Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sniper: Ghost Warrior 2 – gameplay videó

A bejelentés már rég megvolt, viszont gameplay bemutató most érkezett először a City Interactive Playstation 3-ra is készülő, orvlövészes First Person Shooteréből, a [B]Sniper: Ghost Warrior 2[/B]-ből.A CryENGINE 3 játékmotort használó szoftvernél a fejlesztők “bámulatos grafikát”, “intenzív játékélményt”, valamint “élethű orvlövészetet” ígérnek. A playereknek nem csak pontos lövéseket kell majd leadniuk háborús körülmények között, de lopakodásra is szükség lesz majd. A multiplayer módok között állítólag lesz egy érdekes sniper-párbaj is…Megjelenés: 2012 első negyedévében.[YOUTUBE]ux4AVfjVJ6Q[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Nekem régen megvolt a legelső rész PC-re, már az is jó volt…

 2. Nem rossz…

 3. háááááááááááááát……..őőőőőőőőőő nemtom de nekem elég gagyinak tűnik

 4. az első rész is bejön.

 5. Egész jól néz ki az első részhez képest.De ezeknek a csúzliknak egyáltalán nem adja vissza a valódi erejét ez a játék.100x jobban kellett volna modellezniük a lassított találatokat is.Annyira hanyag munka.Tisztára 90′ feeling-je van szerintem.Nem is illik a játékba.Ezek a mordályok SZAGGATNAK szétfele mindent,ami az útjukba kerül.A modellezés meg mintha egy kp-val lönék fejbe a palit.Kicsit vicces,szerintem.Én minden játékban on-offline csipázok,és ott más fegyók is vannak,de ez erről szól!!!Szerintem nagyon hanyag munka.Nem is kérek belőle.

 6. Az első rész nagyon tetszett, és ahogy nézem ez még jobb lesz. Kötelező vétel…

 7. Ha jól tudom a BFBC2-ben sincs az hogy neked kell levegőt venni mint a Cod-ban azt olyan jó kitalálták.Ebben a játékban pont kéne ez a levegő vétel.

 8. Kispórolták a vért + a halálanimációk röhejesek.A multija qrva érdekes lehet, kempel mindenki aztán round over, mehet mindenki a picsába 0/0 stattal xD

 9. “Csak nekem tűnt fel, hogy társunk úgy késeli az “”ellenfelét””, hogy a miénk végignézi. Áldozatunk persze nem tesz semmit, biztos már hozzászokott ehhez.(A videóban kb 1 percnél.)”

 10. multiban érdekelne

 11. Marha élethű azzal a mankó piros körrel, hogy hova fog becsapódni a lövedék. Kell még egyáltalán majd csinálni a játékosnak is, vagy most már megyünk el minden játékkal a debil játékosok irányába, és mindent meg fog csinálni helyettünk a gép.

  • Ennél már jobb a BFBC2-ben csipáskodni, ott volt olyan hogy annyira ráéreztem, hogy a keresztben rohangáló embernek osztottam a fejest. Rá kellett érezni a bullet drop-ra, meg hogy milyen gyorsan szalad, hogy mennyivel lőjek elé. Ez így ebben a formában véletlenül se fog kelleni.

   • A BC2-ben csak a távolság sé gravitáció számít, itt a szél is számít.Esküdi nem mernék, de úgy rémlik az első részben kikapcsolható volt.

  • Az is vicces, h a társunk kilométerekről kiszúrja az ellent szabad szemmel és minket kér meg, h lőjük le …

   • Ő a parancsnok. :)Mint MacMillan százados a KóD 4-ben.

    • Ez magyarázza a sasszemet vagy hogy nem tud lőni? =DNem mellesleg a legjobb példával jöttél, CoD4-ben még qrva élvezetes volt az a pálya, viszont már lerágott csont …

     • “Ha tipikus parancsnok, akkor “”sasszemnek”” állítja be magát, holott csak nem tud lőni és jobban szeret utasításokat adni. :)Kurva élvezetes volt, ezért miért is ne lehetne teljes játékot alapozni az orvlövészekre. Igaz, nem könnyű jól kivitelezni és eleve nem is tetszik annyi embernek, ezért biztosan nem olyan hálás feladat, de én szeretem az ilyen címeket (nincs is sok). Szerettem a Sniper Elite-et is és bízom benne, hogy kijön a második része.”

     • Legjobb sniperes játék a Mesterlövész xD

     • Az komoly lehet. 🙂 Jut eszembe, meg kellene néznem a Csendes pusztítót. 😀

 12. hát a City Interactive-ról nincs túl sok jó mondani valóm, elég megnézni egy jó öreg rossz pc játékok epizódot..XDegyébként az előző rész számomra egy gyenge közepes volt.

 13. Nemrossz ez, az 1 sz@r volt szerintem,ez hátha jobb lesz.

 14. Teljesen rendben van…Ezt a klón dolgokat meg hagyjuk már…

 15. Teljesen jó ez, persze egy pár perces videó alapján nem lehet megítélni. Mindenesetre nem csúnya. :)Attól meg még nem lesz UC klón (főleg, hogy FPS…), mert tibeti küldetés is van benne… A Háborús környezet meg nem minden esetben állandó robbanás-fegyverropogás és ölés-pusztítás…A célkeresztet viszont én sem értem, hogy minek van ott, ha egyszer kukkeron keresztül szokás egy ilyen csúzlival osztani.

  • Akkor nagyjából egy a véleményünk.Nem árt a célkereszt, mert biztos, hogy közelről is használni kell a fegyvert, de nincs rá szükség folyamatosan.Hiányolom még a vért a lassított találatoknál, bár az E3-on mutatott gameplay-en meg volt.Várom a további híreket, mert én szeretek orvlövészkedni.

 16. Nem kedvelem az orvlövészetet. Nyílt sisakos harc az viszont jöhet dögivel.

 17. A környezet már-már túl szép egy ilyen stílusú játékhoz. Tetszik, hogy az emberünk is beszél akció közben. Ezt sok FPS-ből hiányolom. A célkereszt viszont furcsa. Arra gondolok, hogy leengedett fegyvernél is látható marad, és piros, amikor a társunkon van. Ezek apróságok, viszont összességében is bizalmatlan vagyok egyelőre a játékkal szemben.

 18. Szép, de minden más egészen szarnak tűnik.

 19. Valahogy nem így képzelem a lopakodást, sem a háborús környezetet. Viszont egy rosszul sikerült Uncharted klónt igen.

 20. CI-hoz képest egész jó! 😛