Sekiro: Shadows Die Twice – ősszel jön az online multiplayer mód

De csak passzív formában.

A fejlesztő FromSoftware friss bejelentése szerint ősszel ingyenes frissítés (DLC) érkezik a PlayStation 4-en is űzhető akció-RPG-hez. Az október 29-én debütáló extra tartalom a következőket hozza:

  • Az első újítás a Reflections of Strength mód, mely lehetővé teszi, hogy a már legyőzött bossokat újra (és újra) megverhesd, mondjuk gyakorlás vagy kísérletezés céljából.
  • A másik kunszt a Gauntlets of Strength mód, ahol (elvileg) gyógyítási lehetőség nélkül kell boldogulni, de ennek pontos részleteiről a fejlesztő egyelőre nem osztott meg többet.
  • A harmadik friss funkció az Enter Remnants fantázianevű passzív online multi mód, mely során a playerek rövid (30 másodperc) szekvenciákat rögzíthetnek a játékból és tölthetnek fel a hálóra, melyek egyfajta segítségként vagy oktatásként szolgálhatnak mások számára: hol található valami, hol kell ugrani, mit kell használni a boss ellen. Abban az esetben, ha valaki megnézi a te Remnantodat és pozitívként értékeli azt, például életerőt kaphatsz vissza, vagy egy ingyenes Healing Gourd újratöltést.
  • A DLC negyedik újdonsága három különböző kosztüm Wolf számára: a Tengu, az Old Ashina Shinobi, valamint egy egyelőre ismeretlen dressz.

3 hozzászólás

Hozzászólás

  1. hááát, ezeknek alapból benne kellett volna lenni, nem hinném, hogy előszedném újra ezért.
    3 skin?? ejhaaa, PC-n már FF7 Remake Cloud-dal tolják, mi beérjük egy köpennyel is xD

    • PC-n a modderek már mindent is csináltak a játékban 😀 De valóban, szerintem ennek az update-nek a játék megjelenését követő fél évben kellett volna jönnie, nem pedig másfél évvel később.

  2. Klassz. Sajna még ez sincs meg. 🙁