Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Silent Hill: Downpour – E3 2011 trailer

A Konami vadiúj – E3 2011 – trailerrel promózza a Playstation 3-ra is érkező [B]Silent Hill: Downpour[/B]t, a híres horror-franchise következő nagygépes felvonását, melyet a Vatra fejleszt.A történet főhőse Murphy Pendleton elítélt, akit éppen egyik böriből szállítanak a másikba, amikor is a rabomobil Silent Hill városka közelében balesetet szenved.Murphy még nem sejti, hogy van rosszabb a börtönnél…[YOUTUBE]OLruIB8fZpY[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Reméljük visszahozza a régi hangulatot és a sztorija is jó lesz! 🙂

 2. Jónak tűnik, persze ez már más mint az etalon 2-4, de nekem a Homecoming is bejött, ez is inkább ehhez fog hasonlítani szerintem. Inkább akció-horror lesz ez minimális rettegéssel, de a videó alapján szépen egyben van az egész és a grafika is meglepően szép, főleg az arcok kidolgozása. Várós, valszeg elsőnapos vétel lesz.

 3. “Az első trailer ebből a játékból, ami tetszett. Egy egészen pofás kis thriller, (talán horror) játéknak ígérkezik. A Silent Hill hangulat nulla, (az az igazi, egzisztenciális mélységű rettegés már sehol sincs) de azért aranyosan misztikus. Még akkor is odafigyelnék rá, ha nem ez lenne a neve. Kár a napsütötte részekért. De hála az égnek, most Pyramid Head nyugdíjban van, már csak egy jó és kezelhető harcrendszert szeretnék. Meg egy olyan sztorit, ahol végre nem az a csattanó, hogy “”Oh, és képzeld bűnös vagyok mert vágod, hogy *insert valami nagyon csúnya dolgot* nah látod, azt én követtem el,, mert ez már patetikus. Kár, hogy az elhangzó párbeszédek és az alapszituáció, nem éppen ennek ellenkezőjét sejtetik. A zenével nem lesz gond.”

  • “Itt már a trailer-ben elhangzik, hogy “”You go to hell for murder””. Tehát már most lehet tudni, hogy gyilkos a faszi!?”

 4. Kegyetlen ez trailer. Eszméletlenül jó hangulata van, már vagy 100x megnéztem. Nagyon tetszik az alapszituáció is. A főhős is szimpatikus. Nagyon bízom benne, hogy ez jó lesz.

 5. Kell-Kell-Kell. 🙂

 6. Phúú ez oda fog b@szni!!!

 7. Innen nehéz lesz elrontani, remélem nem sikerül.

 8. Baró nagyon, már most jobban tetszik mint a Homecoming.

 9. Remélem visszahozzák a régi fényét, mert sajnos a SH4-töl romlott a színvonal!Várom!

 10. Tuti vétel lesz!

 11. Ez nagyon tetszik 🙂

 12. Imádom! Számomra az egyik legjobban várt játék az idei felhozatalból.Remélem jó nagy lesz a bejárható terület(úgy mint az első két részben) és sok épületbe be lehet majd menni!

 13. Ez borzalmas, úgy ahogy van.

 14. SH HD kollekció, egy új rész ami nagyon jónak ígérkezik. Gyerekek, én már nem is kérek többet az élettől…. 🙂

  • De pont az első rész nem lesz benne..a többi megvan eredetibe PC-n..

   • Kíváncsi vagyok, hogy hogyan nézne ki egy PSX-es játék felhádésítva.

    • Én már nagyon régóta gondolkodom azon, hogy mindent remake-elnek, HD-ba tesznek, de egy ekkora klasszikust még nem csinálnak meg, pedig első részen többet paráztam (úgy hogy utólag játszottam vele, talán már a 3. rész után) mint a többi részen összesen. S még most is kihagyják, szomorú..

     • Én ugyanígy vagyok a 2.-résszel. Már az Isten se tudja, hogy hányszor játszottam végig, de még mindig minden alkalommal feláll a szőr a hátamon amikor játszok vele, a játéktörténelem egyik legkiemelkedőbb alkotása a mai napig! A 3.-résznek is csak egy baja van, a maga 5 órácska játékideje…

     • A második rész a kedvencem! 🙂 Én is számtalanszor végigmentem rajta. A harmadikkal az volt a bajom, hogy logikai feladatok voltak benne, de kb egy kétéves gyerek színvonalán. 🙂 Amúgy azért az is ott van, főleg amit sose felejtek el, a tükrös szoba, ha beugrik neked, többet nem mondanék róla. 😛

     • “Annyit beszéltünk róla, hogy KZ3 dupla xp hétvége után megint nekiülök a 3.-résznek!:) Amúgy tényleg nem túl nehezek a feladványok ebben a részben, de a hangulat kárpótol mindenért. Kedvenc részem a vidámpark, szerintem ez überel mindent. Igaz az “”ismeretlen megállóhely”” se semmi, ha emlékszel rá! :p”

     • Vizsgaidőszak elején elkezdtem a 4-et, majd azt folytatom, bár az már nem az igazi SH, de azért az még rendben van. Emlékszem a helyszínekre. :)Basszus SH-nál nyomasztóbb hangulatú játékkal még nem játszottam. 🙂

     • Én se vagyok oda a 4.-részért, egyszer végigtoltam oszt jóvan! :pViszont a Homecoming-ot még pótolnom kellene! :S

     • Én azt nem vittem végig, az nem tetszett, mert teljesen a film látványvilágát adták vissza..film elment, de azért a játék részéről gáz, hogy azt a látványvilágot tették át a játékba 1-1-be.. :S

     • Én azért kipróbálom majd! Már elég olcsón lehet beszerezni. A feladványok milyenek benne?

     • Nagyon kevés van s azok is elég bugyuták. 1-2 jelenet miatt mondjuk azért jó volt játszani vele, de ráuntam. A legeleje az mondjuk verhetetlen, hangulatos lett. De sajnos utána már nem parás inkább idegesítő.

 15. Az a csapzott rasztahajú’ nyurga ellenség tisztára mint egy csöves 😀

 16. Én maradok a fanyalgók táborába. A főhős unszimpatikus, remélem a sztori nem a szokásos bűnös vagyok klisére fog épülni, és a kreatúrákkal kapcsolatban is fenntartásaim vannak. Ettől független jó horror játék simán lehet belőle.

 17. Jónak ígérkezik, rem nem bszák el.

 18. Sosem szerettem a horror játékokat, de ez gyönyörűen van megcsinálva.

 19. A régi Silent Hill hangulatát idézte nekem ez a videó. Reméljük jó lesz.

 20. A baleset elég béna :)de a többi tökéletes!!!!

 21. Kiváncsian várom! Talán újra visszanyeri a sorozat, régi fényét.Eddig minden jel arra mutat. Bizakodó vagyok.

 22. Van egy jó kis hangulata a trailernek az tuti =)