Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sly Collection – E3 2010 galéria

Nemrég még csak pletyka volt, tegnap óta tény: a Sony következő Playstation 2-ről Playstation 3-ra vándorló, Blu-ray lemezes gyűjteménye a [B]Sly Collection[/B] lesz. A kollekció a remek PS2-es epizódokat tartalmazza, 16:9-es HD grafikával, trófeákkal, no meg extrákkal, melyek között a 3D-t is emlegetik. Ez utóbbi még nem 100%, mint hogy a megjelenési dátum sem ismert.(Én úgy emlékszem, tegnap villant a Ratchet & Clank HD Collection is, de erről valamiért nem találok infót, szóval lehet csak álmodtam…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. kell a platform gém wááááá

 2. Majd ha lesz PS3-am, bepótolom. Próbáltam már és hangulatos.

 3. Tudom, hogy HD meg minden, de én akkor is inkább maradok a ps2es verzióknál.Majd keltsetek fel ha bejelentik a Sly 4-et.Ettől függetlenül, aki lemaradt róla mindenképp szerezze be, az egyik legjobb platformer sorozat.

 4. Sose játszottam velük.Most talán bepótolom.

 5. szuper

 6. Nagyon szuper, hogy a sony kezdi kiadni a régi nagy sikerű játékait HD kollekcióban, ennek külön örülök mert nagyon jó kis játék volt anno:)

 7. sose hallottam erről

 8. Kifejezetten szimpatikus, hogy a Sony kollekciókban gondolkozik, mert ismerek egy olyan céget, akik a New Play Control stemplivel ellátott régi játékait külön-külön adja teljes áron…

 9. A 3. rész anno már tartalmazott 3D támogatást. Amúgy tuti vétel! 1. rész nagy kedvencem. 2. sajnos kimaradt :[ De most mindent be lehet pótolni! 😀

 10. RATCHET COLLECTIONT A NÉPNEK!!!!!!4444négy

 11. Tegnap mutatták a Heroes on the Move-ot, abban volt a Ratchet és a Jak széria is.

 12. Cuki.

 13. “Akarom!Akarom!Nálam a legjobb””platform””játék,imádtam!!!Semmilyen Crash,Ratchet és Jak game nem jött be annyira,nem tett túl rajta!Legalábbis nálam…..ugrabugra és tolvajkodás az enyveskezüvel,minijátékok Bentley-vel,pofozkodás Murray-vel és még sorolhatnám….A 3.részben is szép kis csapat verbuválódik össze….Imádtam a hangulatát,grafikáját,egyszóval mindent!!Nálam kötelező vétel ez is!!”

  • Bernie én 100%-ig ugyanígy érzek. Nagyon szerettem/szeretem a ratchet és jak szériát is meg a régi crash és társait, de számomra a Sly játékok az etalon. Most szarul állok anyagilag de nem érdekel mennyibe fog kerülni megjelenéskor megveszem, mert a ps2-m sajna már nem működik.

   • Jól is teszed!meg akartam venni a PS2 verzákat,mert a 60 gigásom ugye vinné őket.De most már megvárom a Coll.-t. Ez vonatkozik a Shadow of the C.ra és az ICO-ra is…..

 14. Ez az első rész lesz, vagy mind a három rész egy lemezen? Amúgy az első részt kijátszottam 73%-ra, jó játék. 🙂

  • Sly Collection enged arra a következtetésre jutni, hogy ez a trilógia lesz egy lemezen. Nekem ez a sorozat anno kimaradt. Akkoriban elfogult Jak fan voltam 😀 De a Jak3, pont a trilógia lezáró része eléggé kiábrándított. Pedig jól indult az a sorozat. De az is szegény Crash sorsára jutott más fejlesztők kezében.

 15. Aranyos 🙂

 16. Ez nekem anno teljesen kimaradt (megyek is a sarokba kukoricán térdepelni), úgyhogy tuti beszerzem!