Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Sam Raimi rendezi a Warcraft filmet

A Blizzard és a Legendary Pictures friss bejelentése szerint Sam Raimi rendezi majd a Warcraft fantasy univerzum alapján készülő mozifilmet. A produceri munkát a nagyobb volumenű mozikban már jártas Charles Roven (The Dark Knight, Batman Begins, 12 Majom, ) végzi, társproducerként pedig Chris Metzen közreműködik a Blizzard oldaáról, aki azt fogja felügyelni, hogy a kész produktum lehetőleg mindenben hű maradjon az eredeti játékprogramokhoz. A munkát a Warner Bros. Pictures Group finanszírozza.Raimi izgatott a munka miatt: “fantasztikus, akciódús történetnek” tartja a Warcraft univerzum sztoriját, a dinamikus produkciós csapattal pedig örömmel dolgozik együtt.A Blizzard Entertainment és a Legendary Pictures hosszasan értekezett a film lehetséges stílusáról, és úgy gondolták, Raimi lehet az a rendező, aki a hardcore rajongók és a mainstream közönség igényeit is ki tudja eégíteni egy mozin belül.Raimi eddigi rendezései:1981 The Evil Dead 1985 Crimewave 1987 Evil Dead II 1990 Darkman 1993 Army of Darkness 1995 The Quick and the Dead 1998 A Simple Plan 1999 For Love of the Game 2000 The Gift 2002 Spider-Man 2004 Spider-Man 2 2007 Spider-Man 3 2009 Drag Me to Hell 2010 W.I.T.C.H. The Movie

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. Ja arra titans grip.Jó hagyjuk abba mert holnaputánig is vitázhatunk hogy ki hogy ért a játékhoz. Én A Defensive ágon is jól helytálltam mind pvp-n és pve-n, mert a protnak jó a védelme és a damage is.

 2. Nekem inkább az a kérdésem, hogy mikor rendezi? Ugyanis 2010-ben kezdi forgatni a Pókember 4-et is, magyarul még min. 2 év, mire elérhető közelségbe kerülne majd a mozi.Az Evil Dead 4-et egyébként nem ő fogja rendezni, keresi a megfelelő személyt.

 3. Atya ég,:D ezt most komoly h ebből a szarból film lesz:D

 4. Szerintem olyan lesz a film, hogy a moziból sírva fognak kijönni az emberek miután megnézték és hazaérve uninstallálják a Warcraft játékaikat xD

 5. az Evil Deadeket nagyon szerettem Raimitól :)Én látok rá esélyt, hogy kihoz belőle valami értelmeset. Bár egy Peter Jacksonnak jobban örültem volna, például.

 6. A wow-ra azért mondtam hogy szar mert kiegyensúlyozatlanok a kasztok, meg tele van 13 évs vérpistikkelXD

  • “Jahj…a kasztok kiegyensúlyozatlanságát kifejthetnéd bővebben is. Persze, minden peccsnél van aki kicsit nyer és van aki kicsit veszít, de semmi komolyabb gond nincs vele. Vépristikkel pedig nem kötelező játszani, nálunk pl jóval 20 év fölött van az átlagéletkor, a klántagok többsége családos ember. Én leginkább nem a vérpistikéktől, hanem a magyaroktól félek, mert habár nem “”magyarlakta”” realmon járszom, ha mégis feltűnik egy honfitársunk, az rögtön bemutatja a káromkodási kultúránk mélységeit. Komolyan, mintha valami kisebbségi komplexussal küzenének vagy nemtom…Rampage battlegroupban mondjuk sajna nem lehet kikerülni a Ragnás kollégákat, de nagyon jókat lehet derülni az ottani magyaros beszólásokon.”

