Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Shenmue III – fityiszt kapnak a kickstarteres támogatók

Friss hír videojátékos berkekben, hogy a PlayStation 4-re is készülő [B]Shenmue III[/B] fejlesztéséhez a Kickstarteren pénzt adományozó [I]jóarcok[/I] ÁLLÍTÓLAG nem kapják meg a játékhoz bejelentett Season Pass tartalmakat. Azaz hiába adakoztál jó előre, hogy a kaland elkészülhessen, jófejségedért csak az alapjátékot húzhatod be, a további kiegészítő tartalmakért – melyeknek már eleve a léte is felháborító ezen game esetében -, vagyis a Deluxe verzióért majd szépen fizetned kell.Gondolom emiatt majd lesz némi felháborodás a támogatók részéről, de ez még nem indult be…

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Faszrahúzás lvl. 9999.

 2. ehhez azért pofa kell bazmeg…

 3. Darkest Dungen is Kicksterteres és fizetős dlc jöttek hozzá. Az nem gáz. Értem én, hogy előre nem tervezték a DD-nél

  • Nem a Kickstarter + DLC kombóval van a gond, hanem a pofátlansággal, ami ennek a nyomorult játéknak még pluszban rombolja az ázsióját.

   • Aláírom elfogult vagyok nagyon is, deÖsszegtöl függően kapnak pluszt a jobban tejelők mondjuk valami fizikai cucc formában mert a teljes játék oké?! Aztán a dlc annyira durva tartalmi kiegészítő lenne?

 4. Ez a kickstarter egy fantasztikusan kitalált bizniszmodell.Egy játék fejlesztését a játékosokkal finanszíroztatják majd a nulla forintos önerőből előállított terméket piacra dobják.Színtiszta nyereség bukni nem is lehet rajta

 5. Majd dlcben lesz a true ending.

 6. Meg dlc is lesz…….

 7. Nálam nagyobb Shenmue Fan nem nagyon kell, Dreamcast-en a 2 részt minimum 10x végigvittem és imádom a sztorit a szereplőket stb, de valahogy ez a harmadik amennyire vártam annyira nem várom most már:(Valamikor biztos beszerzem a sztori lezárása miatt is, hogy mi lesz, de nem első napos lesz az biztos!

 8. 2002 óta várom a 3. Részt!! Úgyhogy fizetek amennyit csak tudok érte 😀

 9. Végül is a kickstarter csak az alapjátékról szólt, nem deluxe-ról meg dlc-kről, szóval elvileg oké, de azért ciki. Mondjuk még nem tudni, mi lesz a season pass-ban, de túl nagy dolgokat nem várok.Nem tudom, milyen lesz a végleges játék, de az előzetesek alapján nagyon ódivatú, sajnos látszik, hogy 15 évet késett. Ettől függetlenül engem nagyon érdekel, hamarosan végigviszem az első két részt, és akkor jöhet a folytatás.

 10. “””melynek már eleve a léte is felháborító ezen game esetében”” Miért ?!?! Amúgy maga teljes sztori valóban nem elegáns… finoman szólva.”

  • Megértem, hogy totál rá vagy izgulva erre a címre évek óta, és a sírig védenéd, de próbálj meg egy kicsit a függöny mögé nézni.

   • Konkrétan 2002 óta várjuk hogy normálisan le legyen zárva a történet. Eredetileg több mint három részesre tervezték (azt hiszem 6 rész volt betervezve első körben) de most már elég lenne az is ha ezzel kapna egy korekt befejezést.

  • Mert egy olyan játéknál plusz fizetős tartalmat tervezni és kiadni, aminek egyrészt az előállítási költségé(nek egy részé)t úgy koldulták össze, másrészt a végső produktum minősége is kétséges több, mint pofátlanság.

   • Gondolom úgy vannak vele, hogy a rajongók úgyis kifizetik a dlc-t. Ha nagyon pofátlan a kiadó, akkor kivágnak egy mellékes fejezetet a teljes játékból, és azt adják dlc-ként. Ingyen pénz. :)A koldulással nem értek egyet, a közösségi finanszírozás tök általános dolog manapság, plusz anélkül valószínűleg nem is lett volna semmi ebből a játékból.

    • “A trailerekből az látszik, hogy erősen “”autentikus”” Dreamcast-szerű dizájn rittyentettek a játék alá, szóval ha már ez a filozófiájuk, akkor ne legyen már DLC, csak azért, mert a mostani generációban ez lett az alapvető üzleti modell. Mondjuk ha igazán trollok akarnának lenni, akkor az utolsó fejezetet DLC-ként adnák oda, hogy nesztek rajongók, ha fizettek, megtudjátok, hogy kerül pont a sztori végére :DElnézve egyébként a minőséget, nem hiszem, hogy a kickstarteres finanszírozók és a nosztalgiavonaton utazókon kívül túl sokan beruháznának erre. Régi dicsőség ide vagy oda, ez a mostani rész a nap végén továbbra is egy indie játék.”

   • Oké így jogos amit írsz. Félreértettem.

 11. Amennyit összetöketlenkedtek ezzel a nyomorult játékkal, nem is tudom mi lenne az rosszabb: az, ha végre tényleg megjelenne, vagy ha hagynák a fenébe az egészet.

  • Maga játék nem nyomorult (legalább is az első két rész nem volt az) inkább akik körülötte vannak azok szerencsétlenkednek néha.

 12. Ez még vissza fog nyalni Suzukinak .