Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sonic Mania Plus (PS4, PSN)

[b]Je suis Sonic[/b]Sonic-os vagyok, klasszik MegaDrive-os kölyök. Tévedés ne essék, nekem nagyon tetszett a Mario, de Sonic mindig is gizdább volt. Sokkal, sokkal gizdább.A száguldozás, a piros skárpis metálkék színű sűnmalac hamar elbűvölt. Karácsonyra kaptam meg az első Sega MegaDrive-omat a Sonic első részével, ami talán alapjáték volt a gép mellé, és imádtam minden percét. Azután jött a második rész Tails-szel, és mi édesanyámmal közösen pofoztuk le Dr. Robotnikot (az igazi Sonic-osoknak Robotnik, nem pedig Eggman), előtte pedig Metal Sonic-ot. Nagy nehezen összegyűjtöttem a Chaos Emeraldokat és Super Sonic-ként kettővel feljebb kapcsolhattam a sebességen. Imádtam!A Sonic 3-at is nagyon szerettem, főleg a Super Sonic-os intrót és Knuckles megjelenését, de a kedvencem a Sonic & Knuckles. A pályadizájn, a zene (Flying Battery Zone és Sky Sanctuary Zone!!!!).Véleményem szerint a legjobb Sonic a világon, ezért a legnagyobb örömmel jelentem be nektek, kedves játékosok, hogy a [B]Sonic Mania Plus[/B] számomra helyet foglalt mellette. Rendelkezik a Sonic and Knuckles gizdaságával, bájával, és egy tonna olyan plusz feature-rel, amitől csak beigazolódott az, amit mindig is hajtogattam, ha a Sonic felmerült egy beszélgetésben: hogy nem kell ide csuda grafikás csillivilli 3D Sonic, csak egy olyan, aminek igazi lelke van, klasszik’ dimenzióban, klasszik’ játékmenetben.Ehhez egy Christian Whitehead kellett, aki a klasszikus részek rajongója és mély tisztelője. Félreértés ne essék: semmi újat nem tesz hozzá a Mania a klasszikus részekhez, egyszerűen csak feljebb tekeri és egybegyúrja minden pozitívumukat egy tökéletes játékba, amit úgy hívnak, hogy Sonic Mania!
[YOUTUBE]ZHrGWSGOVLc[/YOUTUBE]
[b]Le Plus[/b]A Mania két karakterrel bővült a Plus DLC pack keretében. Mighty és Ray csatlakozik Sonic, Tails és Knuckles csapatához.Mighty egy armadillo, aki golyó alakban nem sérül a tüskéktől, illetve egy Ground Slam támadással rendelkezik és falakon megy át. Ray egy repülőmókuska és ezt is csinálja, repül. Hogy ez miért hasznos dolog, azt nem kell ecsetelnem.Kettőjük stílusához lett igazítva az Encore játékmód, ami megbolondítja egy picit a pályákat, több karaktered van így több esélyed is arra, hogy egy szintet kimaxolhass. Nagyon király dolog!Ezek nem nagy újdonságok, de olyan mértékben adnak hozzá a Mania-hoz, amitől csak még jobb lett. Kár, hogy nem volt ez már eredetileg benne a Mania-ban, de így legalább azok, akik eddig nem szerezték be, most kaphatnak egy gyönyörű fizikai verziót kifordítható borítóval. Rohadtul megéri…Azoknak a Sonic rajongóknak ajánlom, akik – mint pl. én – nem voltak túlzottan elégedettek az eddigi felhozatallal. Ez a mi játékunk barátaim. Rajongóktól rajongóknak![i]

(A játékot a kiadó biztosította tesztelésre. Köszönjük! Megvásárolható támogatónk, a [url=http://platinumshop.hu/product/8896/PlayStation-4-PS4/ar-akcio-olcso/Jatek/Ugyessegi/Sonic-Mania-Plus]Platinum Shop[/url] budapesti boltjaiban, vagy webshopjából meg is rendelhető a megadott linkre bökve – többféle verzióban is. Ha már rendelkezel az eredetivel, akkor az Encore kiegészítőt [url=https://store.playstation.com/en-hu/product/EP0177-CUSA07010_00-SMANIAPLUSEU0001]1529 Ft-ért[/url] kaphatod le a PS Store-ból.)[/i]

65 hozzászólás

Hozzászólás

 1. Első konzolom Sega Saturn volt, utána váltottam Playstationre. Ismerősnél Megadrive-on játszottam már Sonic-al, de nekem még sosem volt egy Sonic verza sem.

 2. Imádom a sünöket,főleg ha kék

 3. Gyermekkorom kedvence!

 4. PS3 családi kedvenc All-Stars Racing. Ha megnyerem a jel arra hogy váltsak már generációt

 5. mert jó és kell

 6. Laurának kell

 7. Mert nosztalgiázni jó 🙂

 8. Nagyon imádtam a Sonic szériát (mármint amit Megadrive-ra adtak ki), Ez a régi időket idézi vissza. a Sonic 3 & knuckles óta ez a Sonic sikerült a legjobban 🙂

 9. Régen sokat nyomtam most is szeretném 🙂

 10. régen is imádtam, ez is tetszene

 11. Fiaim is megismerhessek eme klasszikust 🙂

 12. Kedvencem sonic.

 13. Régen nagyon sokat nyomtuk a haverokkal 🙂

 14. Újra érezni a bizsergést……

 15. Mert jó lenne egy kis nosztalgia! 🙂

 16. Gyerekkorom egyik kedvenc játéka!

 17. Kedvenc színem a kék és az art book is érdekelne 🙂

 18. Nagyon jópofa játék

 19. Még soha nem játszottam Sonic játékkal, így szívesen kezdeném az ismerkedést ezzel a résszel.

 20. A sorozat 2D-s részeit mindig is szerettem, az első része pl. a kedvenc játékaim közt van. Ha tényleg ez a legjobb Sonic, akkor ez kell nekem.

