Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SMITE – PS4-re is érkezik a népszerű MOBA

A Hi-Rez Studios ingyenes MOBA játéka PS4-re is meg fog jelenni a közeljövőben. A játékosok automatikusan hozzáférhetnek az összes játékmódhoz, valamint öt ingyenes istenhez (Ymir, Thor, Neith, Guan Yu, Ra), plusz számos extra [I]skin[/I]hez. Minden mást valódi pénzzel, vagy a játékban szerzett fizetőeszközzel lehet megnyitni. A [B]SMITE[/B] bétájára a [A http://www.smitegame.com/ps4-beta/]ITT[/A] lehet jelentkezni.[YOUTUBE]QPgil7sgcL8[/YOUTUBE][YOUTUBE]nFbEnF7SO14[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez egy hulladèk

 2. Szánalmas baromság, hulladék helyett jöhetne több IGAZI játék. …

 3. Marha keső! Esetleg ps4 startkor lett volna értelme

  • Mert miért is?

   • Paragon? Overwatch? Mindkettő keresztbe lenyeli ezt a játékot. Nem látok olyan ész érvet, hogy miért kellene ezzel játszani amikor ilyen játékok jönnek PS4-re hamarosan.

    • Mert mondjuk vannak olyanok, akiknek ez a stílus, világ, vagy játékmenet jobban bejön, mint az általad említetteké? A másik meg, hogy az Overwatch nem F2P.

    • “A Paragon egyelőre meg sem jelent, ez a Smite PC-n már bizonyított, hogy életben tudott maradni, míg tucatnyi másik moba játék nem. Az Overwatch meg nem is moba, kár ehhez hasonlítani, teljesen más a játékmenete. Ennyi erővel az összes tök felesleges, mert jön a Dark Souls 3 :)A fő probléma, hogy a konzolok kontrolleréből adódóan baromi nehéz épkézláb stratégiai / moba játékot készíteni PS4 /XOne-ra. Így jönnek ezek a leegyszerűsítettebb darabok, amik a nagyok mellett valóban labdába sem rúghatnak, de “”szerencsére”” pont azok a nagyok nem jönnek konzolra, mert értelmetlen lenne a portolásuk.”

    • “Kivagy ha fáradt vagy?Dobj be egy … whiskey colát :DFelesleges ennyire látványosan semminek sem örülni, mert nem vezet sehová.Az meg hogy melyik milyen (lesz) előtte talán ki kéne próbálni, aztán lehet “”ítélkezni”” felettük. Lehet a SMITE grafikailag gyengébb, de a játékélmény lehet fantasztikus.Mindenesetre én már töltöm le a betát, aztán teszek vele eg próbát.”

     • Mondtam én egy szóval is, hogy a grafika szúrja a szemem?Jó lenne, ha leszállnál végre rólam, sokadik alkalommal kötsz be a véleményembe. Ami nyilván neked is van, mégse megyek rögtön fröcsögni miatta… Szóval ha valami nem tetszik adj egy dislike-ot, majd az helyre teszi a lelki békédet.

     • Zsepit adjak kisasszony :)Nem kell állandóan sírni… persze neked beszélhet az ember…Ha nem a grafikával van bajod, akkor mivel mással lenne? Egyiket sem próbáltad a 3 játék közül, mégis megy a rinyálás. Persze biztosan velem van a baj, mert én (barátomnak köszönhetően) mindegyiket ki tudtam próbálni.Szóval hova küldjem a zsepit kisasszony? 😀

     • Dota 2 1 év, lol magyar legjobb 500- ban benne voltam a csapatommal de az undorító community miatt abbahagytam. Smite egy gagyi 10 éves elavult cucc ami csak az orosz illetve polák kisfiúkat pörgeti fel. Miért véded ennyire hűen? Hisz csak kipróbáltad,mobáknál ez szinte semmit sem jelent. A paragon játék mechanikailag szórakoztatóbb,kezelhetőbb 5. Online teszten vagyok túl épp most) szóval ja,nem sok értelme van most DE ne legyen igazam.

     • A16 éves vérpisti trollkodását unom, hogy youtube videóból megmodna mi a tuti és mi nem az. Persze ez nála teljesen normális, hogy mindenért rinyál, gondoltam úgy kezelem őt mint ahogyan ő a híreket.Ezután már csak hab a tortán, hogy konzolos moba-kból alig van. Ehhez kéne a Smite-ot mérni, nem pedig a PC-s nagyokhoz.Paragon-ra kíváncsi leazek tartalmilag mit tud produkálni, a technikai oldal meg reméljük megközelíti a pc-s verzáét.

 4. Ultra gáz.