Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Sherlock Holmes: The Awakened – friss előzetes

Miféle játszma ez?

A Frogwares bemutatta a Sherlock Holmes: The Awakaned remake-jének új előzetesét, ami játékmenetet is tartalmaz. A 2006-os, azonos című nyomozós kaland teljes újraalkotását “jelentősen át is írják”. A program elkészítéséhez sikeresen zárult egy Kickstarter-kampány, hogy a végső produkciós költségekhez meglegyen a finanszírozás a rajongók és érdeklődők részéről.

A történet szerint az ifjú Sherlock első nagyobb ügyét vállalja el John Watsonnal, újdonsült asszisztensével. Az egyértelműnek tűnő, eltűnt emberrel kapcsolatos eset hamar bonyolulttá válik, a középpontban pedig egy ördögi, Cthulhu-imádó szekta összeesküvései állnak, akik egy ősi próféciát akarnak megvalósítani. A duó a viktoriánus Londonban, egy svájci pszichiátriai intézetben, New Orleans mocsarainál és a skót felvidékeken próbálják szétválasztani a valóságot az emberfelettitől, és megállítani ezt az őrületet.

Az alkotók kitértek arra, hogy, ahogy a Sherlock Holmes: Chapter One-nal is tették, ez a történet is remek arra, hogy megértsük, miért lesz az a legendás nyomozó, aki. Már korábban is gondoltak a remake-re, de a háború most rákényszerítette őket, mivel így kiszámíthatóbb munkák várnak rájuk, amire igazán szükségük van ezekben az időkben. Semmit nem használnak fel az eredetiből, és új játékmechanikák mellett új szinkront is rögzítenek. Ez teljesen friss élmény lesz, amiben a központi sztori és az ügyek maradnak nagyjából érintetlenek. Azért is íráj úkra egyébként, mert így közvetlenül folytathatják majd a fiatal hős kalandját, ami eredetileg egy különálló cselekmény volt.

A játék PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is megjelenik 2023 februárjában.

Hozzászólás