Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sekiro: Shadows Die Twice – nemzetközi tesztpontszámok

Bár korábban arról volt szó, hogy a média is csak megjelenés után kapja meg a tesztpéldányokat, egyes nyugati magazinok máris nyilvánosságra hozták saját értékelésüket a PlayStation 4-re is holnaptól elérhető [B]Sekiro: Shadows Die Twice[/B] akciójátékról, mely a FromSoftware munkája. (Hogy hogyan sikerült ilyen hamar érdemben kivégezniük, az mondjuk számomra rejtély…) A következő, igen magas értékelések születtek:[B]IGN – 9.5Game Informer – 9Gamespot – 9Press Start – 9COGconnected – 88/100Hardcore Gamer – 4/5Attack of the Fanboy – 4.5/5Telegraph – 5/5GamingTrend – 95/100Jeuxvideo [francia] – 17/20Gamestar [német] – 4/5[/B]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. igy 3 nap játék után, elnézve ezeket a pontokat, gyanitom, hogy egyik se játszott vele túl sokat, enyhén túlpontozottnak érzem.

 2. Végre egy tökös játék, from software überalles.

 3. Jól lepontozták. Meg se veszem. 😛 🙂

 4. Nyilván nem elég ez az idő kijátszani, de!Aki ért a lovakhoz, tudja, hogy a ló felépítése, izomzata, foga, patája, gazdája, ápoltsága, arányai alapján a legnagyobb valószínűséggel mennyit ér az állat, mihez lehet vele kezdeni.Ugyanígy aki érti a játékokat és érti/ismeri az aktuális trendeket szerintem 10-20 óra játék alapján megbízhatóan meg tudja mindani mennyire jó a szavatossága. Nem kell tudnom a Gyűrűk Ura végét, hogy megmondja 150 oldal után mennyire tűnik szórakoztatónak. Aztán a végén lehet elromlik, de a valószínűség nem azt mutatja. Tehát lepontozzák és kiadják, hogy olvassák.

 5. Jó lesz ez… vagy nem. 🙂

 6. Bíztató, de a brigád(minimum) fele szerintem be sem fejezte a játékot. A Kotakunál 30 órát beleraktak és csak egy preview-ra volt elég, a teljes értékelés pedig még arrébb van.

  • IGN is szerintem pár óra után adta meg neki ezt a 9,5-et, de csak azért, hogy ne legyen balhé ebből is. 😀

   • “Értem én miért nem szeretjük az IGN-t, eléggé felszínesek, főleg a magyar divízió (én is így gondolom), de azért a tesztben az alábbi szerepel:””As I rolled credits after 50 hours of pressurized-blood-geyser executions, fantastical monster fights, split-second swordsmanship, and sprawling, secret-filled areas, I’m left with a deep appreciation for this amazing journey and the skills it demands to master it.””Szóval ha feltételezzük hogy nem hazudik az író, akkor végig tolta :)Hogy hogy jutott hozzá idő előtt az már másik kérdés…”