Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Shenmue III – pár megnyugtató” részlet a játékról”

A Game Watch Japan egy érdekes interjút osztott meg a [i]Shenmue[/i] széria alkotójával és a [b]Shenmue III[/b] rendezőjével, Yu Suzukival, amely talán megnyugtatja a tegnapi előzetes után sokkhatás alatt álló rajongókat. A fontosabb információk pontokba szedve az alábbiak:- A rövid ízelítő valós idejű, játékbeli grafikát ábrázol.- Minden karaktermodell ideiglenes és változhat.- Az arc animációkat ideiglenesen beépítették, de körülbelül egy hónappal ezelőtt kivették őket. (Ami megmagyarázza a fura kifejezéseket.)- Az ízelítőt kifejezetten a Gamescomra csinálták: magán a rendezvényen, illetve a Tokyo Game Show-n már nem lesz semmi. Azonban jövőre teljes erővel indul a promóció.- A Deep Silver nemzetközi kiadója lesz a játéknak – Japánon kívül -, költségvetést és promóciós támogatást biztosítva. A japán kiadó még nem dőlt el.- Suzuki, ha lehetséges, folytatná a sorozatot egy [i]Shenmue IV[/i]-gyel.- Suzuki nem szeretné erőltetni a sztori befejezését a [i]Shenmue III[/i]-ban.- A [i]Shenmue III[/i] körülbelül 30 órás lesz.- A harci motort a semmiből építik fel, és szemben a [i]Shenmue II[/i]-vel, nem a Virtua motor hajtja majd.- Gondolkodnak egy rendszeren, amellyel telefonhívásokat lehet lebonyolítani a [i]Shenmue[/i] és a [i]Shenmue II[/i] karaktereivel.- Suzuki szeretné, ha a lehető legtöbb eredeti szinkronszínész visszatérne, de vannak, akik már visszavonultak. Shenhuának például új hangja lesz.- Az első két rész zenéjét valószínűleg újra felhasználják.- A Deep Silverrel kötött új kapcsolat erős, és a célja, hogy az eredeti KickStarteres terveken túl növelhessék a [i]Shenmue III[/i] élményt.A [i]Shenmue III[/i] 2018 második felére várható PlayStation 4-re.[i]Forrás: [a http://game.watch.impress.co.jp/docs/interview/1076791.html]Game Watch Japan[/a], [a http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1422586]NeoGAF[/a][/i]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Remélem, hogy a játékmenet pörgősebb lesz az első két részben látottaknál.

  • Ennek a játéknak ilyen a stílusa. Bár lehet hogy az új idők szavának engedve feszesebb lesz a játékmenet. A lényeg hogy legalább annyira legyen változatos mint az első és a második rész…

 2. Az arcmimika feljavítására felkérték a BioWare stúdiót XD

 3. Lehető legjobban várt játék nálam legalább is, természetesen az FF7 remake után!

 4. Aki AAA minőséget vár a grafikától lehet, hogy csalódni fog. Tudni kell helyén kezelni a dolgokat, egy kultikus, üzletileg megbukott játék folytatásáról van szó, nem fognak 50-100 millió dollárt beleölni. Legyen jó a sztori, jó szereplőkkel, hozza a régi részek hangulatát, ez a lényeg.

 5. Amúgy sajnos én is kevés esélyt látok rá hogy jövő év vége felé megjelenjen. Végül is nem baj ha majd csúszik a megjelenés csak szuper játékot kapjunk, ami ismét újra írja a videojáték történelmet…

 6. Meglátjuk . Bízom benne , nagy csalódás lenne .

 7. Az sem érdekel ha Barbi és Ken játsza el a főbb szerepeket,pislogás nélkül,műanyag arccal.Csak a story üssön keményen! Bizom Suzuki mesterben!

 8. Nem vagyok videojáték fejlesztő, de kizártnak tartom, hogy ebből 2018-ra bármit is összekalapáljanak. Karakterdizájn, mimika meg full kretén. Van rá számtalan példa, hogy alacsony büdzséből szép és igényes játékot lehet készíteni, ez addig nem az.BTW ha ez tényleg 2018-ra megjelenik, akkor már rég meg kellett volna jelentetniük a 1-2 HD feldolgozását, vagy legalább bejelenteni. Kétlem hogy több milliós eladásokat tudnak produkálni a mai játékosoknak. Játszottam én is akkor, de totál kimaradt a dreamcast hiányában. Így meg ha nem lesz egy HD kiadás, akkor értelemszerűen ne is számítsanak rá, hogy én a 3. részt megveszem.

 9. Hááát meglátjuk mire jutnak bő egy év alatt. Húzzanak bele. Van min dolgozni. Reméljük hogy elérik az elvárt minőséget, mert az a trailer nagyon gyenge lábakon állt.

 10. Nem kicsit tűzoltás szaga van, de azért várjuk a játékot. Az első két epizód akkora kedvenc volt, hogy kötelező nekimenni ennek is.