előre, tiszteletadás a harcostársaknak).Oss

 28. Bocsánatkérés elfogadva 😀

 29. No,ilyen egy kultúrált nép!Sokan tanulhatnának tőlük ezt-azt…Én személy szerint csak megköszönni tudom ezt az alázatos törekvést!Respect!!!

 30. Szerintem elég kulturált voltam ahhoz, hogy ne ilyen paraszt módon bekiabált reakciót váltsak ki.És hogy válaszoljak. A PS+ önmagában semmi extra, hacsak nem akartál volna valamit venni, ami azalatt az egy hónap alatt épp leakcióznak. A bónusz játék és tartalom meg addig használható, ameddig előfizető vagy. Talán jó alkalom ez azok számára, akik eleve szemeztek ezzel a szolgáltatással, így kapnak egy próbát.De ahogy írtam, az elv, a gesztus becsülendő, ahogy a becsületkérés maga is az.Remélem megfelelt a válasz, uram.

 31. No harm done 🙂

 32. úgy is maradhatnak mert most meg a SOE szervereit is feltörték. ennyit a sonyról. ekkora egy szar céget még nem láttam. bár megint a hackerek a hibásak ugye? 😀

  • Nem a gonosz szoni a hibás meg te, hogy vettél pst.

  • Remélem az életben nem nyúlsz PlayStation controllerhez, nem való az neked. 😀

  • Nem a heckerek a hibásak! Dehogy! A SONY kényszerítette őket fegyverrel a kézben, hogy: na akkor most szét.úrjátok a rendszerünket a pi..ába, vagy megdöglötök!Martin írta egy másik fórumon, hogyha a nagyanyádat kirabolják az utcasarkon akkor nem a rabló a hibás, hanem Ő, hogy arra ment?Van egy gondolkodásmódod az biztos! Vagy gyerek vagy még, és fogalmad nincs az eseményekről, vagy nem vagy gyerek,de akkor bajok vannak belül az tuti. És később még nagyobbak lesznek!

   • Te meg rossz csapatnak szurkolsz,épp most estetek ki a BL-ből, a bajnokság is elúszott a királykupát meg összetörtétek…gratulálok 😛

    • Komolyan azt hiszed hogy az eredeti kupával ünnepelnek a játékosok matta részegen?

    • Én abszolút jó csapatnak szurkolok! Mindig is annak szurkoltam. Nem is szurkolhat másnak az, aki az Legenda Öcsi előtt fejet hajt. A meccsekről a BL-ben ne beszéljünk, vagy ha igen akkor azt szemtől szembe. Megbeszélünk egy helyet, időt, és ott véleménykinyilvánításost játszunk! A kupa meg másolat volt, de ezt már más fórumon elmondtam, Az eredeti akkor már a Bernabeau-ban volt.

 33. szuper:) Bár nem volt időm PSezni,szal nem nagyon vetett vissza hogy nincs PSN,de ez szép tőlük:)a 30napos cuccra meg kíváncsi vagyok:)

 34. “Egy részről dühítő, hogy milyen sután kezelte a Sony a helyzetet, hogy mennyire nem tudták lekommunikálni az egészet. Igaz, a Sony mindig is hardveres cég volt, talán nem is igazán lehettek felkészülve egy ilyen esetre (az innen-onnan jövő infók alapján úgy tűnik, hogy elég nagy szarvashibákat követtek el). Igen, ingyenes a PSN, de az online játék használata, a netes szolgáltatások már részei lettek a mindennapi játéknak, a hiba ennyire lassú orvoslása ezért is olyan zavaró. A játékok megvásárlásánál már sokszor szempont az online szegmens, sokan csak emiatt vesznek meg egy-egy játékot, szóval az online móka NEM bónusz, hanem az élmény része – épp ezért tartom baromságnak, mikor a PSN ingyenességével “”védekeznek””.Másfelől becsülendő a hozzáállás, még ha nem is tartom annyira megfelelőnek a kárpótlást. Le a kalappal előttük. Kár, hogy általában nem így működnek a dolgok a világban.Remélhetőleg ez a fagyi nem fog később visszanyalni. Mert esély sajnos van rá.A “”slusszpoén””: most állítólag a SOE MMO-szerverei sem mennek. :(“

 35. Le a kalappal előttük. Bocsánatot kérnek egy olyan dolog miatt amiről igazán nem is tehetnek (bár nem vagyok számítógép mágus szerintem egy full profi hacker bármit fel tud törni ha van elég ideje hozzá). Nincs miért haragudni rájuk….

