Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Silent Hill Collection – PS3 exkluzív múltidézés

Bizonyos hírforrások már a Konami E3 2011-es sajtótájékoztatója óta [A http://playstationcommunity.hu/note/5538]tudják[/A], mások elsiklottak a bejelentés felett: Playstation 3 exkluzív formában jelenik meg minden idők talán legbetegebb horror-játékszériájának nagyfelbontásba húzott első két része, [B]Silent Hill Collection[/B] címmel. A gyűjtemény Blu-ray lemezén a Silent Hill 2 és Silent Hill 3 szoftverek lesznek.Megjelenés október végén.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. És hol az első rész?

 2. Örülök, de nem teljes az öröm, mert hiányzik az első rész. És ha már nem lesz rajta, helyette valóban rápakolhatták volna a negyediket.

 3. Nekem onmagaban a 2dik reszert is megeri, de a 4et is rarakhatnak!

 4. első két része sh 2 sh 3 …ja jó:D

 5. Szerintem úgy lenne a korrekt ha a 2., 3., 4. + az első rész PSN verziójához egy voucher rajta lenne. Így kiadni? Mit gondoltak?

 6. 1.? 4.?

 7. The Silent Hill HD Collection brings the acclaimed Silent Hill 2 and Silent Hill 3 bang up to date, with all new enhancements and high-definition graphics. The games have been completely reworked, with all-new voice talent, and the addition of PlayStation Network Trophies.

 8. Milyen első két része??Talán inkább második harmadik, s ez a legszomorúbb, hogy az első rész meg kimarad..hihetetlen.

 9. Amúgy ez úgy lenne kerek,ha újból megcsinálnák a kornak megfelelően az első részt is és azzal együtt adnák ki,mert úgy lenne kerek. Az első nekem pl. nagyon hiányzik. Újra letolnám 1franyó grafikával. Ez volt anno az első igazán átütő PS1 élményem!

 10. Tudom,hogy semmi köze ehhez a hírhez,de aki szereti az Assassin’s Creed-et és még nem látta ,annak ajánlom figyelmébe az új rész bemutatóját! :http://www.youtube.com/watch?v=zJjJY5YpKRI&feature=youtu.be

 11. Egy részről nagyon örülök neki, mert ezt a 2 részt nagyon szeretem.Más részről g*ci nagy szemétség, hogy a 4. részt nem tették rá, holott ps2-re is úgy jött ki a kollekció.Ez kb olyan, hogy Prince of Persia HD ről hiányozna a The Two Thrones…Nem nagyon merek már a polcra se nézni, hogy ez hányadik példány lesz így a 2. részből. 😀

 12. PC-n eddig is HD volt nem?

 13. Tuti vetel, tutibb, mint az MGS collection 🙂

 14. Meg lesz!:)

 15. Ez nagy hír a SH fanoknak. Kíváncsi vagyok a felturbózott SH-ra lehet be is szerzem.

 16. Ez egész jó, a konami addig még írhatna vmit a trofikról is, lesznek -e ?

 17. nem tudom az egyet minek hagyják ki talán a kevés poligon miatt?a fene se tudja de a the room még simán rámehetett volna szerintem is

 18. 3 rész nem félt volna rá?:)

 19. “Sztem ezek a HD collection-ok amik napjainkban özönlenek, inkább a mostani 14-18 év körüli gamereknek valók, mivel ők nagy valószínüséggel nem láthatták ezeket a játékokat az első megjelenésük idejében. Meg persze a fan-oknak (mint én is) Nekik megéri már ez a 2 játék miatt megvenni, de igazából tényleg nagy lehúzás hogy csak ennyit raknak egy blu-ray lemezre és elnevezik “”collection””-nak… :(“

 20. Ha mernék még velük játszani, kapásból must have kategória, de így maradok kíváncsi 🙂

 21. “Mit fognak legközelebb””HD””ben kiadni a sonynál?A c64es interkaratét?Így mondjuk 2020ig biztosítva van a Ps3 játékokkal…”

