Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Saw – a Konami bevállalta a Fűrész játékot

Már [A http://playstationlive.hu/note/202]réges régen megírtuk[/A], hogy a Brash Playstation 3-as játékot készít a kifejezetten kegyetlen és véres Fűrész filmek alapján. Valamivel később aztán arról [A http://playstationlive.hu/note/315]jöttek a hírek[/A], hogy a fejlesztő financiális problémák miatt becsődölt.Most azonban fény gyúlt az alagút végén: a Konami úgy tűnik, megvásárolta a [B]Saw[/B] játékot, és a Fűrész VI mozifilmmel kb. egy időben – idén ősszel – piacra is dobja. David Daniels, a Konami szószólója szerint a kiadó uralja a horrorjátékok piacát, ezért be akarnak hozni egy új horror franchise-t a Silent Hill mellé. A fejlesztést/befejezést a Zombie stúdió vette át.A Saw játékban a főszereplőnek Jigsaw csapdáival és trükkjeivel kell megbirkózni, túlélni őket, valamint megmenteni a szerencsétlen áldozatokat. A Konami annyira intenzívre és brutálisra kívánja hangolni a programot, hogy a játékosnak “néha el kelljen fordulnia a képernyőtől”…[GT]47593[/GT]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nem lesz rossz lehet gyilkolni,kinozni,hmmm ez kell nekeünk. de jo lenne magyar felirattal.

 2. Elfordulni a képernyőtől? 😀 Na ez vicces lesz 😀

 3. a film jo volt nagyon 🙂 kicsit ugye bár kacifántos xDde szttem majda játék is ijet fog sugalni kiváncsian várom

 4. A fűrész 1-2 a kedvenc horrorfilmjeim, remélem a játékot is jól megcsinálják

 5. Nem hiszem, hogy ez valaha lehet a Silent Hill konkurenciája. A SH alapvetően lélektani horror, a nyomasztásról és a groteszk, mégis valahogy szép látványról szól. Ez meg inkább csak trash (ami nem feltétlenül akkora baj).Emellett az, hogy uralják a horrorjátékok piacát, szintén csak akkor lehetne igaz, ha SH sorozat konzekvensen lenne minőségi (ami pedig – sajnos – nem így van).Azért majd kipróbáljuk.

 6. Na erre kiváncsi lennék!=)

 7. sztem egyáltalán nem voltak olyan rosszak a folytatásoka legtöbb horrorfilmnél a negyedik részen már csak röhögsz

 8. A film első része nagyot szólt ha a játék is nem lesz rossz!

 9. Ebből még valami jó is lehet, ha nem ragaszkodnak annyira a filmhez.

 10. nagyot csalódtam a Konamiba…valami mást képzeltem el, nem azt h pont ezt a játékot csinálják megMár az első része is szar volt a filmnek, de a tbbire sem voltam kíváncsi.

 11. ebből a filmből játék? el nem tudom képzelni. az első 2 még oké volt,de a többi..pffff….

  • Én is így vagyok vele… d:-)

  • “En egy olyat el tudnek kepzelni, hogy egy nagy epulet, tobb szintes, plussz alagsor/pince, teto, baromi sok logikai feladvany, elotte mindig video uzenet a “”bohoctol””:), nyomaszto hangulat, idegtepo hanghatasok, minimal zene. Szobarol szobara, helysegrol helysegre haladva, tulelni Jigsaw gyilkos feladvanyait, pont mint a filmekben. Meg lehet(ne) ezt f.szan csinalni.”

   • én is valahogy így képzelném el :)másrészt itt megmenteni is kell embereket, az szintén izgalmas tud lenni, ha mondjuk már csak egy perced van, de nem találod azt az átkozott kulcsot :)…és egy vérfagyasztó kacaj, game over 🙂

 12. Ja,az nagyon nagy!

 13. Az elsö rész megnézése abszolút ajánlott, márcsak a filmtörténelem egyik legnagyobb csattanója miatt is!

 14. Fűrész 6 és még játék is.Tarol a Fűrész franchise kőkeményen.Már a harmadik film se kellett volna,nem,hogy hat + játék.

 15. Erdekes, kivancsian varom!

 16. Öreg Kluft cimborám:) Most jó mélyen döfted a tőrt a szívembe:) Ezért ennyit mondok: ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

  • Még a cimboráknak sem lehet mindig egyező a véleménye 🙂 ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ( egyel több mint a tiéd 😀 )

 17. és én még mindég nem láttam egyetlen Fűrész filmet sem…

 18. Minimum a film szintjén legyen a brutalitás faktor!

 19. ha olyan kalandjátékos lenne, puzzle feladványokkal, mint a régi horror játékok, akkor jó lennesztem ebből nagy állat játékot lehetne csinálni

 20. dead space 2,3,4,5,….. mikor lesz

 21. “Ahha! Szóval mégsem “”ússzuk meg””…értem én a viccet…”

 22. filmből készült játék = szar játék (tisztelet a kivételnek…)

 23. Érdekes lesz. Nem igazán tudnék elképzelni egy folyamatosan izgalomban és rettegésben tartó játékot Fűrész témára. Majd meglátjuk.De hát ez is marad majd a háttérben, mert az Uncharted 2 és a BioShock 2 is ősszel jön. Ezenkívül be kellene még idén szerezni a RE5-t és a BioShockot. Jövőre pedig GoW III. Hogy csak a legfontosabbakat említsem.

