Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Silent Hill HD Collection – GC11 képek

A videojáték történelem egyik legfélelmetesebb rémalakja, Piramisfej visszatér: a Playstation 3-ra is – állítólag – 2012 legelején debütáló [B]Silent Hill HD Collection[/B] két Playstation 2-es cím, a Silent Hill 2 és Silent Hill 3 nagyfelbontású verzióit hozza el a jelen generációba. A trófeatámogatás és az 5.1-es atmoszféra mellett új szinkronhangokat is kapnak a szoftverek.[YOUTUBE]GX1GFlbICWw[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Na majd meglátjuk, persze a kiadás még erősen csúszni fog ,szerintem…

 2. Inkább megszerzem PS2-re!

 3. “Na, nyilatkozott ez a Hulett gyerek, hogy azért nem lesz SH4 a “”kollekcióban””, mert nincsenek arról meggyőződve, hogy a rajongók szívesen látnák azt is gyüjtemény részeként. (…) Majd ha ez a kettő sikeres lesz, akkor talán azt is kiadják hádésítve utólag (ügyes, nagyon ügyes…)Kedves Tom, azon nem kéne elgondolkozni, hogy a fanok szívesen látják-e a Book of Memoriest vagy az újraszinkronizálást?Dilettánsok…”

 4. Nem tetszik 🙁

 5. 2012??? Èn ùgy tudtam hogy november vège!! Neee mààà ne rakjàtok àt jövöre!! Ez kibaszàààs!!!

 6. Itt van egy kis ízelítő az új szinkronból: http://www.youtube.com/watch?v=HJIgse_uxHgKi-ki döntse el maga, neki melyik tetszik.

 7. Ezt várom a legjobban!

 8. Hát igen, a videóban hallható Mary/Maria hang valahogy nem stimmel nekem. Inkább valami idősebb nőhöz tudnám elképzelni ezt a hangot, nem egy huszonéveshez.

 9. Nem értem,hogy mi szükség van az új szinkronhangokra,még ha ugyanazok a színészek is mondják fel a szöveget. Nekem nagyon fontos,hogy a képi világ mellett a hangok is átadják a játékoknál a hangulatot. A Silent Hill 2 ebben elképesztően jó volt,hibátlan,felesleges csapdát állítanak maguknak fel ezzel a fejlesztők.Ez a jelenet pl annyira tökéletes volt a szinkron miatt,hogy egyes pillanataiban már én is kicsit elérzékenyültem. :Ohttp://www.youtube.com/watch?v=ZB7A5eV8_pw&feature=related

 10. A nyakuk nyúljon meg!Eddig még szeptember-októberi megjelenésről volt szó… 🙁

 11. Ez érdekelni fog.

 12. Még mai szemmel is milyen ütős a grafika, tuti lesz a beszerzése, igaz PC-n már megvolt mindkét rész. A csúszást meg nem sajnálom, legalább lesz rá keret, amikor megjelenik.

 13. Ez egy vicc. Az egy dolog, hogy az új részeket szarok, de hogy a régieket is tönkreteszi a Konami…

 14. Szégyen az új szinkron.

 15. Ha nem játszottam volna rongyosra eme remekműveket psx-en,simán megvenném.Hisz a mostanságban kijövő horrorok siralmasan leszerepelnek.vbalazs-nak van teljesen igaza!Mindenkinek tudom ajánlani akiknek kimaradt!!!!

 16. “Ez a “”kollekció”” azoknak szól inkább akik nem játszottak anno ezekkel a részekkel. Nekik nagyon megéri megvenni mert 7-8ezer forintért 2 remek játékot kapnak. A fan-okat meg jól megszopatják ismét…”

 17. 2 játék nem kollekció.

 18. Isteni! Annyira nem is bánom, hogy csúszik pár hónapot, így se lesz keret beszerezni mindent. Meg még a Downpour is itt lesz!Nagyon kíváncsi vagyok Heather és James új hangjára.

 19. Új szinkronhangok… Gratulálok hozzá.

  • Ha jól tudom a kedves főszereplő szinkron hangjának tulajdonosa ugatott, hogy részesedni akar, ha felhasználják a szinkron hangját ismét. Aztán inkább kivették.

   • Ja, ugatott. De tökre nincs igaza, hiszen csak aláírtak vele egy szerződést, amit a Konami telibe köpött. Róla mintázták James-t, jogot adtak neki és aztán nem akartak fizetni. Frankó dolog, not?

 20. tuti beszerzem, nem is baj, h csúszik.

 21. “””187 embernek tetszik, 885 embernek nem”””

 22. Elmehetnek a picsába az új szinkronokkal …

 23. Egyértelmű lesz a beszerzése. Kiváncsi vagyok milyen trófeákat találnak ki a két játékhoz.Egyébként ez a 2012-es megjelenés ez új nekem. Én a neten mindenhol idén őszt láttam.

 24. Minek új szinkron??? :O :S

 25. Hátőőő…mint fan, szerintem a régi széria HD-be ültetése nem rossz ötlet, bár mindössze két játékot a sorozatból aligha mernék kollekciónak nevezni. Hol a négyes? Az egyes helyére meg be lehetett volna ültetni a Shattered Memories-t (még ha nem is hagyományos remake). A szinkronhangok változtatásának okát sem igazán értem. Szerintem a régiek is jók voltak, ezek az újabbak meg csak annyiban tűnnek újnak, hogy mintha méllyebb tonusúak lennének.Egyébként nagyon nem tetszik, hogy a nyugatiak elbarmolják ezt a sorozatot is. Amellett, hogy a minőség sem a megszokott az utóbbi SH játékokban, rengeteg bennük a logikai baki, és az elvont látványvilágot sem képesek már megjeleníteni, pedig ha valami, az volt az SH sorozat védjegye. Látta már valaki a szintén most készülő SH: Book of Memoriest? Az valami borzalom. Izometrikus shootert csinálni az SH-ból? Atyám, hova jutottunk…