Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Schumacher mégsem tér vissza

Hiába edzett és tesztelt Michael Schumacher, hogy visszatérhessen a Forma1-be, miután Felipe Massa megsérült.Azóta rendszeresen tesztelt és edzett felváltva, hol gokarttal, hol Forma1-es autóval.Emlékszünk rá, mikor Schumacher februárban elszenvedett egy motoros balesetet. A baleset után nagy volt a titkolózás, hogy milyen sérüléseket is szerzett tulajdonképpen. Nos, most ezek a sérülések azok, melyek meggátolják abban, hogy újra versenyezzen. Olyannyira, hogy már a két napos mugelloi tesztet is lemondta.[I]”Tegnap este arról kellett tájékoztatnom Luca di Montezemolót és Stefano Domenicalit hogy nem tudom helyettesíteni Felipét. Mindent elkövettem annak érdekében, hogy ilyen rövid idő alatt felkészüljek, de sajnálatos módon nem sikerült. Sajnos a mugellói teszt után nyaki fájdalmaim voltak, és nem sikerült megoldani a problémát, pedig mindent kipróbáltunk ami csak lehetséges.””Sajnos a februári motoros balesetben töréseket szenvedtem a fej- és a nyak területén, amelyeknek most is komoly hatása van. A nyakam nem bírná el a terhelést, amit a Forma1-es autó vezetése jelent. Ezt az elmúlt két hét során teljesített vizsgálatok és a tegnap délutáni záróvizsgálat is alátámasztja. Mivel a mugellói tesztet követően fellépő panaszok nem enyhültek úgy döntöttem, hogy már vasárnap elvégeztetem a szükséges teszteket.””Nagyon csalódott vagyok. Sajnálom a Ferraris fiúkat és a rajongókat, akik szorítottak nekem. Minden tőlem telhetőt megtettem. Szívesen helyettesítettem volna Felipét. Szorítok a csapatnak a következő versenyeken.”[/I] – írja Schumacher internetes honlapján.Montezemolo elkeseredett: [I] “Nagyon szomorú vagyok, hogy Michael nem tud indulni, de nagyra értékelem mindazt amit az elmúlt napokban tett, hogy felkészüljön a visszatérésre.”[/I] Egyúttal bejelentette, hogy Luca Badoer indul az Európa nagydíjon.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Sajnálom! 🙁 Jó lett volna újra versenyezni látni…

 2. Én nagyon sajnálom 🙁 A legjobb pilóta akárki akármit mond!! :'(Remélem visszatér még ebbe a szezonba 🙂

 3. Kár érte

 4. “Újabb infók Schumacher februári balesetéről:””Törést szenvedett a koponyaalapban, egy szilánk pedig felsértett egy artériát. És pont ez felel a kisagyért”” – mondta Schumacher személyi sportorvosa, Johannes Peil a Genfben tartott sajtótájékoztatón. Azonban leszögezte, hogy Schumacher állapota mára kielégítő, csupán a Forma-1 extrém terhelését nem bírta. “”Michael a mindennapokban jó kondíciónak örvend. Ismertek voltak számunkra februári balesetének hatásai, folyamatos vizsgálat alatt tartottuk. Tudtuk, hogy képes motorozni, képes órákig gokartozni. Az azonban nem volt világos számunkra, hogyan teljesítene egy forma-1-es autóban”” – tette hozzá.””A fájdalmak nagyon dominánsak voltak az első nap. Az első tesztnap után egy nap szünetet tartottam, és meglátogattam Felipe Massát. Megpróbáltuk gyógyszerekkel kezelni a fájdalmat, ez azonban nem működött. Nem tudtam fájdalommentesen vezetni, egyszerűen nem ment.”””

 5. Most olvastam el Dávid Sándor cikkét (még nem tudván, hogy MS visszalépett), és szórol-szóra ugyanazt írta le, mint én itt korábban. Jobb így, jobb így…

 6. “Tegnap Schumi ezt nyilatkozta:””A februári motorsérülésem következtében csonttörést szenvedtem feji és nyaki területen, sajnos ezeket még kezelni kell. Ezért a nyakam még nem alkalmas az extrém helyzetek elviselésére a Formula-1-ben.”””

 7. tényleg nagyot esett, de az RTL klub is azt mondta, hogy 7 futam van hátra és nem kizárt a visszatérése még az éven és ez szerintem is így van jó lenne látni még az öreget:)

 8. nem láttam sajnosnem tudtok oldalt amin meg lehet nézni?

 9. Sajnálom, hogy így alakult, de gondolom nem véletlen az, hogy visszatáncolt. Közhely, de tényleg az egyik legfontosabb dolog az egészség, neki pedig nem hiszem, hogy annyira kellene még az a pár millió ilyen áron. Jó lett volna, szép lett volna…

 10. Látok tegna a Fókuszban a felvételeket, hogy mekkorát bukott februárban? Csoda, hogy nem maradt ott.

 11. Más állhat a háttérben.Szerintem nem úgy sikerültek a tesztek, illetve Schumi se érzett rá igazán. Hiába 7vb, előfordulhat… de fene tudja.

 12. Kár!Jó lett volna űjra látni.

 13. Baeg!

 14. Délelőtt hallottam a rádióba.Sajnálom és megértem…:(((

 15. Nem jó hír,viszont szerintem nem ez a teljes igazság az ügyben.Óvatosabban kellett volna fogalmaznia a visszatérése kapcsán…..talán így már sokaknak sántít a dolog.