   • Úgy értem hogy nekem Humán Prot-os Warrim van-volt mert szarcraftal már nemjáccok és őrjöngtem amikor egy rákos paladint vagy egy rohadt druidát nem tudtam elverni mert a 3 bubiját magára dobta vagy a dudut elvertem utána átment travel formba és elszaladt, meg a rúgóknak 4 fajta eltűnése van.de azzal lett a tököm a legjobban hogy battlegroundokon olyan béna az alliance hogy már kiröhögtem én is őket.A másik kedvencem hogy a peccseknál kap mindenki mindent kivéve a warrior mert a hunter erősebb lövéseket a pala instant bubikat kap a mágus 20000-ket lő belém, a Death Knight-ot agyon verem de zombiként feltámad.És nem én vagyok a béna mert tankként agyon verek akármilyen egyszintűt velem.A vérpistikre vissza térve tele van a játék hülye baromarcú klánokkal akik mindíg fenn hangok hirdetik hogy mindenki epic cuccot a kap a raideknél de amikor ott vagyunk akkor elkezdenek okoskodni hogy most neki kell mert ő a főnök meg ilyenek.És azt szeretem a legjobban hogy követelik hogy mikor menjek fel játszani és hogy mért nem támogatom a guild bankot.De ezenkívűl érdekel a film.

    • Proti warriorként mit vársz? Tank vagy haver, nem bgzni és arénázni kell vele. Egy jó rugó 1 az egyben gyakorlatilag bárkit pwnol, de a pvp nem az 1v1ről szól (viszont ha egyszer kijössz a ziziből, akkor annyi neki, overpower a testibeeee). hidd el, holy/disc priestként tudom milyen érzés, amikor summonálás közben, pve gealrben és talennel betámadnak, de ezen kár csesztetned magad, ilyen az élet. Ha nem tetszik a warrior, indíts egy rugót, de akkor meg az lesz a bajod hogy nem tudsz aoezni, one-shot mágusként pedig a manád miatt megy állandóan a rinya. mindenkinek van gyenge és erős oldala, ezért nem kell kiegyensúlyozatlannak titulálni egy játékot.

     • Nagyon jó armorom és 5 fajta stunom+ 3 fajta silencem van, és a devasteta, revenge shield slam trióval nagyszerűen lehet bg-ni és arénázni. Én megtanultam használni a Prot Warrimat és volt hogy két rugót, vagy sámánt egyszerre vertem le.Csak azért írtam mert a pala az undorító hogy 3 bubija van és mikor halálán van akkor felhealeli magát meg ott a lay of handja ami szintén mocsok. Én minden kasztot le tudtam verni kívéve a papot és a palát, meg ha a dudu shiftel és elskerázik akkor szoktam idegbeteg lenni. Jó játék volt de én már meguntam.

     • Paladin? Raidboss. 🙂

     • A csicska kis hordás paladinok, akik farmolás közben betámadnak,és miután a hp jük 10% alatt van akkor jön a bubi és a lay of hands, és kezdődik elölről.

     • “Akinek nem bírja a gyomra a genkelést az ne játszon pvp realmon. *sóhaj* ha nem hiszel nekem, akkor nézz körbe az arena laddereken, hogy a top50ben mondjuk mennyi protis warri van. Segítek: egy sem. “”Ha jól megtanulod a kasztod képességeit akkor verhetetlen leszel akármilyen talental”” Ezt hol hallottad? Akárki mondta, hazudott. Én pl mindig a hasamat fogok, amikor meglátom a Spirit of Redemptiont egy pap halála után. Proti warriorról nincs sok személyes élményem, mert nem szoktam találkozni velük. Biztos azért van az összes arms builden mert noobok és nem értenek a kasztjukhoz. Biztos ezért nem látsz demonologys lockot vagy bm-es huntert, protis palát vagy akár furys warriort…Amit mondtál, az pve-re érvényes, ott is azoknál a kasztoknál, akik több dps-buildjük van…pvp-ben talán egyedül a mágus életképes mindhárom kiosztással.”

