Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Schumacher visszavárja Massát,

Michael Schumacher elmondta, hogy arra kéri Massát, ne siesse el a visszatérést, mert 100%-os formára van szüksége [B]a Ferrari első számú pilótájának.[/B]Amikor a német visszavonult, a Ferrari leszerződtette Räikkönent a helyére, Massa mellé, ám Massa időközben felnőtt Schumacher mellett és árnyékában nagyon sokat tanulva tőle. Olyannyira, hogy a tavalyi évben már Massa volt jobb pozícióban, ő harcolhatott a világbajnoki címért.Schumacher látva Massa gyors javulását bízik abban, hogy a brazil ugyan azt a formát tudja majd mutatni, mint a balesete előtt.[I]”Felipe valóban nagyon gyorsan gyógyul. Viszont most ki kell használnia az időt a teljes felgyógyulásra. Ő volt az egyes számú versenyzőnk. És ekképp szeretnénk vissza is kapni őt. Elég időt kell adnunk neki, és nem szabad nyomás alá helyeznünk”[/I] – mondta.[I]”Először teljesen sokkolt a látvány, hogy gyakorlatilag a kisöcsém egy ilyen szerencsétlen balesetet szenvedett. Amikor azonban a baleset után láttam a kórházban, már annyira jól volt, hogy odaböktem neki: hékás, gyere, focizzunk, egyszerűen csak ne fejelj'”[/I] – emlékezett.Emlékezhetünk, hogy Schumacher is volt hasonló helyzetben, amikor 1999-ben, Silverstone-ban kettős lábtörést szenvedett.[I]”Ha a pihenőjéből ő is hasonló mennyiségű motivációt tud meríteni mint én, akár jobb is lehet, mint korábban. Mindenesetre semmilyen ok nincs rá, amiért lassabb lenne majd.”[/I] – mondta.A német azt is elmondta, hogy előző csapattársaival, Eddie Irvine-nal és Rubens Barrichellóval sosem jött ki igazán, míg a Massa mellett töltött szezon felüdülés volt számára.[I]”Már akkor barátok voltunk, amikor ő még csak tesztpilóta volt. 2006-ban aztán annyira jó csapattársak voltunk, hogy közeli cimborákká váltunk. Mielőtt Felipe a Ferrarinál vezetett, a csapattársaimmal való kapcsolatom inkább nehéz és komplikált volt.”[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. had várja!

 2. Volt arról is pletyka, hogy Kimit szeretné magának megszerezni Brawn, ha Alonso megy a Ferrarihoz, nem? Én örülnék neki, mert ha jövőre jól menne a Brawn GP akkor Kimi megint az élen lehetne…

 3. hmm érdekes

 4. “””a Ferrari első számú pilótáját.””Ezt már 2008-ban is lehetett tudni, Massa két kezdő nullás futama után is őt támogatta a csapat, nem pedig Kimi-t…. Ha Todt mardt volna akkor Massa olyan másodhegedűs lenne mint a huzat!!! De nem ez történt.”

  • Mi az, hogy őt támogatta? Mindkét évben a végsőkig kivártak a csapatsorrenddel, ez nem rönó, meg merci, hogy Kimi vagy Massa jobb kocsit kapjon mint a másik.

   • “Lol ez nem rönó? Akkor mi volt schumi idejében? A ferka hozta leginkább a köztudatba az “”első”” és “”második”” számú pilóta szlogent. :)Tudod volt nekik egy M.S.-ük akivel pár vb-t összeügyeskedtek…azért olyankor kicsit sajnáltam Rubens-t, Schumi meg akkortájt vált igazi majommá amikor ünnepeltette magát miközben Barichello elengedte…”

    • Kimi-Massa éveit néztem, mivel erről szólt a komment, ha jobban megnézed.Azt hozzá ne tedd, hogy Schumi az elengedések után kb. kétszer annyiszor beTOLTA Rubenst maga előtt a célba.Nézd meg, hogy átlagban hány pont difi volt Rubens és Schumi között évenként, lol, mégis hányszor engedte el a Bari?

