Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Silent Hill: Downpour – egy adag új kép

Bár sokan tartanak tőle, hogy a Playstation 3-ra is 2012-ben érkező, Vatra Games fejlesztésű [B]Silent Hill: Downpour[/B] nem lesz majd annyira minőségi szórakozás, mint pl. az első három epizód, a horror rajongók mégis várják a széria nyolcadik felvonását. A kiadó Konami akciót, rettegést és néhány fejtörőt is ígér…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hát nem tudom, srácok… Valahogy Yamaoka nélkül nem tudom elképzelni a Silent Hillt, számomra egybeforrt a nevük. Mindenesetre megveszem majd, de eddig nem túl meggyőző… sajnos.

 2. Remélem összejön végre.Én tuti beszerzem!A Homecoming is emlékeztetett az első részre,csak hiányzott belőle a szikra!Ha az elsőt elkészítenék a jelen konzolgenerációra,továbbmegyek,Ps3-ra,megspékelve egy kis extrával,pl:a játék zenéje,tuti befutó lenne szerintem!Megérné a fejlesztőknek,a kiadónak,és nekünk.Bár nem ide tartozik,de a Soul Raver-ről ugyanezt gondolom.

  • Engem is érdekelne, hogy mutatna mai grafikával, de valahol az mégis akkor és úgy volt jó, az SH fanokon kívül szerintem egy ilyen reboot nem igazán mozgatna senkit, a ( maihoz viszonyítva ) lassú játékmenete miatt. Ha meg belenyúlnának a game-et mozgató mechanikába, akkor meg borult az egész.

 3. Képek alapján az atmoszférával nem lesz gond. Már csak a játékmenetnek kell jónak lennie, és persze ne legyen repetitív.

 4. Hamarosan ez is megjelenik, de jó! /Legalább (akárcsak az összes korábbi SH esetében) az Eu-s borító itt is jobb lesz. :P/

 5. A lényegét nem tudta elkapni a Homecoming, ahogy szerintem ez se fogja tudni.

  • “Az volt az egyetlen nagy baja (szerintem) hogy kevés volt benne a fejtörő. Sajnos igazodtak a kor “”követelményeihez””…A szörnyek viszont a Homecoming-ban voltak a legbetegebbek, és a környezet is hozta a SH hangulatot.”

   • “Sejtelmesség totál hiányzik belőle, és ha a Homecoming-ot veszem alapul, ott is teljes eredetiség nélkül csináltak valami kiszámítható ( sajnos ezt kell mondjam ) “”tipikus SH-s”” torture-horror-t, sok vérrel és ízléstelen gusztustalansággal, unszimpatikus jellegtelen főhőssel, aki tuti kinyírt valakit, és most ezért szop SH-ban ( és tényleg ). A szörnyek már nem groteszkek, hanem fantáziátlan kliségyűjtemények melyek között jó néhány a gore irányba mozdul, amik egy átlagos horror cuccba simán, de SH -hoz mérten nem igazán illenek a képbe, és a pszichológiai rettegést is felváltotta valami egészen más.Átfúrod egy ember agyát, amit nagyba beletolnak az arcodba, lemészárolsz, egy beteges fémpókkarokkal felszerelt terhes nőszerű kreatúrát, aminek a szája és a végbele egy csővel van összekötve, és lehetne sorolni tovább, a női testekből összeforrasztott Boss démonnal, aki szintén messze túllő a célon. Lehet Homecoming-ban vannak a legbetegebb ( inkább legaberráltabb ) szörnyek, de az SH sosem erről szólt.Egyszerűen átestek valami egészen más megközelítésbe. Mint a horror filmek. Azok is már ilyen kínzós, vérengzős, csonkítós baromságok lettek. A színvonal itt is ugyan ilyen lett ( sajnos ).”

    • mindegyik egy szimbolum volt. szerintem csodalatos teremtmenyek, scarlet, a porcelan baba az egyik legotlesebb. valojaban meglep, hogy ennyi embernek bejon az uj jatek, mert a sokat fikazott homecoming a porgos mivolta ellenere is inkabb silent hill volt, yamaokaval es a mar emlitett beteges vilaggal. a downpourbol eddig csak azt sikerult leszurni, hogy alan wake-et probalja utanozni… sikertelenul.

     • Az egyik előzetesben mutattak egy röpke pillanatra valami tolókocsis szörnyet amitől a hátamon is felállt a szőr, nem lesz ezzel gond! :)Kellően sötét, kellően ködös. Ilyennek kell lennie!

     • “SH2-re próbál hajazni. Az meg ugye “”tiszta Alan Wake””. Majd márciusban kiderül, h feléleszti-e a sorozatot, vagy még jobban meggyalázzák. A Homecoming után annyi volt a tanulság, hogy nem szabad képekből és némi videóból megítélni egy játékot.”

    • Nekem nagyon tetszett a Homecoming, szerintem hozza az elvárt SH minőséget. Az persze kétségtelen, hogy nem a sorozat legjobbja (mert az a 2. rész) de mivel eléggé megosztja a rajongókat a Te véleményed is tiszteletben tartom.

 6. nem lesz ez rossz 🙂

 7. A köd itt jó!

 8. “annyira felbosszant ez az új “”Silent Hill””, hogy alig tudom szavakba önteni. leginkább az zavar benne, hogy abszolút semmi autentikus SH hangulata sincsen. a trailer a dubsteppel agyonvert f.s Kornnal, meg egyenesen teljesen elvette a kedvem ettől a játéktól. én a PSP-s Origins-nél megálltam, nem akarom látni hogyan alázzák még durvábban ezt a korábban oly unikális sorozatot. hogy lehet az, hogy a Shadows of the Damned Silent Hillebb a Silent Hillnél? egyszerűen botrány!”

 9. “Irigyellek benneteket,hogy ennyire várjátok,tudom””alapmű””-nek (sőt kötelező darabnak)számít,de sajnos én anno még a ps1-es pályafutásom során sem tudtam megkedvelni,vhogy nekem nem azt nyújtotta mint amire számítottam,lehet hogy azért mert a Resik után toltam,de vmi mindig hiányzott számomra.”

 10. Na ez tuti vétel 😛 !

 11. végre olyan horror, amit szívesen megveszek.

 12. A stílusa nagyon adja 😀

 13. Mindjárt február mindjárt február:DDD

  • Ja egyébként nagyon hangulatos kis képek, jól látom a különböző helyeken koszolódik vagy sérül a ruhája??:O

 14. Valahogy ki kell bírnom megjelenésig…

 15. Hát a képek alapján hangulatos..reméljük jó lesz, és nem tűnik el, mint szürke szamár a ködben:D