     • Én bírok mindent de akkor is idegesítő hogy a blizzard túlerősíti a palákat.Azért nem protos warrival vannak mert mindegyik csak a furyzik a titans strenght miatt. Képzeld el nekem sok survivoros hunter haverom volt, és agyon verték a bm es huntert mert a bestial wrathot is ki lehet játszani. És ha megnéznéd a prot warri talentját a defense ágat látnád hogy egy prot warri szét kap akármit.Meg kit érdekel az aréna ladder már fél éve nem játszok vele.És egy protos szét ver egy armsost vagy egy furyst.

     • A Titans Gripre gondolsz? Van egy 74es arms warriorom (bár wotlk launch óta nem nagyon játszottam vele), úgyhogy tudom, hogy melyik ágban milyen képességei vannak. A kaszt ott tart, hogy a fury gyk semmire se jó, high-end gear beszerzéséig sokkal decensebb dps-t tudsz tolni armssal, akkor is csak a második fegyó statja miatt nő meg a dps, pvp-ben pedig CSAK az arms ág az életképes (a nagy single-target sebzés, rend, overpower és heal reducing effektek miatt. Disc priestként igazából csak warrioroktól és rugóktól van félnivalóm, nem a semmiért.(amúgy az ensidia sem a két szép szeméért vitt arms warriort az algalon killre).

     • Változatlanul azt mondom: prot warri nem pvp-re való, 2v2 és 3v3-ban totál használhatatlan, mert nem healel, nem supportol és még csak túl nagy dps-t sem ad. csak cc-re vinni egy karaktert pedig elég nagy luxus…A pala 3 bubijából 2-t simán leszedek, a harmadikat meg csak akkor használja amikor vesztésre áll. Ezen kívük kb 15 másodpercig tart, amíg elégetem az összes manáját. Utána csinálhat amit akar. Szóval rohadtul nem overpowered kaszt^^

     • Figyelj simán lehet vele pvp-ni és arénázni mert mondom a caster-ek ellen nagyon jó vagyok, a közelharcosokat pedig a shield blockal, és a revenge-el simán szétkapom, és a defense skilljeim (dodge, parry, block) 12% fölött vannak. És ott van a devastate, shield slam, concussive blow, shockwave, és a crittem is 17%.Ha jól megtanulod a kasztod képességeit akkor verhetetlen leszel akármilyen talental.

     • De egyébként nekem a warri tetszik a legjobban szeretem a közelharcot.Van rugóm is de nem húztam fel.

 7. Milyen sztorit lehet ebből kerekíteni???

  • természetes a burning legion visszatér, az elfek meg túl nagyképűek h belássák, az emberek pedig megmentenek majd mindenkit. tipikus hollywood

   • Démonokat nem szereti senki, lehet,h megint szövetség lesz a vége Azeroth élőlényei közt és egy epikus csata lesz benne …Én szívesen látnám a 3. rész feldolgozását …

   • “És ne hagyd ki a horda-alli szövetséget a közös ellen legyőzése érdekében, de mindkét oldalon lesz 1-1 frakció, aki titkon támadást sző a másik oldal ellen, ezzel majnem meghiúsítva a közöss ellen legyőzésére szőtt ultimate plan-t.Mivel Metzen is ott feszít a prodiceri székben, szerintem rendben lesz a történet. Ne felejtsük el, hogy egy nyomorult quest nem mehet át úgy, a kész játékba, hogy metzen ne adja rá áldását, az egész lore, legyen az tgc, könyvek vagy p&p rpg…ami warcraft, az nem “”mehet ki”” metz engedélye nélkül. Amit ma Warcraftként ismerünk, az Metzen miatt ilyen, úgyhogy ne csak egyszerű producerként tekintsünk rá a filmben, hanem mint a minőség fő védjegyeként.”

 8. jah és szerintem ha mindenképpen egy mászkálós Warcraftot akartak volna kiadni, akkor szerintem, jobban járt volna a világ ha nem MMo Rpg-t ad ki hanem inkább egy olyan játékot mint a Heavenly Sword(persze nem olyan rövid:). Egy olyannal igazán fellehetett volna dobni a sorozatot. Pl. ha mondjuk Illidan-t kéne lezúzni egy Törppel IGAZI HARCBAN. Vagy mondjuk Arthas seregei ellen kellett volna megküzdenünk. Na minde1 a film remélhetőleg jól el lesz találva és Arthaszt vagy Illidant mindenképp rakják bele.

