Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Shadow of the Tomb Raider – elérhető az ingyenes trial

A Square Enix PlayStation 4-en is elérhetővé tette a [B]Shadow of the Tomb Raider[/B] ingyenes trial opcióját, ami gyakorlatilag demóként funkcionál. A trial a game legelejébe enged betekintést, és ha utána megvásárlod a szoftvert, onnan folytathatod a bulit, ahol abbahagytad.[YOUTUBE]GJBgpwwaVi4[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

  1. Nekem annyira bejött, hogy meg is vettem, pedig a 2 után abszolút nem érdekelt. Ráadásul akkora leárazást nyomtak rá (10500 ft, pluszosoknak egy ezressel még olcsóbb), hogy vétek lenne kihagyni.Nagyon sajnálatos, hogy manapság egyre kevesebb a demo.

    • Én 8ezerért vettem pár hete használtban.Rohadtul esik az ára! Valamiért a kutyának se kell pedig nem tűnik rossz játéknak. Na majd az RDR2 után belekezdek.

  2. Ennyiért mennek használt lemezesen is, szóval ráérek megvenni majd ha valaha végzek a RDR2-vel….

  3. Le se szedem

  4. Méltatlanul alulértékelt játék a SOTTR. Tegnap játszottam ki 100%-ra.Tulképp nekem azért tetszik jobban mint a TR2013 és a ROTTR mert ebben nagyobb hangsúlyt fektettek a tombokra, a fejtörőkre, felfedezésre és harcból van jóval kevesebb, szimpatikusabb a dzsungel mint a szibériai vadon, a sztori és a karakterek is kicsit emlékezetesebbek és ami a legjobb a SOTTR-ben a harc, és végre a képélesség is jobb mint az előzőben.Sajnos azonban még mindig input laggos mint a Rise és a képfrissítés is eléggé rossz pl. Paititiben.

    • Biztos hogy meg fogom venni,csak egyszerűen nincs időm mindenre. Állítólag nagyon,a vártnál sokkal gyengébben fogy,pedig tényleg minőségi darab. Mexikó,a Halottak napja-fesztivál egyszerűen elképesztő,annyira szép és hangulatos,és valóban,a harcrendszere egy órányi játszás után simán jobb,mint a Rise…10+ órájában. 🙂

  5. Már túl is vagyok rajta. Bődületesen szép cucc,a zene odaver,a hangulat remek,ha valaki hezitálna,szerintem próbálja ki. Engem meggyőzött,most 55% engedmény van rá,Spider-Man vagy ez,holnapig eldöntöm!

  6. Egy próbát megér. Köszi