Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Post Type Selectors
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward
Videó

Salt & Sacrifice – új játékmenet videó érkezett

Varázslóvadászat, crafting és online co-op.

A Ska Studios és a Devoured Studios új játékmenet videóban szemlélteti a Salt & Sacrifice játékmenetét: meg lehet tekinteni benne a varázslókra való vadászatot, a felszerelésbarkácsolást és az online kooperatív játékot.

Alterstone királyságában az elfogott bűnözőknek két lehetősége van büntetésként: halál vagy szolgálat. A legtöbben a kivégzést választják, de pár bátor vállalkozó megjelölt inkvizítorként büntetésben létezhet tovább. Ezek a vándorló bűnösök gonosz varázslókra vadásznak, arra szentelve szíveiket, hogy megállítsák őket a királyság további terrorizálásában. A játékosok személyre szabhatják az inkvizítorjuk bűntettét, kinézetét és kasztját – utóbbiból nyolc lesz kezdéskor, amelyek a következők: “Highblade”, “Paladin”, “Assassin”, “Cleric”, “Dualist”, “Fighter”, “Ranger” vagy “Sage”. Ezt követően egy rítus részeként megihatják a szent italt, kimondhatják a szavakat és megjelölve jöhetnek el, amely egy az élet és halál közötti állapot. A halandó félelmektől megszabadulva az inkvizítorok felesküdnek arra, hogy véget vetnek a varázslók kegyetlenségének és kiontják vérüket. A “Pardoner’s Vale” egy központ, ahol barátságos inkvizítorok vannak, onna peidg el lehet indulni kísérteties falvakba, sírtemplomokba és mocsári királyságokba, akár egyedül, akár mással. A nyomok felfedezésével több mint 20 típusú varázslót lehet levadászni: vannak tűzmágus “Pyromancerek”, mérgező “Venomancerek” és szörnyű “Corpumancerek”. Kampós kötelekkel kell utánuk eredni, és oldalnézetes küzdelmekben kivégezni a gonoszokat. Maradványaikból új felszerelésre lehet szert tenni, és minden pálya rejt közelharci és távolsági fegyvereket, páncélokat és egyéb tárgyakat. Sőt, lehet csatlakozni a kooperáció fókuszú “Dawnlight Oder” csoporthoz, vagy a játékosokat gyilkoló “Shroud Alliance”-hez. A kézzel rajzolt kaland több mint 100 szörnyet ígér, amelyek közül sokat a skandináv folklór ihletett – mindennek pedig sajátos hangulatot kölcsönöz James Silva zenéje, amely baljós hangulatot kelt.

A tervek szerint jövőre lesz kapható PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, elődjéről pedig ITT találod “kooperatív” tesztünket.

Hozzászólás