Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Silent Hill HD Collection – új trailer

Új kedvcsinálóval jelentkezik a Konami a Playstation 3-ra is idén megjelenő [B]Silent Hill HD Collection[/B]ből, mely [S]három[/S] kettő darab korábbi SH epizódot foglal egybe, immár nagyfelbontásban, trófeákkal.Ez a gyűjtemény nem csak a széria hardcore rajongóinak lehet kötelező vétel az újrajátszási élmény, valamint a serlegekhez kapcsolódó feladatok abszolválása miatt, de tulajdonképpen minden, a videojátékok – és a horror-zsáner – történelme iránt érdeklődő playernek érdemes kipróbálni.Az élvezetes rettegés garantált![YOUTUBE]PgSSHpwqyuk[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. demo után (ha lesz) meglátjuk, lesz-e vétel

 2. 4 részből kettőt egyébként is enyhe túlzás Collection-nek nevezni. Ráadásul két olyan történetszál, aminek köze sincs egymáshoz (max valami baromi halvány szinten).Kiadhatnák akkor a full FF collection-t is, benne lenne mondjuk az X meg X-2 és tessék collection…. hagyjuk már.

 3. Nagyon jók a Silent Hill-ek, de ezek a HD-s verziók nem nagy számok sajnos. Elég nagyot csalódtam a Resident Evil-ben is.

  • A HD lényegében csak a grafikára vonatkozik, az meg egy SH-nél tökéletesen huszadrangú tényező.

   • “Ez így van. 🙂 Csak nagy lendülettel, lelkesedve letöltöttem a store-ról a “”HD””-s Resident Code Veronica-t és a grafika az lényegében ugyanolyan volt, mint anno Dreamcast-en. A Resident 4-be meg bele is nyúltak. Remélem ezek nem lesznek így eltolva. Annyit akartam ebből kihozni, hogy lehet, akkor érdemesebb már az eredetikkel játszani. (bár ahhoz kellenek a régi gépek is:()”

 4. Mindig is szerettem a Silent Hill játékokat. De akkor miért nem vagyok még biztos a vételben?

 5. tetszik, de nem kell.

 6. Miért lehet ilyen nehezen beszerezni?

 7. “Akik ezzel a “”kollekcióval”” esnek neki a szériának, azok szerintem vajmi keveset fognak érteni a hármas rész történetéből az első rész ismeretének hiányában… bár igazából a kettest is necces ilyen szempontból, honnan fogják pld. tudni mi történt a várossal? Vagy lesz nekik valami szöveges összefoglaló?Új szinkron -amit eddig hallottam- nagyon gáz. Egyébként is minek?”

 8. Vicces hogy ez így nézett ki anno PC-n. Most vittem végig megint a 2. 3. részt. Be lehet lőni milyen felbontáson dolgozzon a játék. Én szerény 4096×2048-at állítottam be, van hozzá wide screen patch is. Szóval akinek megvan gépre inkább meg se vegye konzolra.

 9. Tuti game , de kimarad .

 10. A SH2 ugye a Restless Dreams lesz nem a natúr kiadás?

 11. Nem örülök a csúszásnak

 12. én is kihagyom az tuti, bár anno az első részével játszottam, elkezdtem de elakadtam benne nem gyengén és azóta se játszottam vele de akkor se kell, tőlem aztán lehet SUPER HD felbontású is 😀

 13. Én kihagyom.

 14. Felmásolható lesz vajon Vitára is?

 15. Nem örülök a halasztásnak, de biztosan első napos lesz. Meg persze a Downpour!

 16. március 6 = anyátokat

 17. Gyönyörű a trailer, hihetetlenül látványos a SH3, de még a PS2-es SH3 sem szégyenkezhet, legalábbis ledöbbentem amikor megláttam milyen szépen néz ki komponens kábellel LCD tv-n. :-)Valamikor be kellene majd szereznem, mert ezt így még soha senki nem láthatta és játszhatta, a Downpour-al együtt jön a 3 játék márciusban, ez már a végleges dátum de rosszkor jön mivel jobban érdekel milyen lesz a ME3 és NG3.

 18. Most játszok az SH2-vel, és még mindig veszettül király. Beszarás a hangulata. Szó szerint :DDe ez a kollekció jó eséllyel kimarad.

 19. Hát…, nem is tudom. Szerintem ez kimarad.

 20. Asszem ez kimarad.

 21. Ez a kettő így elég szegényes. Igazán mellé csaphatták volna még a The Room-ot és az eredeti szinkront is meghagyhatták volna legalább választható lehetőségként.

 22. Én a részemről ezeknek a HD kiadásoknak nagyon örülök, az SH Coll. esetében azonban – sokakhoz hasonlóan – hiányolom a 4. részt!A 2-3-4 közül talán a 4. volt a kevésbé jól sikerült epizód, de akkor is!Ráfért volna arra a korongra, igazán…Most ezzel nem mondtam újat persze, inkább csak sajnálkoztam kicsit. De ettől még igényt fogok rá tartani! 🙂

 23. Március 6??Megint beindultak a csúszások, két hónappal eltolták a Future Soldier megjelenését is sajnos.

 24. Teljesen lelombozódtam, hogy ez is késik:(((

 25. Bocs az off-ért! Elegem van a ezekből a rimékekből. Ezért vettem premieres ps3-at? Amit persze már kidobtam, mert besárgult. Vettem egy Slimet is tavaly ősszel. HRAP-ot, G25-öt, cockpitet építettünk. És persze vagy 5 tucat játékot. Amiből nem sok marad örök emlék. Erre jönnek a ps2-es játékok, hdtv-re optimalizálva. Na neee! Elbaszott Soul Calibur meg rossz Tekken az van. Meg egy halom, diafilmes efpéjess. Hol van egy Tenchu folytatás??? Meg még folytathatnám. Hát rohadjon ki a foga az összesnek, aki ezért felelős. (kifakadtam, mint egy gennyes kelés)

  • Lehet neked is ki kéne szállnod a hobbiból, mint azt már több elégedetlenkedő, kifulladt játékosnak ajánlottam. Magad megkímélnéd az idegeskedéstől (pénzt is spórolnál), minket meg a buta, lehúzós kommentek olvasásától.

   • Á fater! Soha nem hagyom abba. =) A kommentem az lehúzos, viszont nem érzem butának. Mert az előbb hirtelen balfasz voltam az igaz, de van ráció benne.

    • Ráció? Én erősen sarkított rinyálásnak olvasom, már ne is haragudj. Mint amikor a 40-es, picsára már elhízott, mellben mellé megereszkedett muter véleményezi a mai divatot, amibe ő már persze nem fér bele. Szedd össze magad.

 26. mely három darab korábbi SH epizódot foglal egybe, immár nagyfelbontásban, trófeákkal.Nem csak a 2. és 3. rész lesz rajta?

  • De,én is úgy emlékszem,hogy csak 2 rész lesz rajta!De vagy 15x kipörgettem psx-en ezeket,úgy hogy nem mutat újat már!De aki még nem tolta,annak kötelező vétel!Csak ajánlani tudom,hihetetlen jó para game-ek!:D