 16. mondom mégegyszer elismerem, Schumi baromi jó pilóta, csak ez az eset kicsit sántít nálam…3 évtized alatt nem szerzett annyi tapasztalatot, hogy ezt nem tudta volna előre és nem csinált volna bolondot a világból, ehhh:)))

 17. Úgy látom MS még mindig megosztja az embereket.Ez sosem fog már változni. Lehetett szidni azért mert azt mondta 2 hete visszatér és beül a Ferrariba, most meg azért, mert nem.Ez a ha van rajta sapka azért, ha nincs rajta sapka azért viccet juttatja eszembe…

 18. 🙁 …Nagy kár. De te beülhetsz helyette karfiol…

 19. Segget csinált a pofájából a német parasztja.

  • Parancsolsz? 😀

  • A véleményedet tartsd meg magadnak, ha csak ennyit tudsz!

   • Miért? Ha ez az igazság…

    • Kinek szurkoltál? Dávidnak, Rubensnek, vagy bárki másnak, akit Schumi szarrá alázott? Csodálom, hogy nem küldted hadrendbe az 5 trillió kamunicked.7 VB cím, 90 Futamgyőzelem, és több mint 1300 pont, erre az irigy hülyegyerekek ugyanazt a 3 esetet tudják hajtogatni. Persze ez a legkisebb szám, ezt a legkönnyebb felfogni agyilag.A monacoi parkolás meg…ha jól rémlik megkapta a büntetést, inkább meg kéne nézni, hogy utána pl. milyen futamot ment, hogy miket előzött, csak az ismét bonyolult lenne.Lehet csak reklámot akartak csinálni az F1-nek, de mikor ugyanezt botrányokkal, meg csalásokkal csinálják, akkor megy a mély kussolás. Nem érzitek ezt furcsának?

  • Ezt rosszul látod. Már az elején is mondta ő is, az orvosa is, hogy nem biztos hogy indul, mert vár rá még egészségügyi alkalmassági vizsgálat is. Már akkor említették a sérülését, csak akkor mindenki mondta, hogy ááá nem lesz azzal baj, kutya baja. Nos nem így lett. A tesztek alatt/után kiújult a sérülése az igénybevétel miatt.

 20. NEEEEMÁÁÁÁR

 21. Én nem sajnálom hogy nem jön vissza. Van ez így.Így most Badoer vagy Gené lesz Kimi mellett?

 22. Szerintetek nem egy epikus sz*patásról van szó?? o.O Eladtak egy csomó jegyet, meg mindenhol ezt tolták hogy Schumi visszatér, stb….

  • Nem volt 100%, hogy Schumi visszajön. Az elejétől fogva ki volt jelentve, hogy csak akkor jön vissza, ha nem lesz gubanc az orvosi vizsgálattal. Aki ezek függvényében is megvette a jegyet, az vessen magára!!

 23. Azért ismerjük be ez egy egész ügyes reklám volt a forma1-nek…mindenki az F1-ről beszélt.

 24. Tuti visszajön! Ha nem most akkor jövőre!! Nagy $ van még Schumacherben!

 25. Nem más lehet a háttérben?

  • szerintem vissza fog ő jönniha annyira fájna a nyaka akkor eddig se tesztelt volna de várjuk ki a végét mert rosszabb, mint egy szappanopera ami már itt megy

 26. Kár….

 27. Nem sírok, öreg Ő már ehhez.

 28. Hát de megnéztem volna, hogy a fater amolyan ráérősen ráver pár kört a kis tacskókra. Közben elszűrcsölget egy Hell-t….. ja ez nem az a csapat,.. akkor elszív egy Marbit… ja azt meg nem lehet,… akkor csak öregurasan felrázza a kefírt. 🙂

 29. Pedig de jó lett volna 🙁

 30. 🙁

 31. fuck!

 32. szerintem ha a tesztpilóta Luca Badoer nem teljesítene valami fényesen pl 12-15. lenne csak akkor visszatérne.Belgiumig még van 3 hete, hogy javuljon az állapotaÉven még fog versenyezni F1es kocsival le merném fogadni

 33. legjobban a bepalizott rajongókat sajnálom, akik miatt másfélszeresére ugrott az eladott jegyek száma, mindhiába…

 34. valamelyik nap a rádióban volt egy F1 szakértő aki azt mondta, ez most akkora presztízs kérdés Schumacher-nek, hogy ha akár az első futamán nem teljesítene jól, azonnal kilépne.ez most azért elgondolkodtató, lehet mégsem ment annyira jól az a tesztelés? – a nyaki fájdalmak, persze egy dolog, tudta ő ezt korábban is, folyamatosan versenyezget…

 35. Nagyon csalódott vagyok, de az egészsége az első.

  • Hát még én hogy sajnálom! 🙁 De nem akarnám, hogy megsérüljön, mint ahogy senki. Annyit nem ér az egész.

 36. Basszus, de kár. Azért megnéztem volna mit produkál, lehet elkente volna a fiúk száját, vagy ki tudja.

 37. Ez egy nagy lehetőség lett volna neki. Most senki nem várt el tőle nagy eredményeket, visszajöhetett volna, kipróbálta volna és lehet maradt volna egy-két évig.De ha simán visszatérne év elejétől, mint hivatalos pilóta, akkor már rögtön elvárásokkal nézné mindenki és közel sem biztos, hogy jól teljesítene.

 38. picsába

 39. Jobb is így, szerintem.