 36. Nincs gond, csak játszhassunk végre.A hackerek meg vegyenek példát és csináljanak harakirit.

 37. Bár engem az egész PSN feltörési botrány hidegen hagy, de ez meglepett.A világban és persze itthon is lehetne még jópár helyről, így bocsánatott kérni az emberektől.

 38. Példaértékű a Sony hozzáállása, ezért szeretem őket és szeretni fogom mindig is. Egyszerűen nem tudok rájuk haragudni.

 39. PSN+ PSP-n is van?

 40. koltozzunk ki japoba! persze tavolabb fukusimatol, en siman odakoltoznek foleg a japo csajok miatt (is) 😛

 41. Maximálisan megtisztelő és megható, hogy meghajlással kérnek bocsánatot tőlünk! Hát igen, egy másabb (fejlettebb) kultúra ez mint a miénk.

 42. Csak ennyi?Újlevágás hol marad?Viccet félretéve szép gesztus 🙂

 43. Hát igen… Jól ismervén a japán mentelitást és kultúrát kb. erre számítottam… Szép és tiszteletteljes gesztus… Gondolom ezek az úriemberek nem sok mindenki előtt hajolnak meg ilyen mélyen és hosszan egyébként…

 44. “””Sumimasen”””

 45. Haragszik a halál,én dehogy haragszom.Egyszeruen ez tortént ok meg csinálták a dolgukat,én tudtam hogy ez nem egy olyan egyszeru dolog.Ez van sajnos. MEGBOCSAJTVA! With big words 🙂

 46. Respect!

 47. Nem haragszunk 🙂

 48. Respect SONY :]]]Én elvoltam a PS2vel, de remelem amikor holnap benyomom a gepet akkor nem jon fel a kis hiba üzi 😛

 49. Valahol ők a hibásak és valahol nem. Megpróbálják minnél hamarabb a psn-t visszahozni. Mondjuk azt már lehetett korábban is tudni hogy vannak hacker támadások csak azt nem értem hogy miért nem csináltak egy biztonságosabb védelmet. Ennyivel nem áltak le a hackerek, ez most meg is mutatkozott. Remélem a mostani biztonsági rendszer jobban ki lesz alakítva.

 50. én már megbocsátottam nekik ,sőt már inkább őket sajnálom mint magamatxD de azért remélem holnap már beindul a psn

 51. szép gesztus:) megbocsájtva

 52. Respect a Sonynak !!

 53. http://itcafe.hu/hir/sony_playstation_qriocity_cracker_adatvesztes_bocs.htmlItt egy kicsit részletesebb cikk, amelyben leirják, hogy milyen módon törhették fel a rendszert.

 54. Minden tiszteletem a Sonynak. A japán becsület mindig is példaértékű volt szerte a földön.Bezzeg ilyen a teszkós vezetőbagázsnak eszébe nem jutna…

 55. “Én nem vártam semmit, csak a szolgáltatás visszaállítását, azt sem a multi miatt, mert nem szoktam. PS+ előfizetésem sem volt, így nem is biztos, hogy élek az ingyenes tartalmak letöltésének lehetőségével, hacsak nem tesznek “”visszautasíthatatlan ajánlatot”” :)”

 56. Én eddig se haragudtam. :)De ez így nagyon komoly.

 57. Ez szerintem egy példa értékű viselkedés…

 58. Nem is vártam ilyen tiszteletet felénk. Részemről már régen megbocsájtva.

 59. Szerintem ezeket a képeket làtva fog mindenki megbocsàtani. Még a habzó szàjúak is. Azèrt ez nem mindennapi így kiállni a vilàg elé és elismerni hogy hibàztunk. Én is meghajolok ellőttük!

 60. Japán az Japán!!!!!!

 61. Maximálisan elfogadva és meghatódva.

 62. Ebből is látszik, h japánok: nevelés, hozzáállás mind más Japánban. Mindenképpen példaértékű!

 63. Csak az ember ilyenkor odaképzeli eléjük a kis habzó szájú gyerekeket, akik rohadékolták a sony-t, mert nincs nekik PSN, meg hogy ezért nekik ingyen akármi jár meg kártérítés.

