Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Saints Row: The Third – 7 perc gameplay

A kiadó THQ egy több mint 7 perces, echte gameplay akciót bemutató videót közölt le a Paystation 3-ra is érkező [B]Saints Row: The Third[/B]ből, mely egy GTA-szerű, nyitott világban játszódó, gengszteres stuff. A virtuális túra a sztori helyszínéül szolgáló, Steelport nevű város utcáin történő eseményekre fókuszál.Az “open world” környezet teljesen interaktív és dinamikusan változó. Az utcán sétáló lakosokat különféle brutális módon lehet [I]moleszterálni[/I], melyek között nem a seggberúgás, tökön verés, vagy a pankrátor lezúzás a legbizarrabb, hanem egy “gigantikus lila gumi műpénisz”, amivel kedvedre püfölheted a népet.A játék megjelenése november közepén esedékes.[YOUTUBE]yX6n8wX5Eso[/YOUTUBE]

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. nagyobb fun ez mint a gta 4 valljuk be…

 2. Ez a játék ugyanaz a kategória, mint a Győzike Show.

  • Az meg KÓ kemény volt….

  • Ez azért erős hasonlat. De ha jobban belegondolok, talán mégsem. 😀 De azért ne tessék fikázni, mert lehet valakinek tetszik. Oké, én semmi vagyok a jó messzi gamer múltadhoz, de azért akinek mégis tetszik azt ne bántsuk már meg, ha mi bármennyire is tudjuk, ez nem lesz egy év játéka. xD

 3. Ez nem az én világom….

 4. Jó lesz levezetni a feszkót !!!

 5. HÁÁt ez tuti vétel !

 6. ez tükre bejövös

 7. Tuti vétel !!! 😀

 8. lol ez gecijó xD vétel 😀

 9. Elég brutál lett,gondolom nem gyenge a besorolása…De a gyerekek úgyis kisírják a szüleiktől 🙂

  • Manapság már szerintem marhára nem érdekli a szülőket (sajnos…) hogy a 10 éves kis taknyos gyerekük mivel játszik. Elkéri a pémzt aztán azt vesz magának mait akar, még csak nem is tudnak róla. Ezért van sok értelme a korhatáros besorolásnak, bár ez minden másra is igaz.

   • Jól beszélsz.

   • “Egyetértek, viszont ez a játék is arra hajaz, hogy a tizenvalahány éves kis “”pöcsök”” ki kunyerálják anyucitól. Hiszen aki egy picit is érett, az valószínű e videó alapján biztosan nem fogja megvenni a gammát. Mivel ebből annyit tudunk csak kivenni, hogy óvodás szintű baromkodás az egész és nagyjából semmi értelme. Nem hiszem, hogy véletlenségből rakták bele a gémbe ezt a sok állatságot. Oké, van egy szint ahol szórakoztató, de egy adott lépcső után már szánalmas és tényleg csak a -10-es korosztálynak lehet szórakoztató.Szóval szerintem arra is pályáznak, hogy az ilyen kis srácokkal is megszerettessék, mert akkor talán több pénzt kaszálhatnak. De ki tudja. Szerintem kevés az olyan idősebb ember, akinek ez tetszik. Csak miattuk nem érné meg megcsinálni.”

 10. Már most megvettem köbö. 😀

 11. Ez ismét nagyon hangulatosra sikerült (mint a 2.) :)Szórakoztató játék.Kötelező darab.

 12. tök szép a grafika! A második rész über jó volt…hát ez most überelni fogja!

 13. Hékás, ez egész jónak néz ki! 😀

 14. kellllll.müpéniszel végigverek mindenkit:)))))))))))))))))))

 15. Elég beteg:)

 16. Marha jó!Ez kell a népnek 😀

 17. Ettől a játéktól teljes mértékben elhatárolódom! 🙂 Na jó, csak távol tartom magam tőle. Biztos én vagyok a hülye, de én a GTA4-ben sem gyilkolásztam feleslegesen, szórakozásból.

 18. kicsit erőltetettnek tűnnek ezek a poénok. ennek ellenére lehet jó. 🙂

 19. semmi élményetem meg tapasztalatom a Saints Row-val kapcs, de ez kúúúúúúúrva jó 😀

 20. kibaszott jó. kell 😀

 21. Végig se néztem baromság.Egy ilyen game után hány tini fog garázdálkodni,kötekedni az utcákon,mert én vagyok a Jani(nem beszélek hülyeséget láttam már agresszív mozifilm után időseket molesztáló tiniket.)Na meg az iskolai erőszak stb…Az ilyet elitélem,készítsenek szép,akciódús,igényes játékokat amit élvezni lehet,mert ha valaki az ilyet élvez annak ajánlom a légiót,vagy irakot.

  • “Amit az első mondatokban leírsz az “”egy szép akciódús játék”” után is előfordulhat valakivel, bár ott már valószínű alapból nem stimmelt valami…”

 22. Ekkora egy f@szságot. xD Azt azért elismerem, hogy a grafika az szép, de ez a sorozatos állatkodás, baromkodás nem az én műfajom, ráadásul egy idő után unalmassá fog válni, mikor már kifogy a poénokból. Szóval a küldetések azok, amik talán még megtudják menteni az alkotást. Persze ez csak az én véleményem.

 23. Ott veri az embereket, és a többiek meg észre sem veszik, nem reagálnak rá. Azért azt igazán meg lehetne csinálni, hogy legalább a többi járókelő felfigyeljen, megijedjen, elfusson. De így ez elég gagyinak tűnik.

  • “ilyen játéknál ilyeneket keresel?azt egyébként láttad mit csinálnak a “”hülye”” járókelők mikor a kocsival megáll mellettük és égeti a gumit?”

 24. Az a nagy ököl qrva nagy poén 😀

 25. Ez nekem KELL!!!Kva jó!!!

 26. Nem is rossz . :]

 27. istenem, mennyire beteg egy játék, szana-szét fogom röhögni az arcom 😀

  • Néhány ilyen bunyó után már nem biztos hogy annyira szórakoztatni fog. Persze e változatos küldetések garantálhatják a hosszú szavatosságot.

   • a második része lazán veri a GTA4-et…ha ez a fajta humor nem jön be,akkor a küldetések változatosságával…jut eszembe…van garázs,tuningolható autókkal:)…

 28. fú de jó vagy 🙂

 29. Vicc ez a játék! 😀

 30. A bunyó (inkább csak verés) közbeni kameraváltások kifejezetten tetszenek. Az alapok jók már csak a küldetéseken múlik hogy mi lesz ebből. A vadászgép nagyon állat.

 31. Hát ez a játék komolyan mondom, beteg mint az atom 😀