Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Share Play – vigyázz, kinek adod át a kontrollert

A világ törvénye, hogy ahol a segítőszándék és annak eszköze megjelenik, ott az ártó is felüti fejét. A lehető legkeményebb módon tanulta meg egy Youtube-er, miért ne használja a PlayStation 4 Share Play funkcióját egy idegennel.A videó alatt elmondja, hogy a személy az ő ismerősének ismerőse volt, ezért bízott meg a nem túl biztató ID-vel rendelkező “KirmitTHEfrog” játékosban. A videót a Bungie is megosztotta e hét csütörtökén.Azt írták keresnek egy módot arra, hogy az ilyen megbánható törléseket kevésbé véglegessé tegyék, valamint figyelmeztetnek arra, hogy jobban vigyázzunk Guardianunkra, ne szolgáltassuk azt ki online trolloknak, valamint a kutya se lépjen rá a kontrollerre. Az erősebb idegzetű olvasóink a 13. perc körül láthatják a borzalmakat, majd a játékost hallhatjuk amint realizálja veszteségét.[YOUTUBE]_QwERUow9lY[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. részvétem… 🙁

 2. féregség*

 3. Mekkora féregaég. 🙂

 4. Anyuka irja a leirasban: Azota tultettuk magunkat a dolgon, Henry nagyszeruen erzi magat. Nincsenek aldozatok, csak egy lecke az elettol.

 5. Ugy sajnaltam a vegen szegenyt amikor elkezdett sirni.Barcsak osszefuthatnek egyszer egy ilyen buzival akinek ez a szorakozasa, hogy masnak kart okoz. Élvezet lenne … ujjujjuj

 6. “Én is sajnálom a srácot, nekem még “”csak”” egy 26 os karakterem van, meg néhány legendary fegyver és páncél, de rosszul lennék ha valaki törölné.Ez amúgy ilyen direkt iskolai szívatásnak néz ki, pontosan tudta a srác, hogy mit, hogyan kell törölni, szét ütném az ilyet.Egyébként nem értem, hogy miért nincs a gépen is egy biztonsági mentett állás, csak a szerveren… A karakter törléshez meg jelszót kellene beírni, share play nél pedig nem mentené el a játékállást csak akkor ha ezt a tulajdonos jóváhagyja miután visszakapta a játékot, és meg van oldva. A mindent megosztani akaró fészbúkos társadalom meg ne csodálkozzon ha “”támadás”” éri, az emberek többsége irigy, meg “”poéngyáros””.”

  • Ott a pont

  • “””Egyébként nem értem, hogy miért nincs a gépen is egy biztonsági mentett állás, csak a szerveren””- Azért, hogy ne lehessen fegyvert duplikálni. Ha lenne saját mentésed amivel bármikor felülírhatod az eredeti játékállásodat, akkor simán megtudnád csinálni, hogy az ultra ritka fegyvert amit találtál odaadod egy havernak, kilépsz és felülírod az állást egy régebbivel ahol még nálad is ott a cucc és máris mindkettőtöknek meglenne :)”

   • Ez pl. simán ment a Borderlansben. Eldobtál valamit, kolléga felvette, Te kiléptél mentés nélkül, a társ mentett, aztán mindkettőtöknek megvolt ugyan az a motyó.

    • Jaja, de ha játék online ment, akkor hiába lépsz ki/fagy le a játék mentés nélkül, a karakter online marad pár pillanatig majd elment mindent a szerver veszteség nélkül

   • Oda lehet adni fegyvert valakinek? Erről nem tudtam eddig. A megőrzőbe be lehet rakni mindent azt tudom, de azt csak az én karaktereim tudják használni, másnak nem lehet küldeni, vagy igen?A share playnél az én karakteremmel játszik a másik nem a sajátjával, hogy tudja duplikálni a fegyvert?