  • Meg 10 dollár készpénz, de lehetőleg minden egyes PSN accountért, ami a gépen van. Sőt, egy nap előny, hogy tudjon újabb 1000000 reget készíteni. Degenerált fszbarom az összes, ciánozni kéne mindet egytől egyig.

 64. …respect és tisztelet SCE ! ! !

 65. Restecpa ahogy ali-g mondana! 🙂 vagyis respect. ezert is tartok ki a sony mellett ( tobbek kozott) 🙂

 66. Ezért szeretem és tisztelem a japán embereket.

 67. “ez szép! igen nagy gesztus bevallóm de azért nagyon kiváncsi volnék arra hogy a microsoftnál vajon hogy kérnének bocsánatot hasonló esetnél? csak annyi tellene tőlük kb. hogy “”bocs”” !”

 68. Ezért tartanak ott ahol…a japán szellemiség az emberiség mérföldköve..számtalanszor bebizonyították a világnak,hogy bár ők is hibáznak(ugyan annyiszor mint bárki más) DE legalább törekszenek a tökéletesre..és ha nem sikerül akkor őszintén megbánják,és ezt fel is vállalják…maximális tisztelet SONY!!!

 69. “sok külföldi f@szkalap azt hiszi hogy ez a gesztus semmit sem ér,ezeket falhoz tudnám állítani…7 másodperces meghaljás az nem semmit!””Nincs öri hari HIRAI!””:)”

  • “Hagyad már. Az olyan emberek tiszteletre se méltóak. Biztosan a “”nagy “” amcsik, kiváncsi vagyok mire fogják verni a nyálukat ha Kína beelőzi a gazdaságukat…”

 70. Megbocsátva.

 71. Ezt kéne megtanulnia a világ többi részének a japánoktól. Korrekt!

 72. Vágják le a kisujjuk nyilvánosan, akkor talán megbocsájtok!:)

 73. Kár, hogy US, JP accom nem volt, csak UK 🙁

 74. Hajrá !

 75. Písz, béke:D no problem részemről… lehet sokaknak idegesítő volt az első pár nap:D ,de a végén mindenki jól szórakozott REMÉLEM!! persze a családdal, barátokkal, akárhogy! Hajrá!

 76. Engem most ez nem nagyon érintett, csak annyi volt a rossz benne hogy nem tudtam a GT5 seasonal eventeket letölteni. De szerintem SONYék magatartása példaértékű, már ezért megérte ez az egy hét offline, hogy tudjuk milyenek akiktől a gépünket vettük. Le a kalappal. (szerintem. sajnos nem mindenk így gondolja, mert sok hasonló kommentet látok :/ jááááááj kurvasony, nemtudtam codozni megyek át xboxra ott megy a live -.- )

 77. Örülök a kárpótlásnak ! (bárcsak ne kellett volna)

 78. Tiszteletreméltó a viselkedésük. 4 évente ennyi gebasz belefér, egye fene 🙂

 79. Lájk!

 80. Szerintem ez egy teljesen korrekt kárpótlás, sőt… csak azt nem tudom, hogy ezt mi magyarok hogyan fogjuk tudni használni. Gondolom majd kapunk egy kódot amit beírva érvényesíthetjük a dolgot. Remélem több ilyen nem lesz, mert ez óriási veszteség a cégnek.

 81. Bocsánatkérés elfogadva! 🙂 Csak így tovább Sony! (és Kaz!) Példaértékű hozzáállás! Köszönöm!

 82. Nekem előtte törölték az angol accom 😀 Szal én beszoptam. De jó lenne 30 napig töltögetni 😀

 83. (JAP4EVA) <3 ^<3 <3

 84. Mélyen meghajoltak, az arcuk lefele néz, szemük becsukva.arigatou, ojigiRemélem egy szép napon Hirai Kazuo lesz a Sony vezére, mert megérdemelné.

 85. Legjobbakat =) remélem nem fog sok hátrányuk/hátrányunk származni a bekövetkezett dolgokból..

 86. én eddig se haragudtam rájukgondolom,hogy nem teázgatással töltötték az idejüket(persze nem is jószívűségből,hisz buktak közbe)megtámadták őket, javítani kellett, eddig tartott és kész

 87. Peace!

 88. A Sony-nak van szive…sniff…:´)

 89. Elképesztő emberek ezek a japánok. Látszik a szemükön, hogy a meghajlásban semmi színjáték nincs. Elterjedhetne ez a mentalitás errefelé is.

