Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Snow White and the Huntsman – mozitrailer

2012. május 31-én kerül a magyar mozikba a [B]Snow White and the Huntsman[/B] (Hófehér és a vadász) című amerikai film, mely a klasszikus Hófehérj… Hókefélk… (meglesz)… Hófehérke és a hét törpe mese egy igen érdekes újraértelmezése.Már a szereposztás is mondhatni meglepő: Hófehér karakterét Kristen Stewart, az Alkonyat filmek sápadtan bájos hősnője alakítja, a Vadászt Chris Hemsworth (Thor), a Herceget Sam Claflin (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken), a Királynőt pedig Charlize Theron (Az olasz meló).A Rupert Sanders rendezte történet szerint a királynő felbéreli a Vadászt, hogy ölje meg bujdosó mostohalányát, Hófehért. A fiatalok persze [I]összebarátkoznak[/I], és elhatározzák, véget vetnek a gonosz uralkodónő ármányainak. A mozi producere, Joe Roth (Alice Csodaországban) végtelenül magabiztosan csak annyit nyilatkozott még a forgatás megkezdése előtt, idén nyáron, hogy a film “dimenzióit tekintve egy kaliber a Gyűrűk Ura trilógiával”.[YOUTUBE]dnsPDKU8fDg[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem tetszik h feldolgozzák az eredetit! Persze az eredeti történet is mindent visz, de ettől még szerintem ez is nagyon jó lesz 🙂

 2. Ezek a nagyszájú producerek. 😀

 3. A gyűrűk ura meg e között van különbség. Nálam is kimarad.

 4. Chris miatt kíváncsi vagyok a filmre.

 5. Szerintem nem lesz ez olyan rossz. Theron kisasszony amúgy is az Asztronauta óta kedvenc színésznő.

 6. Szomorú látni, ahogy egy klasszikus mesét ilyen erőltetetten, akciójelenetekkel felturbózva dolgozzák fel! Mindenképpen kimarad!

 7. “Kristen Stewart… Tökéletes példa arra, hogy póker arccal és semmilyen alakításokkal is lehetsz “”színész””.A film kimarad.”

 8. Thor szimpi benne:)

 9. Az Alkonyat filmeket nem láttam, szóval semmi bajom Stewarttal, de azt a tükröt amelyik szebbnek látja őt , mint Theront, azt azonnal ripityára kell törni.

 10. Ez bejövős!Tuti meg nézem majd.Egy Van Helsing 2 nek jobban örülnék!:)De most a transformers 3 kell blu ray-en.

 11. Beteg legalább annyira, mint az Alice. Eddig bejön, majd kiderül 🙂

 12. A trailer tetszik, viszont a Stewart lánytól kikészülök. Annyira irritál az erőltetett, idétlen, böszme arca, akár ebben, akár az Alkonyat-ban, hogy képtelen vagyok nyugodtan végignézni. Az a csaj minden, csak nem színész.

 13. Ez most komolyan kell nekünk?!

 14. van egy hofehérke feldolgozás már sigourney weaver el a föszerepben az kemény .én megnézem ezt is.

 15. Ennyire uborkaszezon lenne játékok terén, hogy ilyen hálivúdi filmhírek legyenek kiposztolva? Nem hinném.

  • hiányzik még egy 1001. COD és BF hír ? 😛 filmbemutatók mindig is voltak psc-n.

  • *Arcon csap a fehér kesztyűjével*Ha kis hableányos kifestővel fenyegetnének se nézném meg. Gyomorsavat gargalizálok a fapofájú Tvájlájt punitól.

 16. Walt Disney forog a sírjában.

 17. 7 törpe nincs? 🙂

 18. Na ezt tuti kihagyom!!

 19. Akinek ez túl merész lenne vagy netán Kristen Stewartnak legszívesebben kikaparná a szemét, annak itt egy másik, szintén 2012-es hófehérkefilm : http://www.imdb.com/title/tt1667353/

  • ez már sok egy kicsit, ennyire kockázatos már előrukkolni egy új ötlettel vagy történettel ? ahogy játékokat úgy a filmeket is elérte a remake meg reboot őrület 😛

   • Hollywood mindig is félt az újtól, mert nem tudja előre mi lesz a közönség reakciója.A rossznyelvek szerint, az Álmoháború bukása után egyből igent mondtak vagy 20 remake-re. 😀

  • A több milliárd nő közül a világon tényleg ez vámpírunalom, meg Kiszel Tünde klón a két legalkalmasabb Hófehérke?

 20. Jó kis pornófilm változat lesz ebből 🙂

 21. Gyűrűk Ura-hoz való hasonlítás szerintem kicsit erős, de az ötlet nagyon jó! Várjuk, várjuk! 🙂

 22. Tetszetős.

 23. Ez vmi zseniális!!!!Nagyon tetszik :DJöhet a többi mese is így feldolgozva 😀

 24. Hatásos bemutató, eddig biztató – már csak a filmnek kell jónak lennie. A Gyűrűk Urás célzás viszont elég bátor. Majd meglátjuk.

 25. “ejj, Charlize még mindig döglesztő. de ez a Kristen Stewart nem illik a képbe, de csak összejön neki ez a karakter. remélem nem olyan elcseszett lesz a film mint a Red Riding Hood (Piroska és a farkas “”felnőtt”” változata) volt. legközelebb A három kismalac és a farkas-t is megfilmesítik ?”

 26. hat en varom, eddig 3 dolgott szamoltam amivel huzhatjak a sztorit. Masik 2011 nem a misztikus filmek eve volt. Csak legyen 3D

 27. hogy hihettem én azt királynőre, mikor először láttam, hogy angelina jolie… :Dvárnám de a karótnyelt csajtól frászt kapok. a runaways filmben mikor joan jett-et alakította, ott is egy búvalb*szott fejű, élettelen zombi volt. de persze attól még lehet, hogy a film nagyon jó lesz majd.

  • Pedig pont h jól eljátszotta 😀 Sőt, más filmekben is remekül alakít! pl. Alkonyatban is visszaadja a könyvbéli karaktert, és a Beszélj c. film is könyv alapján készült, amit én el is olvastam és eszméletlen hogy milyen jól visszaadta a karaktert Kristen. Nagyon jó színésznő, tök természetesen tudja eljátszani a karaktereit, csak ezt sajnos sokan nem értékelik.

 28. Hát, nem is tudom, nem tűnik rossznak a megvalósítás, de nagyon ki van facsarva ez a Hófehérke történet, erőltetett.

 29. Reggel beszéltek róla a morning show-ban Balázsék, ott úgy jött le, hogy modern kori verziót csinálnak.Mindenesetre nekem tetszik a trailer, bár attól még balul sülhet el.

 30. Nem is rossz.