Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Skate 2 – deszkázz mindenhol!

Az Electronic Arts [B]Skate[/B] című játékának sikerült az a bravúr, ami sok más sportstuffnak nem: briliáns ötleteivel kimozdította a zsánert abból a kátyúból, amiben – többek között az évekig stagnáló Tony Hawk széria miatt is – bénázott.Új, friss ízt hozott a kezelésbe, az irányításba, és olyanokkal is megszerettette a videojátékos gördeszkázást, akik előtte biztosan nem nyúltak volna ilyen típusú programhoz.2009. március 3-án érkezik a folytatás [B]Skate 2[/B] címmel, Playstation 3-ra, és a most befutott három új videó alapján úgy tűnik, az EA-nek még tovább sikerült fokozni az első rész erejét. Az új városban a mozgóképek tanulsága szerint még több lehetőség van a figurázásra, még nagyobb és változatosabb a terület, valamint nagy meglepetésre, gördeszkás cucctól teljesen újszerű felfogásban végre kimerészkedhetünk a természetbe is gurulni egy nagyot.A Skate 2-ben lehetőséged lesz arra is, hogy saját deszkásplaccot építs, mondjuk összetolt utcai padokból, vagy más objektumokból, hogy aztán ott mutass be menő trükköket.[GT]42786[/GT][GT]42789[/GT][GT]42784[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez baszott komoly lesz.Sólyom Tóni már elavult régen.

 2. Ez nagyon ütős játék 😀 mondjuk esés téren még mindig azt mondom, nem úgy kéne esni néha mintha már akkor halott lenne amikor deszkáról lerepül xD

 3. ez nagyon ottt lessz végre hippi jump ezt kár hogy kihagyták az elsőből és még története isvan ki hallott már ijet egy deszkás játéknak történat ezt nagyon eltalálták

 4. odabaszelső részét is imádtam, ezt is imádni fogom

 5. Közel tökéletes gördeszkázós élmény. Az EA felismerte a Tony Hawk széria gyengeségeit, és egy új alapra kezdett építkezni. Számomra, akinek a gördeszkázás sokat jelent – és a való életben már nem tudom kiélni magam – nagyon fontos szempontok szerint fogom figyelni a játékot. Kiemelkedő szempont, hogy nem helyből 2 méteres ollieból double kickflip to one foot nose manual pivot 540 shove-it truckstand – bullett time limit – fakie bluntslide-al aprít a srác, hanem mint az utcán. Szépen lazán trükközget.Hippi ugrás, powerslide, pedig minden valódi deszkás alaptudománya, ami a Tony Hawk-ban valahogy elfelejtődött prezentálódni.Dícsérendő hogy rágyúrtak az előre animált bukások helyett rongybaba effekten alapuló taknyáló rendszerre. Jól – jobban néz ki mint eddig, de az életben egy deszkás esés közben mindig arra törekszik, hogy a kezével tompítsa az esést: ennyit még elmondanék a Skate 2-t programozó srácoknak, egyébként minden elismerésem az övék.Tony Hawk, újulj meg, vagy szedd a sátorfád.

 6. továbbfejlődött ahogy az kellén is meguntam a Skate-et egy idő után, ez sokkal jobbnak tűnik

 7. Alig várom!!

 8. Lehet, hogy jó, de nálam a free running az ász Tony Hawk 1-2 vel elég sokat pörögtünk , de utána a többi már gyenge volt (vagy legalább semmi újat nem hozott) – a free r.-on viszont rajta maradtunk, mint csöves a t.rapid-on. Ha ebben is van elég újdonság megszerzem !

 9. én az elsőt már beszereztem csak még nem volt időm kijátszani:)

 10. Ez nagyon szép grafika és szerintem hibátlan játék:)

 11. Nekem a Tony Hawk ba az volt a bajom, hogy olyan vacak lett:) 1-4 ig nagyon király volt szerintem.. De aztán meg már egyáltalán nem az igazi.. DE mondjuk nem lehetett mit tenniük, ugyanazt nem adhatják ki 🙂 De a sorozat se állhatott meg 4 résznél 🙂 Muszáj volt nekik bővíteni, de szerintem nem lett jó..Az Összetőrve megy az MTVn:D nézzétek 😀 pont megy ehez a játékhoz :):)

 12. Annak biztos jó, aki szereti ezt a stílust, de tőlem iszonyt messze állnak ezek a gamek… Az első rész demójából is elég volt egy perc.

 13. Szép de nem kell majd. SSX kell nekem 🙂

 14. Tony Hawk nekem sokkal jobban be jött és jo pár TH ban is lehet saját parkot épiteni és sokkal jobban tetszik a gyors pörgös játékmenete mint a lassu már már ujjbegörcsölős erölködés..

  • Akinek egy pici köze is van/volt a gördeszkázáshoz, annak tuti a Skate. az igazi játék.Nekem az első rész is nagyon bejött, végre nem olyan kaliberű feladatok voltak, h ugorjam át egy országhatár 50m magas falát tripla hátraszallerrel(ami persze tök alap.:P), hanem teljesen valósághű volt az egész.Számomra a 2. rész is kötelező…:)

   • Szerintem egy játéknak kicsit tulozni kell mert ettöl lesz játék és meg csinálhatunk olyan dolgokat amit nem tudunk valójában. Már csak azért és mert jo simulátort nehéz csinálni… Tiszteletem a Grand Turismonak 😀

    • Jó hát azért a Skate.-be is vannak merész dolgok…de mind1 ez csak az én véleményem, a régi am. TH-okat énis szerettem.:)

    • Sztem a Tony Hawk beállt egy szintre, és ott megragadt, ez volt a baja. A Skate új színt hozott minden téren.

     • Szerintem is. A Tony Hawk az egy nagyon jó játék volt mondjuk az undergroundig, utána kezdett unalmassá válni. Amúgy jó a cikk

 15. kell kell kelllll 🙂

 16. Tényleg hangulatos kis játék lesz így a videók alapján.Az esések is hihetetlenül életszerüek lettek, sok shooter játék szeretne ilyen rongybabákat.:))Mintha Bam Margera hangját hallottam volna a 3. videóban.

 17. Teljesen úgy tűnik, mint ha visszavettek volna a fizikából. Néha akkorákat repül a fickó egy-egy kisebb ugrás után…Első rész is jó volt, de idő után már kicsit untam.Új SSX-et hegeszthetne már az EA.

 18. Nekem elég kötelezőnek tűnik.