Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SOCOM: Fireteam Bravo 3 – regisztrációs kóddal

A Sony egyik legújabb Playstation Portable játékánál, a [B]SOCOM: Fireteam Bravo 3[/B]-nál egy új rendszert vezet be, mellyel mostantól kezdve a PSP-s kalózkodás ellen kívánnak harcolni. A dolog egy olyan egyedi kódra épül, melyet az UMD-s game dobozában helyeznek el. PSP Go használóknál a szoftver megvásárlása és indítása után automatikusan csatlakozik a neten keresztül, majd aktiválja magát. A játék tulajdonosa csak akkor tudja használni a game online multiplayer opcióját, ha ezzel a kóddal regisztrál a Sony rendszerében.Aki később olyan Fireteam Bravo példánnyal akar majd online zúzni, melynek kódját már aktiválták, de ő e kódot nem ismeri, 20 dodót kell kicsengetnie egy új aktiválásért.Koller azt is mondta, ez jelenleg egy piaci teszt, amit előfordul, hogy talán továbbvisznek Playstation 3-ra is. Szerény véleményem szerint ezt a játékosok többsége nehezen nyelné be.Bár a következő információ az eredeti, John Koller SCEA főgóré által elkövetett interjúban úgy emlékszem nem volt benne (én legalábbis nem találtam), de hírforrások már beleveszik a témába a használt játékok piacának visszaszorítását is, mint lehetséges Sony törekvést.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Eszükbe ne jusson… ha az a játéknyírbálásoknál is keményebb dolog lenne…

 2. “Ez valami olyasmi lesz mint az EA Project Ten Dollar sz*patása…””nagyszerű””.”

 3. Mégcsak nem is az a baj, amire itt sokan gondolnak.A MW2 megjelenését követö pár napban, senki se tudott játszani PC-n a játékkal, mert a STEAM, ahova azt be kellett regisztrálni, a túlterhelés miatt egyszerüen összeomlott.Nem kéne, hogy a konzolok is ilyen gagyikká váljanak.

 4. aha, elolvastam még egyszer a hírt…ez a borocska nem tesz jót a szervezetemnek:D

 5. dehogy erőlködöm:)ki beszélt itt multiról? ha a single játék nem menne csak egy gépen, itt nagy botrány lenne!

 6. Én nem nagyon merek használt játékot venni, mert pár haverom megjárta vele elég rendesen, viszont egymásnak kölcsön szoktuk adni olyan játékokat amik tartalmaznak multit, ha ezt bevezetnék ps3-ra is akkor ennek a lehetőségnek is lőttek. Ezt a kódos hülyeség maradjon meg pc-s körökben, ott is rühelltem, hogy nem elég a telepítésnél megadni a kódot, de még regisztráljam, hogy neten is tudjak vele játszani.Ez sajnos megint arról szól, hogy több bevételük legyen.Arra nem gondol a Sony, hogy csinálnának olyan boltot, ahol a használt játékot leadod kapsz érte x összeget és ők meg újra eladhatnák.

 7. Ip-hez nem kötik mert a fél világnak dinamikus IP-je van. itt arról van szó hogy a psn felhasználódhoz regizstrálod. Ahogy steamen is működik.

 8. Ja és mi van ha mondjuk elköltözöm és viszem a ps-t, új net új ip cím és nem tudok játszani mert egy adott helyhez kötött az online mód?!

 9. Hát csesszék meg! Nem elég hogy rohadt drágák a játékok de még használtan se lehetne hozzá jutni…

 10. Mééég ilyet?!!

 11. a Valve csinálja ezt pc-n ugyi?engem egyébként nem zavarna, a használt játékok mellé kell csapni a kódot is azt kész.

  • Ja persze, csak avval már semmit nem érsz mert gondolom csak 1 IP címhez lehet regisztrálni a kódot hát nem hülyék ezek se.

   • az már felháborító lenne, és nem is tehetik meg én úgy gondolom. törvények azért vannak.

    • Megtehetik,nagyonis. Simán megkerülik a törvényt,a leg keményebb hogy ‘legálisan’. Mindig vannak kiskapuk nagy cégek pedig rendszerint meg is találják ezeket. Az biztos hogy nem IP címhez lesz társítva,tekintve hogy adsl-nettel rendelkezőknek minden kapcsolódás után másik címe van…(ahogy nekem is naponta kb 20 különböző..) Viszont a PSN ID-re való lekorlátozás teljesen valószínűnek tűnik.

     • márpedig nem tehetik meg.a jogdíjakat kifizeted a játékkal együtt.ezzel az erővel a DVD-ket és CD-ket sem lehetne csak egyetlen lejátszóban lejátszani.

     • Használni tudod utána, csak online nem, mert egy kód egy profilhoz lenne. Mint a PC-s EA-s játékoknál. Bár warez hiányában ez elég értelmetlen.

     • Hiána erőlködsz,akkoris megheteti a Sony. A játékkal lehet játszani viszont a multi már más téma. Nekem is ez nagy púp lenne a hátamra,tekintve hogy csak használt gamékat veszek szinte,tehát ezentúl újat kellene.. 🙁

     • na ez ami sosem lesz.

 12. Nem akkora gond ez,csak a 20 dolcsi brutális ár.Azt mondom legyen 5 és mindenki jól jár.

 13. Csakis használtan veszek játékot… valamint nekem ne kódozzanak összevissza mert ez hülyeség.

 14. ááá:(Pedig a használt játék biznic az egyik legjobb dolog:)Főleg a karcmentes BD-k korában:)

 15. nem hangzik túl jól,asszem lassan lemondhatok a használt játékokról 🙁

 16. Ez inkább a használt játék piacnak tesz keresztbe, meg valamilyen módon maguknak is. Az emberek lehet így majd 3x meggondolja melyik játékot veszi meg, mivel tudja később már nem tudja jó áron eladni.Meglátjuk mi sül ki belőle.Remélem nem szívunk nagyot.

 17. A jó öreg használt játék csere-bere piacra már megint rá akarnak csapni mert abból egy vasuk sincs, de a szervereket terhelik az új játékosok. Egy szó: k*csögség. Szívózzanak a cheater-ekkel. Azok ellen nem lépnek fel ilyen drasztikusan.

 18. lolPS-en senki ne csaljon!!!PS3-on meg nem is lehet hisz senki se tudja feltörni.ÉJJENN!!!!

 19. PS3-ra minek? Azon jelenleg nincs warez, és reméljük nem is lesz…