Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Silent Hill 8 – mindent úgy, mint régen

A fejlesztők szerint – bár [A http://playstationcommunity.hu/note/3703]ezt már mondták[/A] – újra visszatér a széria tradícióihoz a Silent Hill következő, nyolcadik, Playstation 3-ra is érkező része, méghozzá a kiváló második epizód örökségét tovább gazdagítva. Matthew Seymour, az új programot készítő Vatra Games főnöke egy interjúban nyugtatta a rajongókat: a 8 nem akciójáték lesz, hanem színtiszta pszichológiai horror, melyet a franchise első részei inspiráltak.Bár a bejelentéskor a rajongók kicsit hőbörögtek, hogy miért nem a megszokott Team Silent végzi a fejlesztést, Seymour bízik benne, hogy a csapata által megcélzott, történetközpontú (tehát NEM akció), elvont, misztikus hangulat elnyeri majd a játékosok tetszését. A Konami egyébként teljes felügyeletet biztosított magának a játék felett, így ha valamivel nem elégedettek, azt azonnal lecseréltetik a Vatra munkatársaival.A [B]Silent Hill 8[/B] főhőse egy börtönből szabadult alak, akinek sötét múltja fontos szerepet kap a sztoriban.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nem akcio hanem szintiszta pszichorror 🙁 na basszameg, remelem nem olyan menekulos baromsag lesz mint a sh.memories volt. tessek szeben fegyvert adni a kezbe… attol meg lehet pszicho hogy eg tudjuk vedeni maunkat, nem csak bamban loholni. a 2. resz tenyleg jo volt, remelem arra fog hajazni.

 2. Hiszem ha látom… :S

 3. Vissza olvasva a kommenteket és tudatában az utóbbi évekbenprodukált Silent Hill játékokat tekintve erről a bizonyos 8.-ik részről véleményt írni… Nagyon képlékeny még ez a dolog, hogybármit is írjon az ember ennyire előre. Ez tényleg a majd meglátjukkategória, jelenleg.

 4. Tekintve hogy Shattered Memories simán volt az 1-2 színvonalán így bizakodva várom ezt is. Yamaoka távozása meg szerintem amúgy is üdítően fog hatni, hiszen a 3 óta nagyon egysíkúak voltak a dolgai már.

 5. Csehek készítik tényleg?

 6. mi az 8-dik rész?az origins,homecoming nagyon mellék ág volt(mert úgye ViceCity..San Andreas sem Fö részei voltak,persze szerintem ezek jobbak voltak mint a számozott részek)Silent Hill a 4-es részig nagyon jó game volt..utánna meg sz@rnak se hivták…nekem speciel az 1-es rész volt a best…pedig az még ps1..de hangulatban verte még a ps3-t is(csak a balalajkás cimadó zenére gondolok,és jól esö borzongás tölt el)1-4részek vonalát kellene vinni(nem a gyagyás filmnek,aminek semmi köze a Silent-hez)..gyerünk Konami,ez ne szúrd el mint MGS-t

 7. Hiszi-a-Piszi, meg HakapesziMaki….

 8. Nem fűzök hozzá nagy reményeket. Egy párszor már próbálták felmelegíteni a káposztát – sikertelenül-.Ha már pszichológiai horror, akkor: Amnesia – The dark descent. Ettől tutira nem alszol 1 hétig! 🙂

 9. Ajánlom is.Még egy esélyt kapnak…

 10. Az elso Silent Hill volt a legjobb, leghangulatosabb, legparasabb resz, onnantol lejto az egesz sorozat.

  • Bullshit bro XD a második 🙂 de mindegy az első kettő pazar a harmadik is még kb. okés és onnantól gurul a kupac 🙂

 11. Ez a Konami ellenőrzés jól hangzik, a mostani Castlevaniánál is bevált. Csak hagyjanak föl a régi részek másolásával, amióta kiadták a sorozatot nyugati fejlesztőknek állandóan ez a szöveg megy, én meg már nagyon unom.

 12. Újabb beszarás a láthatáron..hehe :))

 13. Ijesztő legyen, oszt jól van…

 14. majd meglástjuk, reméljük a legjobbakat

 15. A 2. rész a kedvencem, Room már nem igazán jött be de azért végig nyomtam, a Homecoming-ban nincs invert-tehát számomra felejtős, sajnos de Akira munkája bejött

  • A második rész a legjobb nálam, meg persze az első is. Ebben fogott meg a legjobban a sztori, a folyamatos örlődés, hogy Mary vagy Maria, a többfajta végigvitel is e köré épül. Meg a zene nagyon jól illik, még ma is akármikor szivesen meghallgatom az OST-t, jó kis track-ek vannak benne. A 3-ban meg már azt se tudom mi volt annyira nem fogott meg. Egyedül a You are not there című nóta maradt meg a 3-ból. A Room-ban jó ötlet volt hogy egy szoba a központi hely, de ha rámehettek volna a psziho-horrorra. Remélem tényleg sikerül beváltani az ígéreteket az új résszel kapcsolatban. Amúgy meg jöhetne egy Silent Hill 1-2 HD remake, A grafikai motor megvan, csak rá kellene húzniuk egy az egyben a a két rész pályáit, és én tuti venném.