    • Őszintén megmondva nem vagyok teljesen képben Destiny szempontjából, de az ilyen játékoknál a trade lehetősége alapnak tűnik számomra, de ha az nincs is, még ott a mentés hack-elése PC segítségével, ezzel hogy a játék nem a konzolra ment, ez elkerülhető 🙂

 7. Én pár nappal ezelőtt töröltem a 31-es karakteremet pedig már a raid gaer is megvolt hozzá 🙂 . 0-20 kb 8 óra felhúzni , utánna meg még pár óra strike és megvan a 31 . Az exo fegyókkal már más a helyzet . Egy vexet , vagy egy gjalahornt lehet egy fél év alatt se kapsz meg 🙁 . Én magamnak töröltem a karakteremet de még így is sajnáltam . De ha valaki más csinálja , áhhh . Bárcsak lenne egy jólelkü hacker , és jól megsz***ná a k**ög KiritTHEfrogot .

 8. Amikor elkezdett sírni akkor ereztem at mit érzett. Szegénynek kedvenc karaktere örökre odalett.Fiamat jutatta eszembe mikor a verdas lufija elszállt es nem tudta elfogadni hogy az mar sanyi. Percekig nézte ahogy tavolodik es sirt hogy menjunk utanna.Virtuális vesztes ez a karakter de egy gyereknek a karakter számított nem a bele olt órák mennyisége….gondolom.

  • Szar érzés nyilván, de ő ebben kellett, hogy tanuljon! Ez van, ilyen az élet. Nem szabad idegenekben megbízni, sokszor még a közeli ismerősökben se, de ebbe ne menjünk bele.

 9. meg a dying light release elott par nappal lattam olyat twiccsen, hogy az a par ember aki megszerezte a lemezt mondta/irta hogy penzert adnak share playt, es megadtak hova kuldjek paypalen. mindenki kap fel orat asszem. kemeny mi. en figyeltem volna a fejlemenyeket, de banhammert kapott. rafkos otlet az biztos. vicces volt az is, hogy nem tudtal streamet normalisan nezni mert sorra tuntek el :Da cikket illetoen, hat igen, elso store elmenye biztos megvolt szegenynek, dehat nezzuk el neki ilyet csinalni…chhh. fiatal naiv

 10. Hibáiból tanul az ember…

 11. Valakinek nagyon útba volt a gyerek.

 12. “A másik meg úgy védekezik, hogy ő csak optimalizált…Majd jön egy patch, amiben korlátozni lehet a “”share jogokat””. Vagy majd a PS5-ben benne lesz, ha addig nem növi ki az emberi társadalom ezt a “”mindent megosztok ami csak van az életemben”” dolgot.Ez meg nem tragédia. Nekem a Ratchet 3 mentésem szállt el a főellenség előtt. Kezdhetek mindent előröl.”

 13. “Erre mit írjak? Evvan, nem kell minden félhülye vérpistiben megbízni. Akkor sem, ha “”haver”” az illető… Ennek ellenére megsimizném a kiskölök buksiját, és megkérdezném, hol lakik a buznyák troll. A kontroller nem csúszna ki egy ideig a végbéltraktusából.”

 14. Ekkora egy f@szt… 🙁

 15. nem vágom az angolt, mondott valamit az elkövető, a party csettbe utána?

 16. Hulladék az ilyen. Nem a tragédia mértéke miatt, csak maga a szándék bosszantó.

 17. jó kis milf az anyukája.

 18. Zseniális! így lehet elvenni a játéktól az ember kedvét vagy így születnek a tömeggyilkosok.

 19. mekkora szopóka 😀

 20. Kemény lecke, de nem is csinál többet ekkora marhaságot…

 21. Rohadék.

 22. Azér’ ez nem akkora tragédia, már azt hittem meghalt valaki… :DMondjuk én nem is vagyok benne ebben a nagy véget nem érő online multiplayeres világban, úgyhogy talán csak én nem tudom átérezni a tragédia súlyát… 🙂