 90. Mivel tudom hogy Japànban mekkora gesztusnak szàmìt az ilyen bocsànatkèrès ezèrt most komolyan meghatòdtam.Nem is kellene a PS+ ,ez bőven elèg!

 91. Komolyan mondom, hihetetlen. Létezik ilyen a mai világban? Nagyon nagyra nőttek a szememben.

 92. Nah pontosan ezért tisztelem japánt jobban mint bármilyen más országot.Kárpótlás + föhajtás:Részemröl, úgy érzem, elkényeztetnek.

 93. Rohat heackerek !

 94. Én is fejet hajtok a Sony előtt! Példaértékű hozzáállás!

 95. rendesek ezek a japánok, én nem haragszom rájuk, és a kárpótlás is elbüvölő

 96. Példaértékű hozzáállás.

 97. szép gesztus, nem lehet könnyű most. kiváncsi vagyok beárnyékolja-e majd az e3 konferenciát.de azé’ a héten má’ játszani akarok..

 98. Szép gesztus volt. Az egy hónap ajándék PS+ is, csak a 30 nap letelte után a letöltött játékok használhatatlanok, kivéve persze, ha valaki meghosszabbítja az előfizetést. Úgyhogy ezt a marketingfogást nem tudom teljesen nagyvonalú kárpótlásként értékelni, de legalább valami. A bocsánatkérés szerintem inkább gesztusértékű, a PS+ meg kimondottan a ziccer kihasználása.

 99. riszpekt. (és a kisujj levágása hol marad?! :D)remélem, h hamar talpra állnak és úgy megb*sszák a hackereket ahogy azt kell.

 100. Én sem haragudtam rájuk egy percig sem. :)Tiszteletreméltó.Köszönjük! 🙂

 101. T_T

 102. Japánok. Érdemes lenne róluk példát venni!

 103. de ha kapok ilyen kártérítést is a store csak később indul vagy csak én tom rosszul?!

 104. Ez a példaértékű magatartás! hol vagyunk mi még ettől? fényévekre!

 105. Hát szerintem nem ez az év lesz a kedvencük. Katasztrófa, hacker támadás.

  • Jah, két hétig állt a psn, és mellesleg életét vesztette több ezer ember!!!Nem értem, hogy tudtad a két dolgot egy lapon említeni….

   • Én most nem a psn hiányára gondoltam. Hanem hogy az előtt kaptak egy nagy természeti katasztrófát és utána hogy feltörték őket és akkor meg a gazdaságuknak ártott.

 106. Hát igen…rendesek a japánok… MO-on megnézném, mikor lenne hasonló…

 107. Most jöjjenek elő a sárdobáló okosok…

 108. Egy pár napja már éreztem a psn hiányát de egyszer sem éreztem haragot a sony irányában. Úgy gondolom, hogy felválalták a nagyobb kellemetlenséget a biztonság érdekében. Annyi támadás érte őket az elmult napokban hogy itt lenne az ideje a támogatásnak is. Tehát ha van lehetőség a szolidaritást kifejezni én biztos élek vele.

 109. Azért egyúttal egy jó marketingfogás is ez. A PSPlus-t valószínűleg egy csomóan most fogják kipróbálni (ingyen), aztán valószínűleg maradnak is jópáran előfizetők.Ettől függetlenül szívesen megnézném amikor Gyurcsány és Orbán együtt teszik meg ugyanezt az általuk elkövetett hibákért… szóval mindenképp szép gesztus volt ez Kaz szintű boss-tól.

 110. I love JAPAN!

 111. Hát igen a Japán habitus! Szép egy gesztus.

 112. Épp tegnap beszélgettem egy régi barátommal, többek közt a japán mentalitásról (van tapasztalata e téren), de ez a gesztus még ennek tudatában is példa értékű. Főleg ha azt vesszük, hogy nem is a Sony okozta a problémát.Ehhez képest pl. az ajkai timföldgyár vezetőinek minimum hason kellett volna csúszni!

