Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Shenmue – Yu Suzuki előadást tart játékáról

Nyugodtan lehet kultikus játéknak mondani a Dreamcastra megjelent [B]Shenmue[/B]-t, mely egy GTA-szerű életszimulátorként (nemes japán felfogásban persze) aposztrofálható. A Shenmue sorozatnak indult, de sosem fejeződött be…A GDC 2014 szakmai rendezvényen a játék rendezője, Yu Suzuki tart majd előadást nagy digitális álmáról. Szavait a PS4 architektúrájának tervezőmérnöke, Mark Cerny fordítja angolra.(Nemrég olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint a Shenmue állítólag PlayStationön folytatódik. Cerny láthatóan nagyon puncsol ez ügyben Suzukinak…)

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Hm, ha a Shenmue folytatást sikerülne tető alá hozni PS4-en, az nagy presztizsnövekedéssel járna a Sony-nak. Még akkor is, ha hozná a játék a szokásos anyagi bukás szintet.

  • Sajnos lehet hogy még annyi érdeklődés sem lenne mint anno az első két rész iránt. Egyre inkább a gyors pörgős játékok uralják a terepet.

 2. Na én végig toltam mindkét részt, felejthetetlen. A sikátoros harc vagy 100 ellenfél ellen, az mai napig etalon.

 3. dream és xbox játszottam a játékkal(xbox megvolt), de engem sehogyan sem tudod elragadni a világ, talán a grafikája ami a korát megelőzte, ezért jött be . Őszeségben én unalmasnak találtam a játékot .

  • Időt kell neki hagyni, az tény hogy nem egy Call of Duty ahol másodpercenként történik valami… ez más. Viszont annyi mindent csinálsz benne hogy az hihetetlen.

 4. Meg gondoljunk csak a Yakuza sorozatra, ami ugyebár a Shenmue szellemében építkezik már évek óta, és megjelent eddig 5 hivatalos rész és három spin-off!Úgy hogy van igény a minőségi Japán Openworld játékra, csak jól kell belenyúlni.Aproppó Yakuza, kedves Sega igazán kiadhatnád a következő játékokat is:5, HD collection, és a készülő Isshin-t (ha már a Kenzan!-ra lusta voltál kiadni)

  • Annyi helyen olvasom ezt téves yakuza és shenmue párhozamot, amit segás fanok kezdtek el terjeszteni spontán, aztán többen az internet komájában bedőltek ennek a párhuzamnak . Két játéknak köze nincs egymásnak, még a spiritual successor jelzőt sem lehetne hozzá tenni, mint a demon – dark souls esetében .

   • Igen ezt én is így érzem. Beszereztem a Yakuza 4-et mert hogy a Shenmue fanoknak tetszik, hát nekem nem jött be.

 5. Áhh ez már annyira nyilvánvaló hogy a következő Shenmue játék Playstation-re jön, mint annak a rendje.Legyen az 3.rész, reboot, vagy HD remake, ezek mind borítékolhatók hogy PS exkluzív lesz.Suzuki szeretni PS, Mark Cerny lesz a tolmács… Szinte nyílt titok az egész!

 6. Bárcsak folytatódna. Valóban megelőzte a korát, de sajnos bele is bukott ebbe a megvalósításba, rengeteg pénzt felemésztett a projekt.

 7. Shenmue-nál is jobban érdekel, hogy a Yakuza Ishin kap e angol verziót…

  • A Yakuza és a Shenmue sorozat is mindenképp kell az EU-ban is ps4-re, ha ez nem így lenne, egy világ összetörne bennem.. 🙁

 8. Yu Suzuki az Isten,és Shenmue az ő földi helytartója! Cerny pedig mennybe mehet ha megvalósítja az álmunkat!

 9. Dreamcastom sose volt, így örülnék, ha jönne PS-en is, mert csak jókat hallottam a Shenmue-ról. Japán gameket meg amúgy is imádom. 😀

 10. bárcsak kiadnának végre egy HD kollekciót is..

 11. De jó is lenne ha PS4-en folytatódna. Mekkora dobás lenne….

 12. “Számomra ez a “”japános””gta sokkal jobban szerethetőbb mint a nyugati.Egyre jobban reménykedek ,hogy folytatódik a sorozat,csak óvatosan modernizálják,ne legyen egy agyatlan openworld-ös lövölde ez is,maradjon meg a Shenmue olyannak amilyen!:)”

 13. PS4 vétel lebeg a levegőben. ^^

 14. az első rész remake is jó lenne!

 15. Adná az ég, hogy ps4 -en folytatódjon!