   • Egy SH HD collection hatalmas lenne 🙂 A homecoming OST-je szerintem rohadt jó lett, Coldblood,Witchcraft nagy kedvencek :)A gáz az hogy a jelen generációban a múlt játékaira vágyunk legjobban xd

   • Ez így igaz!Én is várom az újat,ha valóban hozza a régi ijesztő sötét stílust!

 16. Homecomingot utáltam. Ezek a hírek biztatóak, remélhetőleg végre újra egy jó Silent Hillt kapnak a rajongók.Remélhetőleg elfelejtik végre a filmes Silent Hill-t (Homecoming), és visszatérnek az erdetihez.

 17. Szerintem ezt a sorozatot le kéne már zárni.Persze, tudom lesz 9 meg 10 meg annál is több rész majd belőle.

 18. Remélem, hogy igazán para lesz, legalább annyira mint a SH1 vagy a SH2!!! :):):)Kicsit sok van már az akciódús horrorjátékokból! 🙁

 19. meglássuk. hozzám a 4. rész volt az utolsó ami eljutott, a többi már nem érdekelt. ha ez a rész valóban vissza fog térni a 2. rész alapjaihoz, akkor esélyes lesz 1 vásárlásra. de természetesen 1 tesztet majd mindenképpen megvárok.

 20. SH2 volt a legjobb, utána az első rész!Sztem ez a rész kiba jó lesz! 🙂

 21. na erre kivi vok xp

 22. Ideje volt.Eléggé ellaposodott már a sorozat…

 23. Kíváncsi leszek …

 24. A Sh volt életem egyik legjobb horror játéka de ez idővel sajnos elkopott meg csak ment a lehúzás remélem sikerül vmi régi SH stílus.

 25. Egy ( költői ) kérdésem van! Ha minden régi ( és új ) nagy címet nyugati fejlesztőknek adnak ki, akkor a Japán fejlesztők mit csinálnak? Recskáznak?

 26. Talán újra fogok Silent Hill-el játszani? 🙂

 27. Majd kiderül végül milyen lesz.

 28. de jóóó! már hiányom van.bár jobban örülnék az eksönnek… 😀

 29. Szerintem a PS2-es részek közül is csak a 2-3-4 voltak a legjobb Silent Hill játékok. Mind a három nagyban különbözik egymástól, a The Room már inkább volt akciójáték, de felejthetetlen, egyedien művészi stílusa volt az utánozhatatlan horrorelemekkel. Ami ezután következett ( Origins, Homecoming, Shattered Memories ) az csak halvány emléke annak ami a valódi Silent Hill volt. Jó játékok, nem arról van szó, csak nem tudtak felnőni a Silent Hill szériához. Ebből is a Shattered Memories volt a legnagyobb bukta. Azon kívül, hogy a pszichológiai teszteken megadott válaszok némileg befolyásolták a történéseket, semmi érdemlegeset nem tudok hozzáfúzni. Lineáris, rövid, ronda.De a betétdal , na az viszont nagyon jó. Kár, hogy ehhez a béna SH játékhoz mellékelték azt a nagyon jó zenét.Ami pedig a Homecoming-t illeti, még eléggé az elején tartok, szinte csak most kezdtem el és eddig tetszik.

 30. Na erre kíváncsi leszek. A SH már régen nem horror. Majd talán most sikerül visszatérniük a régi SH hangulathoz.

 31. hmm…Még soha nem vittem végig egy Silent Hill-t sem.Asszem itt lesz az ideje.

  • Én meg pont forditva!Az 5. rész felénél végleg otthagytam Silent hillt.

   • Ez azért talán megérdemel egy esélyt. Tetszik,amit ez a tag ígér a játék stílusáról,csak legyen is úgy. Aztán nem árt,ha ezen felül jól valósítják meg az ígéreteiket,mert ha nem tévedek,ők inkább akciójátékokban vannak otthon. Meg nem is japók… 🙂

  • Pedig a második rész klasszikus. Reménykedek, hogy talán nem rontják el ezt az új részt…