 113. Ez a japán habitus! Példát vehetne róluk minden ember!

 114. ez szép volt 🙂 igy kell bocsánatot kérni

 115. Már ez is elég lett volna :)De azért a PS+-t sem bánom 🙂

 116. Hát igen kérem…az egész világ vegyen példát. Valahogy így kellene…

 117. A 30 napos PS+ előfizetés jó kárpótlás amit ki is fogok használni, bár tény nem ők tehetnek erről hanem a *@%!* hackerek.

 118. Valamiért egyből ez jutott erről az eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=BeP6CpUnfc0:D

 119. sajnálom a sonyt amiért ilyen helyzetbe került.

 120. Nem semmik, pedig nem nekik kellene így hajlongani!!!!A 30 napnak azért örülök, hátha valami jóra el lehet majd használni.Remélem jól megszívatják majd ezeket az unatkozó hacker gyerekeket!!!

 121. FFfuuuuuuuuuuu!!!!szerencse (bár én beleéreztem), hogy nem seppuku-t követett el valamelyik fejes…Japán mentalitás, a hiba elfogadása, nyilvános megaláztatás és ennek bevállalása. Én csak azon csodálkoztam miért vártak eddig.Valószínűleg megoldották a legfőbb problémát, elhárították a legnagyobb bajt, és kifele jönnek az erdőből…Helyrehozták, most jutottak el oda, a vásárlók bizalma, hozzáállása az amit vissza kell szerezni.Bill Gates-töl kivácsi vagyok mikor látnánk ilyet??!! (hangosan nevet)

  • Billy fiú ilyen esetben valószínűleg ezt mondaná (ha az x-et támadták volna meg):- Nem tetszik, köcsög??? Vegyél pées hármat!!!

 122. Nagyon szép gesztus.

 123. Szép gesztus. Nálunk azért nem elterjedt mert a politikusok egész nap csak a földet néznék.

 124. köszönöm a 30 napot 🙂

 125. Reméljük jön vmi fasza beta a harminc nap alatt:) Lassan visszanyomhatnák mennék alien vs predator-ozni:)

 126. a sok vérpisti volt csak dühös. én inkább, úgy kezeltem a helyzetet, h szívás, h ez van, nem a sony kérte a hacker támadást… de ha már bekövetkezett, szerintem példaértékűen kezelte a helyzetet a sony. én fejet hajtok előttük, és köszönöm előre is a kárpótlást! 🙂

 127. Marha elszomorító hogy pár hülyegyerek akinek nincs jobb dolga mint hogy az élet egyéb területein rejlő impotenciáját internetes bűncselekmények elkövetésével próbálja ellensúlyozni elérte a célját, sok milliárdos kárt okoztak egy 60 éves cégnek(belese se merek gondolni hogy a szánalmas angolszász jogi rendszer milyen kártérítési pereket hozz majd össze a bizalomvesztésen és a részvénycsökkenésen túl) és valószínűleg munkahelyeket tettek tönkre, mások bűnei miatt kértek bocsánatot a sony fejesei mert a becsület ezt kívánta tőlük, maximális respect nekik.

 128. ilyet is csak a japanoktol lathatunk.tiszteletet erdemelnek.

 129. Ez tényleg példaértékű!

 130. Az igeen………hát nem magyarok.

 131. Japánok. Ilyen a habitusuk.

 132. Előttünk a jövő, innen szép felállni és nyerni, hajrá.

 133. Szép gesztus.

 134. le a kalappal a japánok előtt. ez történelmi pillanat, örülök hogy a részese lehettem.

 135. Mi?! Feltörték a PSN-t???VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!44444!!!444!!

 136. a plus-os cuccokhoz h lehet majd hozzáférni? mert nekem még sosem volt ilyenem…

 137. Rendesek. 🙂

 138. Hú, libabőrös lettem!Ezt nevezem japán mentalitásnak!!

 139. Megtisztelő.

 140. Kemény… Én nem is haragudtam rájuk, előfordul az ilyesmi… 🙂

 141. Szép gesztus. A kárpótlás meg szerintem teljesen korrekt, én köbö semmit sem vártam (el). Mondjuk egy magyar store már tényleg jól jönne. 😀 Reméljük hasonló támadás meg már nem fordul többet elő!

 142. Ez tényleg igazán tiszteletreméltó cselekedet volt.

 143. A képeket lementem 😀

 144. Bocsánat kérés elfogadva 🙂