Generic selectors
Csak
Keresés címben
Keresés a tartalomban
Keresés hírekben
Keresés cikkekben
Keresés a fórum hozzászólások között
Keresés a fórum témákban
Kategória szerinti szűrés
Classic PlayStation
Comix
E3
EA Play Live 2020
EA Play Live 2021
Esemény
Future Games Show: Gamescom 2020
Future Games Show: Spring Showcase
Gamescom
Gamescom 2020
Gamescom 2020 Opening Night Live
Gamescom 2021
Gamescom 2021 Opening Night Live
Heti hírösszefoglaló
Hírek
Komment
Nacon Connect
New Game+ Expo
Nyereményjáték
PlayStation 5 Showcase
PlayStation Indies
PlayStation Network
PlayStation.Community
Podcast
PS5 Future of Gaming
PS5 Tudtad?
PSC Gyorsszavazás
State of Play 2020. augusztus 6.
State of Play 2020. február 25.
Stream
Summer Game Fest
Szavazás
Techno
The Game Awards
The Game Awards 2020
Tokyo Game Show
Tokyo Game Show 2020 Online
Tokyo Game Show 2021
Ubisoft Forward

Saints Row 3 – GTAIV minőségű látvány

Danny Bilson, a THQ főnöke nagyon elégedett azzal a grafikai minőséggel, amit a Playstation 3-ra is készülő, év végén megjelenő [B]Saints Row 3[/B] fejlesztői elértek. Az úr szerint a játék a GTAIV / GTA univerzum minőségével vetekszik. Azt mondja, ha a gémerek ránéznek majd a programra, egyből az ugrik be nekik: “Na, ezek most a technológiába invesztáltak”. Az ígéretek szerint az SR3 mindent tud majd grafikailag, amit a jelenleg piacon levő, AAA-kategóriás sandbox stuffok hoznak.A decemberi megjelenéssel futtatott game állítólag “kevésbé gangsztás”, mint elődei, a világ sokkal nagyobb, vannak főellenfelek, és változatos harc.

Nincsenek hozzászólások.

Hozzászólás

 1. A 2 egy nagyon jó játék volt, de kár erőltetni a GTA-s hasonlítgatást. Inkább a Maffia 2-őt kellene alapnak venni (beltérben).De én várom a SR3-at, engem szórakoztatott a 2.

 2. “Szóval sikerült így 2010-ben a bő 2 éve megjelent GTA IV grafikai szintjét elérni, hát ez tényleg “”nagy”” teljesítmény… Danny Bilson valami időutazó lehet :)”

 3. hm, és ez most pozitívum?

 4. Majd kiderül mijen lessz.De remélem legalább annyira beteg mint a 2 és akkor még meg is fogom venni.

 5. Jee, elérik egy két és fél éves játék grafikai színvonalát.

 6. Hát ez nem valami nagy előrelépés.

 7. Vagyis tele lesz popinnel, fűrészfoggal, szaggatással, és alacsony felbontású textúrákkal?

 8. A gta4 garfikáját nem lesz nehéz túlszárnyalni.

  • Az Episodes from Liberty City meg van nekem is, hát annak a grafikájára inkább nem szeretnék kitérni, legyen elég annyi: botrány!

   • Nem mai game akkor még nem volt annyira ocsmány, az tény hogy ma már elég ratyi.

    • Ocsmány? Ratyi? Bazzeg… Nem, húzom fel magam, nyugi Kristóf,nyugi…

     • pedig az:)

     • Tudom, nagy bejárható terület, sandbox-játékok sosem lesznek oly szépek, mint az Uncharted-féle csőjátékok stb.A Red Dead Redemption brilliáns, remekül néz ki. Jó nincsenek toronyházak, és rengeteg jármű, valamint nagy sebesség sem.

     • Csak annyit mondok hogy ma már nem nagy dobás a gta4 grafija dehát mivel nyitott világ ez érthető főleg hogy 2008as de amúgy én szeretem a gta-t meg is van a 4 is meg a liberty city-s is.

     • Ez a kijelentés, és az ocsmány, ratyi jelzők még csak köszönő viszonyban sincsenek egymással azt hiszem. És valóban, ma már biztosan van szebb nála, ezt aláírom, de hogy mindennek az alja, az erős túlzás. Én egy 10-es skálán 6-7 pontot dobnék a grafikájára, és azt hiszem ezt nem csak a játék iránti rajongásom miatt tenném.

     • elhiszem hogy fan vagy de a 6-7 erős picit:)

     • Szerinted, mert te meg nagyon a másik végletet képviseled… 😛 A SR2 grafikája technikailag, és úgy ánblokk minden téren a közelébe sem ér a IV-nek (0 látótávolság, képkettétörés, fele annyi objektumot sem tud egyszerre kezelni a motor, 0 fizika, 0 mozgás- és arcanimáció), én arra adnék 3-4 pontot. Most akkor mégis mennyit ér ez?

     • SR2ben én nagyon jól látok,az autók eltünnek néha,belefér.Az autókat vezetni kurta jó,irányítás kurta jó.GTA4ben sem az autókat,sem az embert nem jó (nekem nem fexik) irányítani.

     • Az autók túlságosan alul kormányozottak, állandóan kipörögnek. Ha az orosszal mászkálunk akkor meg a kamera nincs a helyzet magaslatán ez engem is kiidegelt játék közben!

 9. De várom már! A SR2 egy ritka jó játék rengeteg órát beletettem és még fogok is:)

 10. A 2 ben irgalmatlan nagy tartalom volt és a brutalitása is kielégített. Nagyon várom már ezt is. Ha még a grafikára is nyomnak egy kis turbót, háát….

 11. Gecimód várom, csak lenne már december.A 2-t sem a grafika vitte el, ha csak simán feltúrbóznak minden az előzőhöz képest, már nem lesz nagy gond!

 12. Már szarul hangzik.A 2nek sokkal szebb volt a Grafja mint annak a szemetkínzó gta4nek…

  • Azt hiszem felesleges lenne vitába szállnom veled igaz? 🙂 (Szemetkínzó…? Páfff….. :P)

  • Nem lehet a kettőt összehasonlítani. A GTA IV próbál egy realisztikus, lélegző nagyváros látszatot kelteni, élethű fizikával. A Saints Row 2 pedig egy jópofa, rajzos játék, amiben néha el tudsz ökörködni. Ettől függetlenül bízom benne, hogy az új rész fejlődni fog minden téren.

  • Áááá , ez még viccnek is gyenge …

 13. Én ezzel nem hősködnék…

 14. Nagyszerű. Mire lassan már megjelenik az új GTA rész, a THQ-nál utolérik az előző epizód grafikai színvonalát… Bahhh…