Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SEGA – mellényúltunk a Wii-s közönséggel””

A [B]MadWorld[/B] című Nintendo Wii exkluzív SEGA játék sok tekintetben egyedülállónak aposztrofálható a piacon – hihetetlen képi világát látva mindenképpen. Az erősen brutális, monokróm megjelenítést használó programot – alig van benne szín, de pl. a vér a vörös – a kiadó a Wii-s [i]hardcore[/i] gamer rétegnek szánta, azonban ez a bizonyos szegmens vagy nem létezik, vagy nem képvisel felismerhető vásárlóerőt – a MadWorld ugyanis csúnyán elhasalt a kasszáknál. A kritikusok hiába fogadták tárt karokkal az egyedi ötletet és megvalósítást, a Wii playereket nem érdekelte a szoftver: megjelenése után röviddel már féláron dobálták a szakboltok mindenkinek, csak vigye el végre valaki a készleteket.Mike Hayes, a SEGA West góréja – így utólag – úgy gondolja, cége csúnyán “mellényúlt”, amikor a Wii-s közönségnek pozicionálta ezt a játékot. Szerinte, ha egy fejlesztő “felnőtteknek szánt” szoftvert készít, akkor azt egyértelműen Playstation 3-ra (vagy X360-ra) kell kiadnia, nem Wii-re. Hibáztatni nem lehet a SEGA-t – mondja Hayes -, ők megpróbálták, de nem jött össze…(A MadWoldöt az a Platinum Games készítette, aki a Bayonetta-t is jegyzi. A stúdió következő munkája a Vanquish lesz, mely természetesen Playstation 3-ra is megjelenik.)Lehetséges opciók? A PlayStation Move! Mostanában egyre több kiadó/fejlesztő szellőzteti, hogy ők bizony portolnak majd mozgásérzékelős Wii programokat az ősszel debütáló PS3-as Move-hoz (a nagy villantásokat a 2010-es E3-ra várjuk), melyek közé simán beférne a remek MadWorld is.[GT]43756[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ez nagyon tetszik. király

 2. szerintem nem nyúltak volna mellé, ha megelőzőleg már lett volna már legalább egy tucat hasonló kaliberű játék. emlékszem mikor megjelent az első trailer nagyon sok haver mondta, hogy ez mekkora játék lesz, de ezért az egy cuccért nem fogok wii-t venni. a nintendo már csak ilyen, pedig annak idején nagyon jó úton jártak a N64-el.

 3. Újra meg kéne csinálni a gammát PS3-ra is.

 4. a müvészi gamek elhasalnak, ugy mint anno ps2-n az okami

 5. Most kiadják nagy gépre vagy nem ? Nem sírni kell, ha nem kiadni .Amúgy lehet ps3/x360 se teljesítene jól, de ezt addig nem tudhatjuk ameddig ki nem adták …….

 6. Azért az is -sajnos- hozzátartozik ehhez a történethez, hogy a SEGA három Wii-felnőtt játéka eléggé közepesre sikeredtek (ahogy lejjebb már írták is). Ettől függetlenül én mind 3at megvettem és baromi jót játszottam velük 🙂

 7. Szerintem a dolog az egyébként jó értékeléseket kapó No More Heroeson múlik. Mármint az eladásain.

 8. Havernak rendeltem be a TheHut-ról ezt a Mad Worldöt, nem is olyan régen.Kemény 1800Ft volt original. :PNincs Wii-je, de majd egyszer úgy is lesz. 😛

 9. Nos, ezek után gondolom elég nagy esély van egy portra, ami egyáltalán nem baj, a MadWorld ugyanis tényleg egy fasza játék.

 10. a wii a nagymamik konzolja, meg a kis unokáké xD

 11. Wii-s hardcore gamer réteg? Itt valamit nagyon benéztek :)Már akkor furcsa volt nekem ez a dolog, amikor felreppentek az első hírek erről a gammáról

 12. Dehogy nyúltak mellé, a Wii egy komoly platform komoly közönséggel 🙂

 13. Van sok Wii játék amivel szívesen játszanék PS3-on, remélem a SEGA is elkezd portolni párat a régiek közül is

 14. jó reggelt sega

 15. És ebben tudjátok mi az igazán vicces? Ha tényleg csinálnak belőle portot, a MadWorld lesz MAGASAN a legkomolyabb és legkreatívabb Move játék a kütyü jelenlegi felhozatalából… Szép. (itt kéne magukba nézniük a Sony belsős fejlesztőinek)Tök érdekes amúgy a nyilatkozat, mert kb 2 hónapja hintette el szintén valami SEGA fejes, hogy alapvetően elégedettek a MW és a HOTDO szereplésével is, mert bár ezen szoftverek az első hetekben csalódást keltő eladásokat produkáltak, slow burnerként bőven visszatermelték az előállítási költségüket…

 16. Ez valamiért engem se nagyon mozgat meg. Talán ha kipróbálnám.

 17. Ha portolják: Első napos vétel.Ha nem: Mélyen benyelhetik…

 18. Ha a No More Heroes után ez is kijönne, én nem tudom hova lennék a boldogságtól…Sajna nem játszottam vele, de nagyon érdekel. Bárcsak kijönne, én tuti vevő lennék rá.

 19. Szép volt, jó volt, rövid volt, de elég is volt. Amit ki lehetett hozni egy ilyen modernizált beat ’em up-ból, azt ki is hozták. Egy PS3-as port akár bele is férhetne, mert tényleg remek móka és sok PS3-tulaj van, aki kedveli a stílus klasszikus képviselőit.

 20. “Elképesztően örűlnék neki!(Az erről szóló Bayonetta poén megvan mindenkinek? “”No matter how much you ask, I’m not puttin’ a chainsaw on your arm.,,:)”

 21. szamomra egy nagyon kozepes jatek volt, az elso fel ora felejthetetlen volt aztan kovetkezett a nagy uresseg.

 22. Szerintem is nagy a valoszinusege, hogy a kulsos, kasszaknal elhasalo wii jatekok(dead space !) atsetalnak ps3 ra a move megjelenese utan.

 23. Énis megvettem annó, nekem nagyon bejött.

 24. Nekem is meg van a MadWorld és szerintem a hangulatos dizájnt félretéve egy nagyon monoton játék.

 25. persze tisztele a kivételnek

 26. és ezzel nem tolják a wii-sek? én mondom, meg se érdemlik hogy ilyet adjanak nekik, ilyen beteg hangulat meg dizájn, ez egy bizonyitvány a platformnak.

 27. Nekem megvan, nagyon bejött!

 28. Nem késő. Én megvenném azonnal.