Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Sherlock Holmes: Chapter One – november közepén jön PS5-re

Pár héttel később pedig PS4-re.

A Frogwares bejelentette, hogy a Sherlock Holmes: Chapter One november közepén jön PS5-re, amit a PS4-es megjelenés pár héttel követ majd.

Öt fő küldetés lesz a móka során, amelyek egy folyamatos történetté állnak össze. Emellett 30 mellékfeladat lesz, amelyek közt vannak olyanok, amelyek ugyanannyira hosszúak mint a fő sztoriban lévők. 12-15 óra lesz mellékfeladatok nélkül lenyomni a játékot, és 40-50 óra, ha szeretnénk mindent megtapasztalni. Az élmény nyílt világú, és az első fő küldetés teljesítése után be lehet járni a szigetet, és mi dönthetjük el, hogy mit és mikor csinálunk. A legtöbb sztorivonal több befejezést kínál, és magának a központi narratívának is eltérő befejezései lehetnek – pláne, ha rossz gyanusítottat vádolunk meg.

A kaland fontos részét képezik az álcák: új ruhákat venni vagy találni lehet, ezekkel pedig el lehet nyerni különböző közösségek bizalmát, be lehet jutni velük lezárt részekre vagy simán csak személyre lehet szabni főhősünket: ruhákat, kalapokat, szemüvegeket lehet találni és a szakállát is lehet módosítani. Sőt, sebhelyeket, horzsolásokat és ráncokat is fel lehet aggatni figuránkra. Holmes villája is dekorálható lesz, és a berendezést is – az álcákhoz hasonlóan – megvenni, megtalálni vagy jutalomként megkapni lehet.

Az alkotás november 16-án PlayStation 5-re, majd pár héttel később PlayStation 4-re, és a nyomozós kaland egy fiatal Sherlock történetét tárja a rajongók elé, aki a legenda ifjú, arrogáns és naív oldalát testesíti meg. Emellett John Watson “elődjét”, a rejtélyes Jont is megismerhetik. Most kikerült egy új előzetes, valamint egy mélyebb betekintés a játékmenetbe.

Hozzászólás