 21. Kislányomnak remek szórakozás lenne

 22. Mert egyszerűen tudom hogy vissza tudja azt a hangulatot adni ez a Sonic ,amit anno a Megadrive előtt átéltem !Ez az igazi Sonic 4 !

 23. A legelső konzolomhoz kaptam meg a Sonic 2-őt. Nagyon sok élményt és emléket kaptam tőle. Kipróbálnám szívesen ezt is!

 24. Mert eladtam a PS2-es Sonic collectiont, de PS4-en szívesen kipróbálnám.

 25. Jó lenne egy kis nosztalgia. 🙂

 26. mindig segat akartam gyerekkoomban hogy sonicozhassak meg mindig jo 🙂

 27. Anno Segán volt szerencsém a sünbandához, rongyosra játszottuk a kazettákat. A PC és a PS címek kimaradtak nálam, szóval lenne mit pótolni.

 28. Ezt a reszet is kiprobalnam.

 29. Még nincs Sonic-játékom Playstationre.

 30. Ez volt az első játèkom még Sega gépen.De kipróbálnám ps4-en

 31. Végre méltó folytatást kapott a Mega Drive-os sorozat!

 32. Mert PS3-on jó volt az a gokartos

 33. Sose játszottam vele, de mindig érdekelt. Jó lenne megnyerni és végre kipróbálni 🙂

 34. Játéktermi feelinget ad 🙂

 35. A fiamnak szeretném megnyerni,még beszélni sem tudott amikor csak annyit mondott ki hogy SEGA és már tudtam,hogy Sonic sünivel akar játszani 😀

 36. Régen játszottam egy játékot még kamu Nintendo-n, amibe sárga kazetták kellettek. Lövésem sem volt mi az a játék, de nagyon tetszett. Csak évekkel később jöttem rá, hogy az egy másolt Sonic kópia volt. Na, azóta imádom Sonic-ot.

 37. Ha a régi részek hangulatát hozzák Mega Driveról akkor jó az irány .

 38. Jó lenne nosztalgiázni vele. 🙂

 39. A Kisfiamnak szeretném leginkább

 40. Fiam kedvence!

 41. Nagyon komoly, az idei év egyik legjobb nyereményjátéka! 🙂 Szeretném megnyerni, de amúgy is beszerzem mindenképp. Minden modern retro cucc jöhet.

 42. Gyerekkorom kedvence.

 43. Mert retro és imádom!

 44. Sonicon nőttem fel. Naná, hogy kell

 45. Segan kedvenc volt a Street Fighter mellett, jó lenne nosztalgiázni kicsit!

 46. Sega Mega Driveon is játszottam vele. Most ps4en is jó lenne

 47. Gyerekkorom egyik kedvence volt ez a sünike.Akkoriba azért hasonló nem is volt nagyon.süni forever 🙂

 48. Azért szeretném megnyerni mert egyszerűen imádom a klasszikus Sonic-ot.Az első videójátékos élményeim egyike volt annó Sega Master System 2-n.

 49. Egy kis Retro sosem árt

 50. Csak böngészőben játszottam sonicot. Kíváncsi vagyok mivel tud többet egy konzolos verzió. 😀

 51. Kölkek miatt. : )

 52. “SzEGAsztok! Master System után MegaDrive jött, a SÜNMALACCAL együtt. Kérdés?! Emléxik még vki a Sonic&Knuckles cartridge-re? “”Összedugtuk”” még a MKII-vel is … :))”

  • “Egyszer sikerült összerakni egy MDII+CD (CsaSzignálból kölcsönbe, ha jól emlékszem… , thx!) +32X (haver hozta Bécsből) kombót, volt “”hüledezés”” rendesen. 🙂 Rég volt.”

 53. A sonic miatt lettem én is Sega-s és nem Nintendo-s. 😀 Sonic sokkal színesebb,pörgősebb volt mint Mario.

 54. hát ez biza tömény retro-bomba

 55. első játékom volt a SEGA-ra, jó lenne nosztalgiázni kicsit.

 56. Segán nagyon szerettem ezt a játékot .

 57. Mert. amikor kisebb voltam nem értettem, hogy egy platformjátékban miért jó, hogy a karakter olyan gyors, mint egy puskagolyó. Nagyon jó értékeléseket is kapott. Megnyerném, hogy végre kiderüljön kompatibilisek vagyunk-e.

 58. Mert kiskoromban SEGA-s voltam, és nem Nintendo-s… 😀

 59. Kölyök korom egyik legmeghatározóbb élménye volt,amikor a haveroméknál nyomattuk a megadriveon a második részt. Mennyi hétvégi délután ment el a kék sünnel és mindet élveztük! Tulajdonképpen még most is így van. 🙂

 60. Mert sun van benne

 61. Mit mondjak? Az egyik első játékom volt, amit megkaptam. Előtte egy szarvasi boltban ingyen lehetett játszani, oda jártunk a nyári szünetben a kiállított géphez, mert újdonság volt. Amikor egy szeptemberi napon (péntek volt) otthon, az ágyamon várt a gép, a Sonic második részével, életem egyik legboldogabb napja volt. Azt hiszem, hogy az egyik olyan pillanat, amikor tényleg béke volt a családban. Ha nem is nyerem meg, de ezt a játékot beszerzem – hátha megint béke lesz.