 24. Ezt viszont meg nem veszem.A film se érdekelt. Nem komálom annyira a horror műfajt. A Sikoly nekem bőven elég.

 25. 2.képen milyen komoly teniszkönyöke van a csávónak :DMajd a demót megnézem és eldöntöm, de nem hinném, nem vagyok horroros.

 26. Már előre látom, hogy a hatalmas darabolós présgépekből a képernyőn felvillanó gombok gyors megnyomásával kell kiszabadulni, és ez ismétlődik majd úgy 2-3 órán át, aztán végigvittük a játékot.Kib@szott sz@r lesz, hiába a konami.

 27. ez király

 28. Nagyon kiváncsi leszek rá!^^

 29. szeretem a orozatot. ezt valószinuü beszerzem

 30. Na erre kíváncsi leszek bár a fűrés 3-5. része már nem igazán tetszett. Nagyon elkanyarodtak az eredeti történettől. Túlzásokba estek szerintem. Ennek a játéknak még elégkezdetleges a grafja, remélem jó sokat javítanak még rajta.

 31. “”” a játékosnak néha el kelljen fordulni a képernyőtől”” Na erre kiváncsi leszek!”

 32. gagyi

 33. Valahogy nem jön be…

 34. Engem a Fűrész filmek sem érdekelnek, a játék sem fog!

 35. A Sirent is a Silent Hill trónfosztójaként emlegették anno… Nem hiszem, hogy egy mai új játék felül tudna szárnyalni egy 10 éves legendát, ahhoz korábban kellett vna felkelni. Már a legújabb SH sem olyan volt, mint mondjuk a legnagyobb ász SH2.

  • Simán felül lehetne szárnyalni a SH sorozatot.

   • Most a szívembe akarsz férkőzni…? 🙂

    • “:)Szerintem nem lenne nagy kunszt jobb, vagy legalább ugyanolyan jó horrorjátékot csinálni, mint a SH sorozat, csak kell egy (vagy több) beteg elme, aki olyan dolgokat szül, amiket elképzelni se merünk, egy csapat, aki azt meg is tudja valósítani, valamint egy jó játékmechanikába bele tudja ágyazni és egy cég, amelyik ki meri adni. Pszichológiai “”hadviseléssel”” pedig olyan magasságokra lehetne emelni a parafaktort, hogy még a lemezt is félve tennénk be :)”

   • De azt nem egy Saw fogja megtenni:)

 36. hangulatos….. :-)de nem játszanék vele…. inkább nézném csak….

 37. Nekem mind az 5 tetszett, bár a kötekedők kedvéért,-a fikázások elkerülése végett-valóban esett a színvonal.Ettől függetlenül lehet joo játék belőle,valszeg vagy inkább remélem ,hogy nem a 6. film játékadaptációja lesz.Vagy igen ,esetleg a7. rész?Félre a TRÉfával ,bizzunk benne ,hogy jigsaw -és nem amanda vagy vki. más- csapdáival nézünk szembe.Ugyi azt mondanom se kell ,hogy miért.GAME OVER!try again?yes ,start.GAME over!-eléggé szívatós game lenne . hahaha AMÚGY a KONAMI RAI! :O ui.:az első film sidestory-a joo lenne.

  • lehet egy laza kis puzzle game-t kapunk majd emberi húsból vagy esetleg valamilyen nyomozós témát – mondjuk ennek speciell örülnék.

 38. Még egy játék, amivel tuti, hogy nem fogok játszani.

 39. Reménykedjünk hogy a Konami megmenti ezt a sorozatot! Mert hogy a film folytatásai ritka szarok lettek, teljesen feledésbe meritve az egyébként zseniális első részt.

 40. Ha Konami akkor nagy betegség lesz 🙂 (őm remélem :D)

 41. “Na ez telepátía, pont most írtam róla egy blogot pár perce :)Találtam egy videot róla, amiben eléggé gyérnek tűnik a grafikája, ráadásúl FPS. Nem tudjátok vajon fake? Nem örülnék, ha FPS bőrbe bújtatnák ezt a játékot. Nem “”állna jól neki””. Mellesleg kicsit már herótom van az FPS-ektől az utóbbi időkben túl nagy dózisban adagolták őket…”

 42. A filmből az első rész még OK volt, de utána. Hihetetlen, hogy már a 6. rész készül belőle.

 43. Konami? Az igen…

 44. Az április 9. mire utal a videó végén?

 45. Én minap néztem az 5-ik részét a filmnek. Érdekes lenne ha a 4.-ik résszel egyidőben jönne a játék. No offense. 🙂

  • “Vazze Attila nem ismered a római számokat?A “”VI”” az nem négy, hanem 6 :D”

   • Vazze Oli ha még akkor felébredsz amikor én írtam, te is egy nyégyest látsz. Azóta gondolom javítva lett.

  • Én is a minap néztem meg, ekkora borzalmat+lehetetlenséget rég nemláttam. Pedi1-4 nagyon jó volt.:)

   • Szvsz az első résznél kellett volna abbahagyni. Ott olyan volt a vége hogy majd kiestem a fotelből. A 2-ik filmtől kezdve csak a zőld dollárjelek villogtak a készítők szemei előtt. De ez hogy saw6 már olyan vicces mint a Biohazard 5, vagy Final Fantasy 20. Tudni kellene hol kell abbahagyni.

 46. Háát, remélem videojátékként jobb lesz, mint filmként, mert abban a műfajban a sorozat fokozatos leépülésének lehetünk tanúi. Sajnos.Vagy ez így jön sorban: A kategóriás film, B kategóriás film, könyv, képregény, porno film, ZS kategóriás film, videojáték!?:DDD

 47. dejóóó…