  • Hát egy ilyen fajta játékot max csak konzolokra csináltak volna … arra meg ugye nem fejleszt a drága Blizz …

  • Ezt te sem gondolod komolyan. Egy kurtára legyengült Illidant épphogy le tud győzni 25, komolyan gearlet és skilled emberke (legalábbis 70en, de 80on sem kell hozzá sokkal kevesebb), és szerintem még ez is túzás, ergo a W3 és egyéb helyeken olvasható lore alapján…illidan papától még ennél is többet várna az ember. A Lich King pedig anno szépen helyretette szegény szerelmes Illidanunkat, szóval ő elvileg még durvább lesz. Old godokat is legyőztek a hősök, de ehhez is 40 ember kellett, nem is beszélve a Sargeras által hajtott mókamesterekről, mint Kiljaeden, aki, ahogy az egész Sunwelles hóbelevanc az egyik legnehezebb raid a mai napig és nem véletlenül: Sargeras az egyik titán, aki erejének töredékével is felforgatja Azerothot. Ha egyszer ő vagy egy másik titán áttené a lábát, akkor vége lenne a wownak, kész.És te arról beszélsz hogy ezeket a lényeket pofozzuk le egyedül egy hekkendszlessben? A warcraft meggyalázása lenne…

 9. Szerintem a WoW kicsit túl van értékelve… Én kb egy hónapig tudtam vele élvezettel játszani aztán már untam az egészet. Max akkor játszanék azzal ha nem lennének nála 1000-szer jobb játékok(megjegyzem hogy szerintem a Warcraft 3:frozen throne-ig volt jó a sorozat)

 10. Over, Drag me to hell ANNYIRA ROSSZ FILM, hogy azt elmondani nem lehet.

 11. “Én azért egy Warhammer 40.000 filmnek jobban örülnék. “”FOR THE EMPEROR!!!!!”””

 12. Én megutáltam a warcraftot a wow miatt mert tele volt az is már köcsögségekkel. Inkább Warhammer.

 13. mikor fog megjelenni a film?

 14. Biztos,h qrva jó lesz, mivel a Blizzard nem is engedné,h a legjobban futó játékukról egy hulladék filmet csináljanak … ha kell az utolsó mp-ben is törlik a projektet 🙂

 15. Reméljük az elfek nem emok lesznek,mint a Pókember 3ban Peter…De amúgy szerintem is jó kezekbe került.

 16. Talán jól sül el a dolog, én várom.

 17. Hihetetlen… Miért kell az ilyet erőltetni? Legalább valami jó rendezővel csináltatnának filmet…

 18. Szerintem nagyon komoly lesz a film.A WarCraft III és a Frozen Throne átvezető animációiból kiindulva én legalábbis arra következtetek. De ha olyan mesésre csinálják mint a Narnia-t akkor én lehet, hogy meg se fogom nézni. Inkább legyen Gyűrűk Ura-hoz hasonlóan komolyabb, véresebb mint egy béna fantasy.

 19. én raimi filmjeit nem nagyon kedvelem, de egy próbát majd mindenképpen megér, ugyanis a játékot imádom (a 3. részt a mai napig tolom).

 20. Nagyon jó választás!Nagyon örülök,hogy jó kezekbe került a Warcraft.:)

 21. várom a filmet ,game után ez kötelező 🙂 de melyik rész dolgozza fel 1,2,3 mondjuk hozzám a 3 része közelebb áll

 22. Jó választás!

 23. Azt hittem, Cartman fogja.

 24. Hát ha olyan lesz mint a spájdermenek… akko ajjajj

 25. huhuuuuuu!!akkor esetleg a legjobb barátját is felkérhetné egy szerepre(Bruce Campbell)!!továbbá hegeszthetné az új, (már évek óta beígért) Evil Dead filmet!várjuk!!