 22. Párszor végigvittem 1-2részt,ujitásként mehetne rá magyar felirat+HD szuper lenne

 23. Hát rádobhatták volna az Origins-t is…

 24. Amúgy is ott van a PSP-PS2-Wii-re felújított SH1, amit hozzá vághattak volna.

 25. Tuti vétel lesz imádom a silent hill t

 26. Az ügy érdekében kész vagyok elhalasztani egy picit a Downpour megvételét. Legalább egy picit megy is le az ára. A 2. ls 3.-részt már számtalanszor kijátszottam, de akkor sem tudom ezt kihagyni. 🙂

 27. “Egyébként is PS3-ra “”HD-síteni”” számomra ez egy paradoxon.A többek közt pl. gta4 (vagy mondhatnám bármelyik ps játékot) is HD aztán olyan recék vannak benne (persze attól még imádom), hogy az már nem is rece hanem tüske.PlayStation-t sose a grafikabuziknak találták ki, nem tudom mit próbálnak bizonygatni ezzel a HD-re húzunk mindent témával.Fogyó ötletek első jele. Ja igen, meg profit maximalizálás.”

 28. “Pénzlehúzás.Szerintem az 1. azért nem lesz rajta, amiért az MGS 1 sem a saját kollekciójában. 5 poligonból álló ember alakot hiába “”HD-sítesz””, azt meg már nem, hogy remake SH 1 legyen, úristen az pénzbe kerülne a fejlesztőknek, hát mit is képzelünk….PC-n megvan az összes rész, összevetve az 1-et ps-en és pc-n tökmindegy, hogy nagyobb a felbontása. Ott úgy is a hangulat ragad el, mellesleg szerintem az első rész a legjobb, a maradék többiben csak külön tálalták nekünk azokat a remek dolgokat amik összességében benne voltak az első részben.A 2. és 3. rész tuti, a 4 bukás az 5 kellemes. Tényleg az már ps3 😀 Nem akarják megint kiadni megint HD minőségben?:DAz lenne az igazi rókabőr. A HD meg 1920x1080nál kezdődik nálam, nem pedig 720p-nél.Végezetül annyit talán a témához, hogy eddig rendben volt, hogy tudtuk mivel fogunk tuti játszani a következő években: Gran Turismo 10 FF 123 MGS 10.De lassan már arra se veszik a fáradtságot, hogy régi bejáratott címeket tovább vigyenek, csak “”HD-sítik””.PS4-en meg majd megveszik megint, mert ott meg megint HD-sítik a HD-sített HD…. na f.szom XD”

 29. Hú, de nagy collection… És a többi? -.-‘

 30. 2db játékot kollekciónak nevezni…

 31. Nahh, ez az amit újra megjelenési napon veszek.

 32. mar ertem …

 33. 4es rész már nem is volt olyan jó 🙂

 34. És állítólag felveszik újra a hangokat, tehát új szinkron is lesz.

 35. A 4. rész gondolom már nem fért rá a bluray-re … lol

 36. még HD-síteni sem kéne ezt a két játékot mert már akkor meghaladták a korukat 🙂 persze mindenképp befizetek a két klasszikusra, főleg hogy a 3. rész feléig jutottam csak el annyira idegroncs lettem :s

 37. “””első két része, Silent Hill Collection címmel””””A gyűjtemény Blu-ray lemezén a Silent Hill 2 és Silent Hill 3 szoftverek lesznek.”” Na, akkor most melyik rész is lesz rajta? Első kettő vagy a kettő és a három?”

 38. Lehet majd bepótlom 🙂

 39. Egy ratchet és egy onimusha collection kéne már.

 40. Nagyon várom, tuti vétel.

 41. Mindenképpen megveszem, mert a másodikat nagyon szerettem, a harmadik meg kimaradt.

 42. És a 4. rész, hol marad?

 43. Lehet én vagyok a hülye és nem tudom normálisan értelmezni ezt a hírt, de ha Collection a 2. és 3. részt tartalmazza, akkor, hogy jön a képbe az első rész?