Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Silent Hill: Downpour – galéria frissítés

Friss screenshotokkal és látványtervekkel jelentkezik a Playstation 3-ra is érkező horror-kaland, a [B]Silent Hill: Downpour[/B]. A játék fejlesztői azt ígérik, az új epizód visszatér majd a széria közkedvelt gyökereihez – erről bővebben egy [A http://playstationcommunity.hu/note/4868]korábban leközölt produceri interjúban[/A] olvashatsz![28898]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Szépnek szép, de ez eddig sokat nem jelent …

 2. Hát igen, ha azt kérdeznék, mi ugrik be kapásból a silent hill-es játékélményeimből, akkor az első rész zongoraleütős-madár verses fejtörőt mondanám, aztán ott volt a horoszkópos fejtörő.Először a 3. részt játszottam végig, valóban szép, hangulatos és még abban is jelen voltak azért valamilyen szinten a fejtörők, ezután játszottam ki az első részt mert mélyebben is érdekelt a dolog.Konklúzió: lehetett évekkel korábbi pixelhegy az első rész, mégis ezt venném elő a mai napig, monumentális alkotás. Az összes többi rész tulajdonképpen az első rész ötleteinek szétdarabolásaiból táplálkozik.Ettől függetlenül mindegyik tetszik (bár a 4 az már nagyon alja szint volt).Downpour: szép, de a máz önmagában kevés lesz.

  • Én nagyon bízom ebben a játékban, hogy tényleg felér majd az első rész szintjére.

   • Én is nagyon várom és bízom benne,hogy nem 1 kliséhalmaz lesz,hanem továbbviszi az 1. rész igazi hangulatát és még rá is dob egy nagy lapáttal! Mondjuk a látvány terén nem lesz panasz,ahogy elnézem. Elég pazar! Csak ne legyen túl nehéz se! A Homecoming-tól egy idő után teljesen kész voltam…!

 3. A látvány nagyon odabasz, de sajnos úgy érzem a játékmenet egy kalap kaka lesz, ha olyasmi lesz mint a Shattered memories. Ha valóban vissza akarnak térni a gyökerekhez, legyenek fejtörők, és harcok, ne csak rohangálni kelljen mint az őrült.

 4. Várom.

 5. Egyre jobban várom.

 6. Még mindig tetszik.

 7. Egyik képen se látok a kezébe fegyvert, remélem nem veszik túl komolyan azt amit mondtak, hogy hasonlitani fog a shattered memoriesra.

 8. Nagyon tetszik a képek alapján. Még a végén kapunk egy jó Silent Hill-t. Egy igazi horrort.

 9. Profi képek.

 10. Hát sosem voltam Silent Hill rajongó, söt ha jobban belegondolok akkor nem is nagyon játszottam evvel a szériával. Kövezzetek meg de nem szeretem a tulélöhorrorokat. Valahogy nem is tudom már az elején elunom az egészet. Föleg, hogy olyan vagyok, hogy nem ilyedek meg semmitöl sem. Jó aláirom, hogy ez tényleg nagy képüen hangzik, de ez igy van. Hiába probáltak engem megilyeszteni, nem sok sikerel jártak. Akárhogy emlékezek visza talán, ha kétszer tudtak megilyeszteni de annak is hatalmas moka lett a vége, mert ütök ha tényleg megilyedek. Meg az ilyen játékokról meg filmekröl nem is beszélve. Csak mosolygok rajtuk. No de ez a gamma valamiért nagyon megmozgatta a fantáziámat. Szal tuti adok egy esélyt neki, max jó lesz porfogónak. 🙂

 11. rohadtul tetszetős

 12. Jöhet az új borzongás.

 13. Egyik kevenc címem a Silent Hill. Tetszik nagyon az atmoszférája.

 14. Nagyon hangulatos lépek 🙂

 15. Hányszor írták/mondták ezt a visszatérés a gyökerekhezt? Megjelenés napján beszerzős lesz a játék. Bár csodát nem várok. Ha olyan lesz mint az Alan Wake akkor már megérte 🙂

 16. Megölöm őket ha ezt a sorozat is teljesen elkurvul.Fejtörőket akarok és borzongást!

 17. Akira Yamaoka lesz a zenék szerzője ? Nagy jelentősége lenne.

  • Sajna nem – ennek ellenére én nagyon bízom benne, hogy QL lesz a játék!!Ezek a képek újra fantasztikusak, és a pasi is legalább olyan jónak tűnik, mint Alex Shepherd! 😀

   • Kiköpött Henry Townshend a The Room-ból.Nem valami eredeti :(Sajnos elemlámpás képet nem látok,pedig jó lenne…

    • “Hmm, emlékeztet rá, de nála jobbnak tűnik. Henry nem volt vmi nagy szám külsőre. :PNem gondolom azt, hogy a sorozat “”el lenne kurvulva.”” Az egyetlen, gyengébben sikerült rész az új generációból a Shattered Memories. Hozzáteszem: SZERINTEM, aki nem kissé elfogult vagyok a széria irányába.”

  • NEM.A Dexter cimü filmsorozat zeneszerzöjét kérték fel, ami akár jól is elsülhet.

 18. Na, ennek már SH 2 hangulata van.

 19. Tesztektől független,kötelező vétel.Talán,kicsit elfogult vagyok:)

 20. Várom már nagyon. Be kéne pótolni már a Homecoming-ot is…

 21. képek alapján tetszetős… 🙂

 22. Nagyon nagyon nagyon várom!

 23. “jonak igérkezik. király lenne hozzà HUN felirat,vagy hang. Ugy mint a 2.részbe””azthiszem”” ,abba volt HUN szinkron,de jo volt.”

 24. Remélem jó lesz a game, én még kicsit bizalmatlan vagyok. A Homecoming nagy csalódás volt nekem, de ha visszatérnek a gyökerekhez akkor bizalmat szavazok neki.

 25. Az a két artwork nagyon szigorú.