Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Shadow of the Colossus – hangulatos előzetes a remake-ről

A Sony TGS sajtótájékoztatója alatt a [b]Shadow of the Colossus[/b] [i]remake[/i] teljesen új előzetese is kikerült, bemutatva a játék középpontjában álló lényeket.A klasszikus 2018-ban érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.[youtube]ehKdgj-wZpQ[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Az a helyzet , hogy szerintem a játékiparban sem tudnak már nagyon újat kitalálni! Nem mernek kockáztatni mert már ez is csak a pénzről szól sajnos! Én a GTA 5-el voltam úgy hogy piszkosul vártam milyen fasza lesz és közben elég gyengus lett a San Andreas után! Azt nem értem, hogy ami benne van egy előző részben azokat a dolgokat miért nem lehet bennehagyni plusz még hozzáadni ezt azt! Sokkal ütősebb lett volna! Ugyanez a Metal Gear Solid 5 is. Nálam a 3. rész az etalon! Remélem a Red Dead nem esik ugyan ebbe a hibába mint a GTA 5! Amúgy meg én örülök ezeknek a remastered cuccoknak, jó lenne egy full Metal Gear Remastered 1-4 ig!

 2. Százszor inkább ezt mint egy RE Relevations-t…

 3. Havernál belenéztünk még jó régen egy kicsit PS2-n. Nem nagyon fogott meg, ezért is maradt ki azóta is, pedig sokszor gondolkoztam rajta. Ezzel most viszont úgy vagyok, hogy érdemes lehet megvenni.

 4. TCr-el étek egyet, nem arról van szó, hogy nem férnek el meg hogy nincs elég játék, de én egy zsír új résznek sokkal jobban örülnék. Az már megint más kérdés, hogy a Team Ico milyen munka tempóban dolgozik.

 5. Édes istenem de várom!!!!!

 6. Imádtam PS2-n , imádtam PS3-on , imádni fogom PS4-en ! 🙂

  • és majd imádni fogod Ps5-ön és PS6-on is 😀

   • Klasszikus ide vagy oda, 4 évvel a PS4 megjelenése után még mindig remastered/remake-et kiadni rá az előző (vagy jelen esetben még azelőtti) generációból már elég nevetséges. Készítettek volna egy 2. részt, új kolosszusok stb stb.

    • Ezt most úgy írod, mintha nem jönne elég játék, és nem férnének el ezek a remastered címek. Másrészt a Team Ico-tól bármit várni az elkövetkezendő 20 évben igen nagy botorság. 😀

     • Pedig igaza van.Nyilván megférnek, de szerintem a játékosok nagy része jobban örülne az igényes folytatásoknak, mint a másod-harmadszor kiadott 10-20 éves játékoknak.

     • Jajj, állandóan azt olvasom a fórumon, hogy nem győzik az emberek a jó játékokat annyi van, plusz még a backlog is, erre jön néha egy HD kiadás és akkor máris szar minden, köcsög Sony! Rengeteg régi játékkal játszanék nagyon szívesen új köntösben. Mondjuk ez pont nem az, mert már ezerszer végigjátszottam.

     • “Kinek mi :)Amíg nektek “”tele van jó játékokkal”” ez a gen, addig nálam a 90%-a 5 ft-ot sem ér, egyrészt mert valami szokásos sokadik folytatás, másrészt meg a stílus nem jön be.4 éves a PS4, és bakker márciusban vettem rá utoljára játékot! Gyakram már a híreket sem olvasom el, elég ha csak a címére ránézek, és tudom, hogy egy újabb olyan cím, ami kurvára nem izgat.Természetesen az a ti dolgotok, hogy örülni tudtok egy olyan játéknak, amit már harmadjára adnak el nektek (és ahogy nézem, lesz még ilyen bőven), nálam addig csak a csalódás erősödik, mert valamiért azt hittem, hogy ez a gen SOKKAL erősebb lesz új címekben mint a PS3. Hát ez kurvára nem így van.”

     • Teljesen igazad van. Ma már 1 (valóban új) játékra jut minimun 2 újrakiadás, és ez az arány egyre és egyre csak rosszabb lesz, ha ennyien járnak tapsikolva megvenni őket. Egyes cégek már pofátlanul ráálltak erre az üzleti modellre (pl. Capcom).

     • “Nincs baj az újrakiadásokkal (habár a PS3-mas HD verziót megint kiadni, ahhoz tényleg pofa kell), mert PS3 érában is volt egy pár, viszont mellette jöttek az új és izgalmas címek, sokszor tényleg vakartam a fejemet, hogy éppen mivel játsszak.Most mi van? indie szarok hegyén-hátán, új-újra-újra kiadások megint csak hegyekben, amihez tényleg vastag bőr kell. Szaros dögunalmas folytatások (AC, COD, BF Far cry stb), amiket már PS3 időkben is mellőztem, az új “”izgalmas”” címek 5 ft-ot nem érnek annyira középszerüek, csak és kizárólag az exkluzív címek amiért érdemes PS4-et venni, viszont azok még ritkábban jönnek mint PS3 idején.A szomorú az, hogy sokan ennek még örülnek, és képesek olyan hájp vonatra sokadjára is felülni, mint pl a BF1. Alacsony az igény, és alacsony a nívó is amit kapunk, mert amíg sokan képesek olyan borzalmakkal játszani, amik még PS1 időkben is gagyinak számitana, vagy továbbra is milliók veszik a dögunalmas full szar folytatásokat, addig csak ez jön ezt kapjuk.Szerencsére nem minden kiadó tolja a szart, csak sajnos egy kezemen meg tudom számolni hányan vannak, és ők két évente dobnak ki egy tényleg jó húzós AAA címet.”

     • “””…állandóan azt olvasom…””Ugyanazok az emberek írják?Ki szarozott, meg köcsögsonyzott most itt?Látom kurvára nem ment át, amit írtam, ehelyett szépen átmentél vérpistibe és pont úgy fröcsögsz, mint akikről azt írtad, amit.Fasztkellhisztizni?”

    • Ááá minek? 😀 Bakker, nem látod, hogy ennek a sokadik bőrnek is hogy tudnak örülni? 😀

     • “Ez nem csak az újra kiadásoknál figyelhető meg. Ennyit változott 1 röpke generáció alatt a gémer társadalom igény küszöbe. PS3-n is voltak újra kiadások, de lényegesen kisebb számban és ami volt az tényleg igazi klasszikus számba ment. Biztos vagyok benne, hogy előző generációban ugyanezek a vérpisták azért köpködtek volna mert “”nem igaz, hogy nem lehet új játékot csinálni””. Most meg reszketünk, hogy ezt vagy azt adják már ki PS4-re is.”