Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Slightly Mad – saját konzolt készít a stúdió

Ha április elseje lenne, talán tréfának hinném, de a Variety.com azt írja, a PS4-re is kapható Project CARS 2 mögött álló stúdió, a Slightly Mad saját konzollal szeretne beszállni a videojáték bizniszbe. A [B]The Mad Box[/B] nevű masina – értelemszerűen – a “világ legerősebb konzolja” lesz és VR kompatibilis.Ian Bell CEO saját Twitterén adta hírül boldogan a világnak, hogy “készül” az Őrült Doboz. A hardver 4K felbontást támogat, ahogy említettem VR kompatibilis, képfrissítése pedig 60fps per szem, azaz 120fps VR-ban. Kiegészítők terén a konzol az Oculus-t és a HTC Vive-ot támogatja, emellett PC perifériákat, flying stickeket, valamint különböző kormányokat. Hardverszinten a gép a jövőbeli, “nagyon gyors” PC-k specifikációit hozza majd. Megjelenés 3 éven belül.Ennyi infó alapján úgy tűnik, a Slightly Mad kipróbálta a Gran Turismo Sport és az Ace Combat 7 PSVR szegmensét, és úgy döntöttek, a Virtuális Valóság a jövő…Amikor megkérdezték Bellt, miért nem megfelelőek neki a jelenleg piacon levő konzolmárkák, azt válaszolta, hogy “túlságosan monopolhelyzetben vannak” és “túlságosan az exkluzivitásra hajtanak”, de ők most más irányba mozdulnak el, és egy “tökéletesen nyitott” rendszert kínálnak a fejlesztőknek. Nem csak befektetőkkel, de fejlesztőkkel is tárgyalnak, akiktől azt kérik, “valami epikus gyümölcsöt” készítsenek az eljövendő konzolra, értelemszerűen a Slightly Mad víziói alapján. Az új konzolt elsősorban “szimulációs” játékok futtatására szánják.([A https://variety.com/2019/gaming/news/ian-bell-mad-box-1203097617/]forrás[/A])

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Azt hiszem itt az idő lecserélni az avataromat, mert jön az Atom 8K, ez a gép biztos tudni fogja, első napos vétel…:)

 2. Nekem úgy rémlik,hasonló elánnal tört be a piacra annó a Redmondi óriás cég is,hangzatos-a konkurenciát lekicsinylő-magabiztos Peter Molyneux nyilatkozatok kíséretében próbálták átvenni az uralmat a Sony-tól.Láthatjuk,hol tartanak ma.

 3. Szerintem csak sokat olvasta Soulja Boy twitterét és megtetszett neki az ötlet.

 4. 2000-es évek eleje, iskolapad.Volt valami kis témázás, hogy ki mit védetne le ami még lehetőleg ne legyen piacon.Azóta dédelgetett álmom a szénsavas tej.A hideg tejet szeretem, a szénsavas löttyöket szintén sőt inkább utálom a szénsavmenteset.Az ilyen hírek után elgondolkozom hogy soha nincs késő belevágni.Jobb ötletnek tarom mint ezt a medboxot.

 5. A Sega sem egy kis konzol gyártó volt, aztán jött a Playstation, és letarolta. Komolytalannak tűnik egy kis cég, a monopol helyzetben lévőkkel szemben, főleg a Sony ellen. Az elképzelés jó ötlet, amennyiben megvalósulna, mi gamerek csak jól járnánk.

 6. “Ha már ennyire ellentmondásba keveredik valaki saját magával, akkor bele se kezdjen…””Amikor megkérdezték Bellt, miért nem megfelelőek neki a jelenleg piacon levő konzolmárkák, azt válaszolta, hogy “”túlságosan monopolhelyzetben vannak”” és “”túlságosan az exkluzivitásra hajtanak””, de ők most más irányba mozdulnak el… fejlesztőkkel is tárgyalnak, akiktől azt kérik, “”valami epikus gyümölcsöt”” készítsenek az eljövendő konzolra…””Most akkor exkluzív legyen, vagy ne?”

 7. Meglehet nézni mire ment a MS az Xbox X konzollal ami jelenleg a legerősebb, ráadásul nekik szinte elkölthetetlen mennyiségű pénzük van. Szerintem ebből semmi nem lesz…

 8. Csak a SONY!!!

 9. Bika gepet barki tud…….

 10. Akkor készülőben van a TheMadBoxCommunity weboldal is?

 11. Egy újabb sikertörténet kezdete 😀

 12. “Na jó… ennek az embernek kell valami indok, hogy csődöt jelentsenek majd, és jól mutatna az életrajzában, hogy “”konzolt”” fejlesztett.”

 13. “Aham. Phantom.A Valve megteremtette az egységes játékletöltő/kezelő platformot, melynek a közelébe sem ér semmi, és nézetem szerint alaposan kitolták a PC-s játék “”életét””.De nem csak a VR cuccuk (Vive – ők kérték fel a HTC-t a fejlesztésre), de a Steam Machine gépek is kudarcba fulladtak.Szóval majd jön egy kisebb fejlesztőstúdió, és megoldja. Ezt szerintem Ian sem gondolja komolyan.”

 14. Vagyis akar egy monopol helyzetben lévő nyitott konzolt, amire már exkluzívok fejlesztést kéri.Idióta kretén.

 15. Hajrá. Mondjuk Én 100%, hogy a kövi PlayStation-t választom majd (PS5).

 16. “Nem vagyok odáig a stúdióért valahogy, de ezt szerintem a támabán már sokan tudják. Ezt olvasva, meg mellé azt, hogy a Project Cars 3-t a NFS SHIFT irányba tervezik elvinni… ennyi hír nekem bőven elég volt tőlük ahhoz, hogy ne érdekeljenek továbbra se. :DPS4re nem fejlesztenek nagyobb külsős stúdiók olyan címeket amivel nagyon el lehetne adni a VR-t. Pedig az egy “”90 milliós tábor””… igaz a VR tulajdonos nem ekkora, de ez a legkelendőbb VR cucc (tudtommal) és mégis komoly NAGY cím csak elvétve akad 1-2.Akkor majd ők gondolnak egyet és kiadnak egy külön konzolt (PC-t), nulla felhasználóbázissal, amibe HIRTELEN mindenki fantáziát lát és támogatja.Oculus, meg HTC? Arra ott a PC.Ha bárki látott már benne fantáziát az már szerintem arra kitolta, (vagy nem). Minek vegyen bárki is egy külön konzolt emiatt? Pláne, hogy ugyanúgy kell venni hozzá Oculust, meg HTC VR-t… nem 5 forintért. 😀 Na mindegy, ha nem a Project Carsba buknak bele, talán ebbe igen és eltűnnek. :P”

 17. Sok sikert!