Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Sekiro: Shadows Die Twice – megjelenési előzetes

Az Activision és a From Software elérhetővé tette a [b]Sekiro: Shadows Die Twice[/b] megjelenési előzetesét, így az érdeklődők hangolódhatnak a “félkarú farkas” brutális kalandjára.A játék március 22-én jelenik meg PlayStation 4-re.[youtube]OqsJSeJ_0kU[/youtube]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A Sekiro mellé még idén adják oda a Nioh 2-t, és én már boldog leszek ezzel az évvel.A többi játék csak hab lesz a tortán.

 2. “Van egy olyan érzésem, hogy ha nem lenne enynire “”japános”” a From Software játéka akkor nem szólalna meg ilyen határozottan ez a kis belső hang.Várj, nekem meg azt súgja az enyém, hogy a Nioh 2-t is nagyon várod. :)”

  • “Persze azt is, meg a Ghost of Tsushima is eléggé felkeltette az érdeklődésemet az eddig látottak alapján, de ezek még “”nagyon”” messze vannak. Ez viszont már itt van a kertek alatt, azt a 10 napot csak átvészeljük valahogy. Addig be szeretném fejezni az RE2 remake-t, de kb egy hónapja játszottam utoljára, mostanában kicsit kialudt az a láng. De ez a játék majd megint képes lesz hajnali 3-kor felkelteni. :)”

   • A Ghost of Tsushimáról én még nem vagyok meggyőzve. Amit eddig láttunk abból még bármi is lehet és a Sucker Punch nem pont a közelharc programozásáról híres (mindegyik Infamous játéknak a leggyengébb pontja). De türelmesen várunk és majd meglátjuk, mert az alapok jók.

    • Engem egyelőre a látvány, a miliő és a kor fogott meg, de itt például a harc is elég jónak tűnik, bár tudom ebből még sokat nem lehet leszűrni:https://www.youtube.com/watch?v=FhqTNAlErQcÉn már nagyon régen egy Bushido Blade-szerű játékra vágyok:https://www.youtube.com/watch?v=IFZSzjSkaiEDe, hogy a Sekiro-ról is essen szó, szerintem itt egy kicsi Tenchu érzés is várható és ha ez valós lesz, akkor minden képzeletemet felül kell, hogy múlja ez a játék.

     • Ezen az E3-as videón én nem tudom eldönteni, hogy mit látunk. Ha ez gameplay akkor a kamera kezelés problémás lehet. De ahogy te is mondod a látvány, a miliő és a kor rendben van nagyon.Nagyon régóta várok egy Tenchu szerű élményre. Már csak két hét. 🙂

     • Eredetileg az volt az elképzelés, hogy Tenchu lesz a játékból. Szóval nem véletlen ez az érzés.

   • Japán túladagolást fogunk kapni idén. :)Ghost of Tsushima remélem tényleg jön idén, kövezz meg de azt kicsit jobban várom mint a Sekiro-t.

 3. Én még ezt az előzetest megnéztem, de mostantól tényleg kerülök mindent a megjelenésig.Lehet túl optimista vagyok, de szerintem ezzel a játékkal nem lőhetek/ lőhetünk mellé. Egy belső hang azt súgja: szeretni fogod! 🙂

 4. Ha itt lenne is késő volna! 22.-étől csak a hádzsime 😀