Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Skyforge – The Mechanoid War – megjelenési trailer

Voltak idők, amikor Magyarország még a 10 millió futball szövetségi kapitány országa volt, ám a magyar foci kabaréba illő hanyatlásával ez a pozíció érdektelenné vált. Sokkal izgalmasabb manapság a 10 millió közgazdász és / vagy politikus országának lenni, de bizonyos körökben még videojáték-szakértőként is lehet tündökölni persze.Nos, a több tízezer PS4-es videojáték-szakértő országában nem is értem, hogyan fordulhat elő, hogy sokan még arról sem tudnak, hogy a PlayStation Store tele van olyan, kifejezetten decens, ráadásul [U]teljesen ingyenes[/U] játékkal, mint például a részben sci-fi, részben fantasy elemekkel megspékelt [B]Skyforge[/B], mely egy akció-RPG.A Skyforge következő kiegészítője (szintén ingyenes!) a [B]The Mechanoid War[/B] című kaland, mely újabb felszerelésekkel, küldetésekkel és sztori-vonallal bővíti a – szerintem – nagyon fain játékot.[YOUTUBE]yQn1PWkOMso[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az igazat megvallva már jó ideje nem játszottam vele mert meguntam, de ezzel együtt is kellemes csalódás volt szerintem tök jó játék. Esetemben is csak annyi volt a gond, hogy mindig egyedül játszottam, csapatban sokkal jobb lehet de ismerőseim közül elég keves tolják aktívan. Minden esetre szívesen visszatérek ha letudok pár pótolandó címet.

 2. Én jól elvoltam az alapjátékkal. Ami tetszett benne az pont az volt, ami sokaknak nem jön be, mégpedig az, hogy egyszerű. Egy fárasztó nap után amikor semmi kedvem nem volt dialógusokat olvasgatni, gondolkodni feladványokon vagy másokra puffogtatni akkor mindig ezt vettem elő. Pár gombnyomás és indult is a küldetés ami 3-4 boss leverésével ért véget. Ha valaki olyan küldibe is belevág, amihez a szintje kevés, úgy elég izgalmas mókát is össze tud hozni magának. A Pvp részéről annyit tudok elmondani, hogy van benne, és a szükséges minimum szintet hozza, de semmi extra. Tuti, hogy meg fogom nézni ezt a kieget is valamikor.

  • Mennyit játszottál vele? Gondolkozom, hogy leszedjem, de nincs kedvem csapatokkal játszani, úgy olvastam van olyan része a játéknak, ami kifejezetten group móka.

   • A játék egyedül is remek szórakozás.

   • Nem tudom pontosan, hogy mennyit játszottam vele, de 30-40 órát minimum, mert voltam olyan gőgös, hogy nekimentem akkor is egy küldinek, ha a játék azt a még nem ajánlott kategóriába sorolta. 🙂 Az end-game tartalom az tényleg group móka, de én addig nem mentem el, mert ahhoz már erősen grindolni kellett volna, hogy meglegyen az a szintem, ami oda kell. Az alap csapatos mutatványokat se úgy képzeld el, hogy ha valaki nem tudja a taktikát akkor vége mindennek, hanem kb. ugyanaz, mint az alap küldik, csak nem egyedül vagy. Ahogy Martin is írta egyedül is élvezhető, mert a sztori módnak hívott küldetés-sorozat tuti, hogy megkövetel vagy 20 óra játékidőt és ha nem vársz tőle túl sokat, akkor egy kellemes könnyed szórakozást tud nyújtani.

  • Ez egy nagyon szépen megfogalmazott vélemény.