     • Ez így van egyébként. Bár én még mindig azt nem értem, hogy első évben megnyerte a VB-t, 6 futamgyőzelemmel, iszonyú hajrával és rengeteg dobogóval. Tavaly szenvedett, hogy most lelki okai voltak, vagy egyéb, az eredmény szempontjából másodlagos, akkor Massa-nak állt a zászló, bár Franciaországig (emlékezetes leszakadt kipufogó vezető helyről) még Kimi volt előrébb. Aztán idén a szakma is arról beszél (nem a bulvár) hogy milyen szépen, pontosan, precizen és gyorsan megy, hogy a maximumot kihozza a Ferrariból, akkor nem pofátlanság valahol ez az elküldési história, meg hatalmas Massa támogatottság? Szimpi gyerek lett a kis brazil, csak nem értem az egészet. Én még mindig úgy látom hogy Kimi jobb, de nem verte porrá Massát mint ahogyan azt mindenki várta, sőt. Szerintem jó páros, én nem változtatnék rajta. Abban HUN_GERGO-nek igaza van, hogy Todt volt aki nagyon csípte Kimi-t, és abban is van igazság, hogy ha ő lenne még mindig a főnök, ez az Alonso mizéria nem létezne most.

   • Én nem így látom… 2007-ben oké hogy egállal indulnak, de Kimi nyert. Montezemolo köztudott hogy nem szereti Kimi-t, ő mindvégig hangoztatta is hogy Alonso kell neki, de mivel Todt-nak nagyobb volt a szava és ő pedig Kimi-t akarta. Ráadásul Schumi is ellene van, volt hogy rossz taktikára tette…stb.Lényeg: csúnyán ki lett ott túrva Kimi.(szerintem)

 5. “Alonso sokkal jobb pilóta Massánál. Massa egy apuci által bekerült kőgazdag gyerek és rohadt nagy a ferrari hátszele ami addig meg is marad amíg a braziloknál fogy a legjobban az utcai Ferrari. Persze megtanult vezetni is és néha egész jól kijön neki a lépés. Nem képzelitek, hogy Schumi olyan embert fog “”támogatni”” akivel kőkeményen csatázott? (gyk. Alonso, Rai)”

  • asszem ezzel a kommenttel megdobtam a topik látogatását… 😀

   • Csatázott ő Kimi ellen is és még is úgy látszik, hogy kiteszik hiába a nagy csata nem az számítszerintem max 1 évet marad a Ferrarinál ha egyáltalán ott lesz

  • Nem t’om hogy vagy vele, de én nagy, késhegyre menő Rai meg Schumi csatára nem sokra emlékszem (1 év volt mikor 2 ponttal előzte meg végül a német). Alonsoval már más a helyzet.Ha lenne kedvem, meg időm bekopizgatnám ide a rajongók, meg a szaksajtó véleményét, hogy mit mondtak egy Massa-Kimi párosról a finn odaigazolása előtt. Merthogy 80% pironkodhat, az hótziher.A brazil Schumi mellett fejlődött sokat (bár már rögtön az első közös időmérő edzésükön pár ezred különbséggel hozták az első sort, aztán Massa pörgött-forgott a futamon), a nyilatkozat tükrében pedig ez egyáltalán nem is különös.

 6. Azt hiszem ebből kiérezhető, hogy miért is röppentek fel Kimi menesztésével kapcsolatos hírek…Csak azt nem tudom, Schumacher mit tesz majd ha Alonso jön a helyére? A spanyol nem fogja annyiban hagyni Massa ilyen szintű támogatását, lásd McLaren-Hamilton.

  • Ezt mondom én is, hogy mi lesz itt jövőre?Církuszolni fog, mint a Mercinél tette aztán 2011be megy vissza a RenaulthozNagyon jó pilóta Alonsó meg minden , de nem igazán szereti ha vele egyforma kvalitású vagy még lehet picit jobb is, mint ő a csapattársa.