Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

SCE – bemutatták az új sztereó fejhallgatót

[I]A Sony Computer Entertainment Europe bemutatja az új, fülbe helyezhető sztereó fejhallgatót, ami idén decemberben kerül a boltokbaAz új, fülbe helyezhető sztereó fejhallgató kompatibilis a PlayStation®4-gyel, a PS Vitával, az okostelefonokkal és tabletekkel, valamint zajszűrő AudioShield technológiával és beépített mikrofonnal rendelkezikA Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bemutatta a legújabb fülbe helyezhető sztereó fejhallgatót a PlayStation®4 (PS4™)-hez, ami 2015. december 18-án érkezik Magyarországra*. A fejhallgató 29,990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető, és rengeteg eszközzel kompatibilis, beleértve a PS4-et, PS Vitát, okostelefonokat és tableteket – így igazán magával ragadó játékélményt és szórakozást biztosít a játékosoknak akár útközben is.A vezetékes, fülbe helyezhető, sztereó fejhallgatót a zajszűrős AuidoShield technológiával szerelték fel, ami csökkenti a környezeti zajokat – így bármilyen utazás alatt, a hatalmas játékkalandoktól, a mindennapi közlekedésig, minden zajtól és zavaró tényezőtől megszabadulhatsz. Egyszerűen csak kapcsold be az AutoShield funkciót, és merülj el a játék világában, élvezd a tökéletes, zavartalan hangzásélményt minden alkalommal. A fejhallgató megközelítőleg 15 órás üzemidejű, és újratölthető elemmel látja el a zajszűrő funkciót, ami egy mellékelt USB csatlakozón keresztül tölthető.A fülbe helyezhető sztereó fejhallgató rendelkezik egy beépített mikrofonnal is, melynek segítségével beszélgethetsz a barátaiddal PS4-en, valamint fogadhatod a hívásaidat okostelefonon és tableten. Emellett a fejhallgatóban található egy kábelbe épített hívógomb és +/- hangerőgomb is, mellyel könnyedén szabályozhatod azt.A tartozékok között találhatóak kis-, közepes- és nagyméretű, cserélhető fülharangok, melyek 13 mm-es hangszórói mély basszushangot adnak. A fülbe helyezhető sztereó fejhallgató ugyanúgy csatlakoztatható közvetlenül a DUALSHOCK®4 vezeték nélküli kontrollerhez, mint a standard fejhallgató bemenetekhez, így ideális társa bármely készülékednek, beleértve a PS4-et, PS Vitát, okostelefonokat vagy tableteket. A fülbe helyezhető sztereó fejhallgató könnyű és hordozható, tökéletesen megtervezett a kék szövet bevonatos kábellel, emellett jól használható otthon és házon kívül is. A csomag tartalmaz egy tasakot is, amiben tárolhatod és szállíthatod a fejhallgatót, ha éppen nem használod. A szociális funkciók és az élénk közösségi élet a PlayStation® igazi lelke, a fülbe helyezhető sztereó fejhallgatóval pedig könnyedén tarthatod a kapcsolatot a barátaiddal, az online játékosokkal és a PlayStation közösség részévé válhatsz.A fülbe helyezhető sztereó fejhallgató 2015. december 18-tól lesz elérhető. További információkért kérjük, látogass el ide: http://blog.eu.playstation.com/(sajtóközlemény)[/I]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A TB mehet a p.csába….bazze.

 2. azt hittem bluet-s… ezért ennyi

 3. ehhh van itthon egy gold wireless….azt tavaly karira vettem ennél olcsóbban, elhiszem hogy ez is jól szól de azért ne legyen már drágább mint egy gold……

 4. ehh, ez tényleg kicsit apple feeling. 30 ezerért ez tényleg sok. btw egy minőségibb agybadúgós füles + egy jobb virtual surround megoldás elképesztően jól funkcionál.

 5. Már megint a picsogás! Ide mindenki csak hisztizni jár. 🙂

 6. a legszarabb fülbedugós kivitel

 7. sosem károgtam, se játék, se a gépek árai miatt, de az is hülye aki 30.000et ad egy ilyen fülbedugós kis szarért, eszem megáll..

 8. Stereo, merülő, fülbedugós, 30K…. 10/10 instabuy

 9. Én már elő is rendeltem, összerakom azzal amit a géphez kaptam és megis van a 2.1-es hangberendezésem!

 10. 5-6 ezer max hol adnék többet ezért??? Noormális???

 11. Sony az új apple!

 12. Nooooooooooooormális????

 13. Amúgy mi a xar kerül ebbe 30ezerbe?

 14. #NÉV?

 15. Magával ragadó játékélmény?Ezzel a fülessel? LOLÁL

 16. “Én, nem csodálkoznék ha ez baromi jól szólna.Más karakter az biztos, mint egy “”körülölelős”” de baromi részletező lehet, meleg közepekkel.De, tényleg drága.”

 17. Ez is úgy jár mint a PS Vita TV. Túlárazva piacra dobják, kis idő után meg utánad, csak vigyed!

 18. Nevetséges 🙂 10 ezret nem adnák érte. Akkor sem ha nem lenne fülesem.

 19. Pofátlanul drága.

 20. Nincs az a hangzás ami ennyivel többet adna.

 21. 😀 rossz vicc…Sony elite pulse is 28.000 nem a gyengébb gold..ami még olcsóbb persze

 22. Nem igazán értek a fülesekhez, de csak nekem tűnik ez gagyinak? Már az árához képest értem. Miért kerül ez 30.000 ft-ba?

 23. Teljesen kész vagyok ezen az árazáson…Már a Gold is olcsóbb! (A Siler-ről nem is beszélve)

 24. Akkor az a fél, ami van a PS4hez 13 ezer ? 😀

 25. Túl olcsó szóval passzolom a gagyit masnak 🙂