Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster – túl a 250 ezren

Hamarosan mi is nyomhatjuk.

Az Atlus bejelentette, hogy a Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster boltoknak kiküldött példányai és digitális eladásai átlépték a 250 ezret.

A visszatérő klasszikus “Digital Deluxe” kiadása is elérhető lesz, amellyel pár nappal korábban lehet nyomni a mókát, illetve tartalmazza a “Maniax Pack” csomagot, amely a Devil May Cry széria főhősét, Dantét tartalmazza vendégkarakterként. A “Chronicle Pack” ingyen letölthető egyébként, ebben pedig a Devil Summoner sorozat Raidouja van benne. A fentiek mellett egy könnyebb nehézség is elérhető a “Digital Deluxe” verzióban, extra pályák, valamint egy zenepakk.

Dante a 2004-ben kiadott Shin Megami Tensei III: Nocturne Maniaxben volt vendégkarakter, amely az eredeti Shin Megami Tensei III: Nocturne után egy évvel jelent meg Japánban. Ez a verzió szolgált az amerikai és az európai lokalizáció, a Shin Megami Tensei: Nocturne alapjául – nálunk Shin Megami Tensei: Lucifer’s Call néven futott. A hamarosan megjelenő feljavított kaland a 2008-as Shin Megami Tensei III: Nocturne Chronicle Edition alapján készül, amelyben Raidou Kuzunoha volt vendégfigura a Devil Summoner 2: Raidou Kuzunoha vs. King Abbadon című játékból. A “Maniax Pack” megvásárlásával megjelenik egy “New Game ~Maniax~” opció a főmenüben, amellyel minden Raidou Kuzunohával látható jelenetben a karakter helyett Dante szerepel majd amellett, hogy a nyitófilmet is módosítja. A remaster Dante “Son’s Oath” képességéhez egy “Pierce” hatást is kölcsönöz.

Shin Megami Tensei (korábban Revelations, Japánban pedig csak Megami Tensei) 1987-ben indult, és főként szerepjátékokból, valamint azok alfajaiból áll. Ennek a sorozatnak a spin-offjaként indult a Persona is, amely azóta külön ággá nőtte ki magát.

A feljavított, 2003-as klasszikus bővített változata május 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, míg a “Digital Deluxe” tulajdonosai május 21-étől nyomhatják. Japánban 2020. október 29-e óta érhető el.

Hozzászólás