  • Hát, próbáld úgy elképzelni, hogy valami amibe beletettél 200 órát és még nem végeztél vele, hirtelen eltűnik az éterbe. 😀

   • Át tudom érezni. Nekem olyan 75%-os Forza 4 mentésem lett az enyészeté. Mit mondjak, nem voltam túl boldog… Azóta visszatornáztam 60 fölé, és ha bele döglök is meg lesz a 100! 🙂

 23. Amúgy ha tényleg 11 éves én nem hibáztatom, nem tudom ki milyen volt 11 évesen, de akkor én is lehet megosztottam volna, ilyen korban azért az ember még jót feltételez a másikról még nem rontotta el az élet valósága:)

 24. Szerencsétlen,madár….:(

 25. Csóri kis srác 🙁

 26. És ez most mire is volt jó? Mármint Kirmit-akárkinek?

 27. Ne haragudjatok, de egy 10-11 éves vagy kevesebb kisrácot miért engednek ilyen gammel tolni?

  • Mert, this is murica :DKönnyebb ezzel lefoglalni a gyereket mint, hogy neveljék.

  • Ez annyira felesleges kérdés a mai világban.Miért játszhat GTA5-el? Vagy The Evil Whitin-el? Vagy akármelyik játékkal amiben ölni lehet.

  • Ezzel mi a gond? Még vér sincs benne? Amúgy meg nem tudom, de amikor nekem nem engettek vmit kicsiként átmentem haverhoz azt megnéztük/játszottuk ott mindig volt olyan szülő aki pont nincs otthon/nem érdekli stb:)

  • haggyad már, az én keresztfiam 11 évesen kb már 140 órát rakott a CS:GO-ba, és eurót keres avval, hogy eladja a fegyvereit/tárgyait a Steamen….:) más világ ez már mint amikor mi kentük a Choplifterrel C64-en…:)egyébként sajnálom ezt a srácot, szívesen állcsúcson vágnám azt a gyökeret aki ilyet meg mer tenni.

 28. “Amikor bejött ez a SharePlay kipróbáltuk Empi, Binder és jómagam.Empi ugyancsak a Destiny-ben adta át nekem a kontrollert.Én is ezzel riogattam. – Mi ez a vacak fegyver? Mindjárt eladom. 😀 :DEmpi: “”Ne ne ne! El ne add! Órákat öltem bele mire meglett.”” :DMost nem emlékszem hogy a karakter törlése is szóba került-e, de Empire ráhoztuk a frászt. :D”

 29. Én azért sajnálom valamilyen szinten a srácot. Az első digitális pofont magkapta, az tuti, hogy tanult belőle.Az viszont biztos, hogy az ilyen b*zinak a legtompább élével/oldalával állítanám bele a hátába a PS4-ét.

 30. Nem érdemelte meg, de tényleg kissrác.

  • Kukallója sincs, de streamel, videózik és idegenekkel Share Playezik azért, hogy cheateljen. Én a harmadik karaktert is töröltem volna a francba.

 31. Mondjuk nem értem a problémát, mert ha olyan szerverek vannak a bungie-éknál mint amilyennek lennie kéne akkor vagy 2 biztonsági mentése kéne legyen minden profilról és az ahhoz tartozó karakterekről így a rendszergazdának elvileg vissza kéne tudni állítani az a törlés előtti állapotokat.

 32. Megérdemelte. Így jár az, aki exploitol.És kisfiú, nem pedig nő. 11 éves srác, az anyja profilján található a videó.

 33. Ez nagyon nagy geciség, az ilyen embereket verném úgy agyon hogy hónapokig kórházba vergődjenek.

 34. Ez szívás volt, felhőből nem tudta visszamenteni a mentést?

 35. Öcsém ezt benyalta szerencsétlen…

 36. Szegény kisfiu 🙁

 37. Erre mit lehet mondani? Az utcán sem adom oda a barziloknak a telefonom játszani mert megkérnek rá, de legalább most megtanulta.

 38. Pécsett kevesebbért is öltek már embert.