Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SOCOM: Special Forces – új trailer

Lassan, de biztosan közeledik a PlayStation exkluzív SOCOM széria negyedik nagygépes debütálása, így a fejlesztést végző [B]Zipper Interactive [/B] egy igazán remek, 100%-ig in-game trailerrel állt elő a néhány hónap múlva megjelenő anyagból. A PlayStation Move irányítót is maximálisan támogató akciójátékban online egyszerre akár 32-en is részt vehetnek a virtuális csatákban, de természetesen masszív egyjátékos kampánnyal is rendelkezni fog az anyag.[B]Megjelenés[/B]: április 19.[GT]709843[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. szép a játék, de ennyi

 2. :/ hát ez nem lesz a kedvencem.

 3. * Dynamic servers allow for user suggestions to be implemented in Zipper-created ranked rooms.Ez a kedvenc mondatom. : )Hát az az airstrike remélem HC módban nem lesz benne, vagy csak egy feladat volt amit teljesíteni kell, és nem ilyen codos killstreak mert akkor levadásszuk őket. xD De ezzel midnen SOCOM fan a világon így van, gondolj bele mi lenne ha ilyen fos lenne, nem tehetik meg, hisz pont azért szeretik akik ennyire szeretik, amilyen. Úgyhogy én hiszek benne, hogy HC módban legalább marad minden a régi.Amúgy meg valószínű egyszerűbb lesz szobát találni, nem kell órákat keresni h megfelelőt találj, olyan szar rendszert ha akarnak se tudnának összehozni, nem ugyan az a csapat fejleszti. Itt szerintem ez pikk-pakk menni fog. : )

 4. allat:D

 5. jó kis game

 6. Na bakker ezt is be kell szerezni 🙂

 7. jól néz ki

 8. Kíváncsi vagyok!

 9. COMPETITIVE ONLINE MULTIPLAYER * Team-focused game modes for up to 32 players and ranked matches for more ways to earn experience points. * Online career progression rewards players for heroic deeds with unlockable weapons, bonus characters, and new medals. * Varied multiplayer maps offer vastly different terrains, from city slums to rural farmland and coastal vistas. * Every multiplayer map supports all game modes and player counts, while pre-order map “Abandoned” exclusively offers classic Suppression. * Extensive community support allows for quick matchmaking, friend finding and clan management * Dynamic servers allow for user suggestions to be implemented in Zipper-created ranked rooms. * Custom matches offer a robust choice of player options ranging from cover to weapon class restrictions and the ability to revive a team member. * Classic mode consists of a collection of game rules for the hardcore fan, including no respawning, no health regeneration and no cover system. * Tactical strikes from the single-player campaign will be available in most multiplayer game modes once the player performs certain tasks.itt lehet a multiból képeket nézni. Persze hogy lesz jungeles pálya :)!http://www.examiner.com/video-game-news-in-national/socom-4-u-s-navy-seals-box-art-fact-sheet-and-multiplayer-screens#ixzz1CQBbphIK

  • Kivancsi vagyok, hogy mit ert a zipper interactive hösies cselekedetnek.(heroic deed)

  • így kell a Socom-ból casual játékot csinálnigratulálok a Zipper Interactive munkatársainak ://

   • annyira nem vágom az angolt, de melyik része nem tetszik a felsorolásból?aki komolyan veszi az úgyis hardcore módban fogja nyomniMax az elején feltápolja magát, hogy legyen felszerelése azt utánna megy hardcoreba.Én mindenestre inkább megvárom a beszámolókat (nem a tesztet), hogy jobb vagy rosszab a confrontationnél.

    • a Confrontation-ben azok voltak az alapszabályok, amik itt csak a hardcore módra fognak vonatkoznimár ott is rengeteg idő ment el a megfelelő szobák keresésével, így gondolj bele mi lesz akkor, ha egy újabb keresési feltétellel tovább szűkítjük a lehetőségek számáta Confrontation vonzereje az egyszerűségében és a kiegyensúlyozottságában rejlett az xp gyüjtögetés és az unlockolható – gondolom erősebb – fegyverek, félek felborítják ezt az egyensúlytaz airstrike pedig ‘no comment’

     • így már értemmondjuk az ilyen szintlépést,meg megnyitható dolgokat én is utálom mint a szarazzal láncolják oda az embert, hogy tápoljongt5-ben ezt utáltam a legjobban

   • “* Classic mode consists of a collection of game rules for the hardcore fan, including no respawning, no health regeneration and no cover system.Tessek, nemertem a jelenlegi generacioban mindenki sir a causalok miatt, pedig szerintem nincs semmi baj a socom 4-el.(Es mielött hozzamvagnatok igen a socom 2 megvolt)Az egyedüli ami zavar az az airstrike.Hardcore socomra ott a classic mode.En maradok a “”CaUsAl”” nal…”

 10. Nem rossz!!

 11. A videó végén a borítón van egy 3D logó is, gondolom akkor lesz benne 3D támogatás is.

 12. Socom 4 beta az összes eladott killzone 3-hoz jar?

 13. Vadásznom kö egy demo-t…Remélem jobb lesz mint a confrontation.

 14. Vegre egy jatek ahol a csapatjatekon van a hangsuly :] A vegas 2 ben is nagyon hatekony volt ha egy csapat kommunikalt es fedezte egymast remelem a socom 4-ben is igy lesz.

 15. Nem rossz, a grafika jó, bár egy picit fakónak tűnik. Ami viszont érdekes számomra az a mozgás. Mintha kicsit darabos lenne meg a meghalások animációi sem győztek meg.

 16. “Ez kizárólag csak offline érdekel, és csak akkor, ha a ps2-es részekhez hasonlóan helyet kap benne a hang utasítás. “”fájörtím brics beng end klír!”””

 17. Nem tudom eldönteni,hogy ez most kurva jó vagy nagyon gagyi.

 18. Előrendeléshez itt is járni fog az a fegyó?

 19. Megvegyem? Ne vegyem?

 20. Ez zsir lesz !

 21. Demora kíváncsi lennék vétel előtt,mert elég erős az év eleji felhozatal!! 😀 És ez nem igen van köztük.

 22. Nagyon ott lesz!!